reeena

Od Ohrida do Atine, kako?

6 poruka u ovoj temi

ciao svima,

malo je komplicirano preko interneta naci info kako cemo sredinom augusta do atene. jel ima netko neki prijedlog? koliko sam shvatila, ohrid-bitola busom, pa taksijem do florine u grckoj, pa mozda do thessalonikija, jer ni na tzv. grckim stranicama nista pametno ne nalazimo...pa onda dalje...

ako netko ima pojma, hvala:) jedva cekamo posjetit ohrid, cijeli zivot o tome slusam:)

pozdrav!

Izmenjeno (mirarbi)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Tacno si sve slozila.

Ohrid - Bitola busom.U Bitoli se cenjkas malo sa taksistima da spuste cenu (nije skupo,pitacu ako hoces koliko traze)do Florine(Lerin na Makedonskom,znaci kazes im do Lerina).Kazes im do autobuskoj stanici u Lerinu,u stvari to i nije autobuska stanica nego jedna ulica sa parkicem i skolom/igralistem preko puta gde mozete odmoriti.Bitola-Lerin je 30km.

E sada,imas dve varijante-prvo,da ima neki autobus koji ide direkt do Atine(moguce!) i druga varijanta koja je po meni poverovatna da uhvatite bus za Solun(Tesaloniki-nemoj grcima reci Solun) pa onda od Soluna imas vrlo frekventan transport za Atinu.

Jednostavno je,moja sestra je pre nekoliko godina tako setala Grcku.

Pozdrav i ako te bilo sta interesuje samo pitaj!

Izmenjeno (zaratustra)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao, nadam se da nije kasno da i ja postavim pitanje jer i mene ova tema veoma zanima. Naime, putujem pocetkom aprila 2012. u Ohrid. Zeleo bih da obidjem i Solun, ne idem kolima vec autobusom. Iskoristicu ovaj tvoj predlog da stignem do Soluna ali me brine kako i kada da se vratim. Ako prespavam u Solunu, i rano ujutro krenem do Lerina kako posle da uhvatim taxi do Bitolja. Imas li neku ideju kako da se vratim iz Soluna za Bitolu tj. Ohrid.?

Izmenjeno (DraganV)
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pokusaj da se dogovoris sa taksistom koji te je dovezao da ti da broj, pa barem na prelazu da te saceka pri povratku.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svaki vikend imas redovne linije koje idi iz skoplja, Bitola i Ohridu prema Solunu tako da se raspitaj koji je vozni red da se ukrcas i imas direktni prevoz...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima bar autobuskih polazaka iz Skoplja do Atine, ali prvo morate od Ohrida to Skoplja. Linije od Ohrida do Skoplja pa Skoplja do Atine mozete naci na http://www.balkanviator.com

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka