hadrijan

Djenovici za porodicu sa malom decom

16 poruka u ovoj temi

Pozdrav svima!

Molim da mi neko preporuci dobar smestaj (ako moze da nije jako skup) za moju malu porodicu.

Supruga, sedmogodisnji sin, devetomesecna beba i ja.

Supruga je cula od koleginica da je u Djenovicima cista voda, pa bismo otisli tamo sredinom, krajem avgusta.

Ako je cista voda...

Hvala svima!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bila sam u Djenovicima,ali ne znam koliko vam odgovara to mesto,cisto jeste,ali plaza je krupni sljunak,pa bas nije za bebe...zasto ne pogledate Plave Horizonte,tamo je pesak,pa je to za klince mnogo bolje,a takodjer je cisto.

Izmenjeno (DraganV)
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Djenovicima kamene plaze ili veliki pesak,nista posebno.. Pre par godina sam bio i nije mi ostalo u secanju da je voda bas toliko cista.. Mislim da je bolje U Bijeloj za vas.. pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovorima!

Sada samo gledam neko zgodno mesto da odemo sa decom...

Smestaj cu pronaci nekako...

Ali se "plasim" Crne Gore...

Ne znam ni sam gde da odemo a da je voda cista i da je mesto mirno...

U grcku ne mozemo, mladje dete ima 8 meseci, tezak bi joj bio put...

Eto...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto se tice puta do Grcke,ne bi trebalo da Vas brine mladje dete,oni to izvanredno podnose...a i nije put mnogo duzi ako idete na ove blize destinacije oko Soluna.A bolji sigurno jeste,pa ako se ipak predomislite-samo napred,em cistije,em lepse,em toplije more bar za 2-3 stepena,sto meni bas i nije zanemarljivo.Prijatan odmor!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Letovala sam u Djenovicima kao klinka mnogo puta i volim to mestashce.

Sada se verovatno dosta promenilo, ali verujem da je sushtina ista.

stvoreno za roditelje sa malom decom, nemaju prosto gde da ih izgube.

Kad silazish u Djenovice, izmedju Djenovica i Baosica, sa desne strane, kuca najbliza moru... ogrooomna kuca, sa poplochanim dvorishtem je vlasnishtvo jedne "nashe", pa svrati i pitaj za smeshtaj. znam da je ranije izdavala preko agencija, ali ko zna, mozda se nadje mesta. a svakako ce te uputiti na one koji imaju slobodnih soba, ako ona nema. zena se zove Slavica...

verujem da cesh naci smeshtaj vrlo brzo....

lep provod vam zelim :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto se tice puta do Grcke,ne bi trebalo da Vas brine mladje dete,oni to izvanredno podnose...a i nije put mnogo duzi ako idete na ove blize destinacije oko Soluna.A bolji sigurno jeste,pa ako se ipak predomislite-samo napred,em cistije,em lepse,em toplije more bar za 2-3 stepena,sto meni bas i nije zanemarljivo.Prijatan odmor!

Potpuno se slazem sa vama, a i Djenovici vise nisu ono sto su bili. Nemojte pogresno da me shvatite, volim to malo mestasce, rodbina moga supruga zivi tu, i u Djenovicima letujem zadnjih petnaest godina. Otkako imamo malo dete poceli smo da uporedo idemo i u Grcku i za decu je mnogo bolje tamo. U Djenovicima ja nemam dete gde da pustim na plazi da se igra. Tu su uvek bile male plaze, a sada su jos manje jer su privatnici zakupili sve sto se moglo i naplacuju lezaljke i suncobrane, tako da hteli ne hteli morate da ih iznajmite jer drugo nigde ne mozete sesti, dok u Grckoj mozete kako vas je volja. Na najboljoj plazi pored plivalista godinama stoje kontejneri od cijeg smrada zaista vam se sve smuci, a da ne govorimo o tome da ponekad pored njih ima barica koje idu direktno u more. Pa ipak i ove godine mozda odemo da obidjemo familiju, a na pravi odmor pravac Grcka. Veliki pozdrav.osmeh1.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Djenovicima kamene plaze ili veliki pesak,nista posebno.. Pre par godina sam bio i nije mi ostalo u secanju da je voda bas toliko cista.. Mislim da je bolje U Bijeloj za vas.. pozzz

Bijela je isto simpaticno mesto, ali velika mana je brodogradiliste, i s obzirom da nam puno clanova familije radi tamo, i znajuci po njihovim pricama kako se vrse popravke brodova, kvalitet vode bas i nije na zavidnom nivou. Moj savet je sto dalje od brodogradilista.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo i ove godine se vratili iz Djenovica, evo jedne od plaza, guzva gde god se okrenete, samo mesta oko punih i smrdljivih kontejnera.

dsc07161a.jpgdsc07144j.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Djenovidji, avgusta 2011.

Smestaj u vili Marija na samoj obali fantastican uz prelepo puno hladovine dvoriste. Hrana u vili Magnolija gore pri magistrali super. More toplo i cisto. Ali, uvek ima to ali.... Plaza Bambi prepuna suncobrana i lezaljki iako treba da ima 50% slobodnog prostora, nema ga ni za jedan peskir. Ogradjeni deo za plazu u moru je sa 3 camca koji su vezani bovama u delu za plivanje? Jedan od njih svako vece ide da vadi vrse i stavlja hleb u njih za ribolov. Muzika u kaficu odlicna, kolaci svezi, velika parcad i nisu skupi, placinke standardne. Cene u Rodi kao kod nas. Sve u svemu lepih 10 dana odmora.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

heh... ako na jesen skoknem do CG, moracu da svratim u Djenovice.... volim to mesto pa kako god :)

vecameco, drago mi je da ste se lepo proveli :) to mesto prosto ima neku pozitivnu energiju....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko moze da mi pomogne oko kontakt telefona, u pitanju je vila Magnolija pored magistrale u Djenovicima. Pokusala sam da nadjem, ali postoje dve vile pod istim imenom, jedna izdaje apartmane, a druga sobe i to je ta koja mi treba, medjutim, o njoj nema podataka na netu. Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prosle godine sam bio u Djenovicima sa prijateljima. Od tri porodice sa ukupno sestoro dece, troje dece i jedna zena su se otrovali za tih 10 dana od prljave vode. Dakle sanse su vam negde 50/50. Ljudi koje smo upoznali tamo  su prolazili slicno. Voda je toliko prljava da treba zabraniti kupanje, plaze su ocajne, guzva ogromna. Za ovih 40 godina sam letovao svake godine, ovako nesto nigde nisam doziveo. Najgore letovanje u mom zivotu!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Nenad777

Pretpostavljam da si uzasnut, cim si isto iskustvo podelio na nekoliko tema. Ako je vec bilo toliko lose, mogao si konkretnije da napises sta ne valja.

- Ako je bilo trovanje vodom, jel to od cesmovace ili od morske vode? Jeste li bili kod lekara i sta su vam rekli za uzrok?

- Jel voda prljava od smeca ili od onog sto more donese (travke i sl)?

- Zasto su plaze ocajne?

- Jel guzva svuda, po celoj plazi, kako stoje stvari sa plaznim mobilijarom?

Itd...

Pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa mane su vec navedene ranije ali eto, ja sam se vodio onim pozitivnim komentarima i napravio katastrofalnu gresku.

Trovanje je od morske vode, bili smo sa prijateljima u razlicitim smestajima i jeli razlicitu hranu. Povracanja, dijereja je kacila i decu i odrasle.

More je prljavo bakterioloski, a i vizuelno ne izgleda sjajno. Ovo mesto kao i mesta u okolini imaju dosta smestajnih kapaciteta ispod i iznad magistrale, kada svi sidju mesta na plazi nema. Samo se zida i dodaje br lezaja a plaza ista, mala i za prvi red kuca.

Nema mesta na lezaljkama, ni van njih. Lezaljke se rasprodaju 7-10 dana unapred i na dan ih i ne izdaju. Plaze su uske i betonske ili posute nekim ostrim krupim kamenom koji sece tabane. 

A onda rezervna taktika kojoj sam pribegavao u slicnim uslovima...sesti u kola i otici na bolju plazu. Medjutim, to se pokazalo kao nemoguca misija jer vam do Plavih horizonata treba 45 minuta do sat, a do Jaza minimum sat, sat i po vremena zbog guzve na magistrali, dakle samo prva druga i nepregledne kolone.

Zanjice koje su "tu prekoputa" su na 45 minuta przenja u camcu te su i one poduhvat da bi se islo svakog dana.

Tako da i ako dodjete kolima osudjeni ste na ovo mesto, pogotovo ako imate uplacen rucak pa ne mozete da pobegnete na ceo dan.

Dodatno na svu stroku kisa je padala jedan dan tj pljusak, od tog dana more je bilo boje Dunava u pojasu od 20 m od obale jer se sva stroka sprala i sletela u more. Tada se nismo ni kupali.

Mogu da pisem i o "Vili" Perovic koju radi agencija Biss, koja je upotpunila dozivljaj. (Sama agencija Biss i njihov  restoran su korektni ali ta "Villa" Perovic je takodje za izbegavanje po mom misljenju.

Eto malo opsirnije, ma imate i slike gore ko ne veruje moze da vidi sa lica mesta, ne iz onih agencijskih gde su plaze prazne i ulickane.

Osecao sam odgovornost da napisem ovo o Djenovicima, a mislim da i Baosici nisu nista bolji.

Naravno, kome plaza i more nisu vazni neka ide, cene su povoljne i ima sadrzaja za klince predskolskog uzrasta (u Baosicima koji su spojeni setalistem).

Meni je na moru najbitnije more i plaza jer zato i idem na more, losiji smestaj i hranu mogu da svarim ali losu tj nikakvu plazu, prljavo more, bakterioloski zagadjeno ne mogu da prihvatim.

Delovalo mi je sve sumnjivo i pre polaska ali mislio sam da mogu da se oslonim na kola sto je ipak bilo  neizvodljivo zbog kilometarskih kolona u svako doba dana u sezoni.

Mogu jos da pisem ako treba, samo da "spasim" bar nekoga od  onoga sto smo mi proziveli :)

Letovao sam na Budvanskoj rivijeri 10 godina, a imao srece da 3 puta odem u Grcku i 2 puta u Egipat. Mislim da nisam snob jer sam isao u relativno jeftine varijante, privatne smestaje i hotele od 2 zvezdice tako da imate neko merilo mog ukusa i onoga sto je za mene neukus i nepodnosljivo.

Pozdrav

Izmenjeno (Nenad777)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka