nebojsar

Petrovac - potrebna preporuka za apartman

45 poruka u ovoj temi

Pozdrav svim forumasima

Da li neko ima preporuku za dobar trokrevetni ili cetvorokrevetni apartman u Petrovcu blizu plaze

Kontakt telefon vlasnika apartmana moze na pp

Unapred hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

ja bi ti rado pomogao, ali je administrator zabranio reklamiranje :) googlaj i naci ces, a za savjete oko odabira smjestaja mozes mi se javiti na inbox, da izbjegnes eventualne probleme ili neprijatnosti. Za to, u sustini, i sluzi nasa NVO.

pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako neko moze da mi pomogne...

Idemo sa dvoje male dece na more u Petrovac, pa me interesuje mozete li da mi preporucite neki lep smestaj. Mi bi jednosobni apartman blizu plaze, pa ako imate bilo kakve informacije, moze i na pp ako ne sme ovde da se pise. Mi smo nasli neki, ali nam deluje skupo (50e dan), pa bi da cujemo i vasa iskustva.

...i jos ako je neko vec bio u Petrovcu, da malo opise plaze, prodavnice, kakav je nocu (ima li buke), sadrzaja za decu...? Svaki komentar je dobrodosao jer idemo sa malom decom.

Hvala!

Zaboravih da napomenem da bi isli u septembru i da nam je zato puno da damo 50e po danu, jer se radi o terminu van sezone.

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juce se vratio iz Petrovca :D Letovao sa devojkom i mi smo placali apartman na 3,4 minuta od plaze 25 evra dnevno..mogu da ti ostavim broj telefona tih apartmana na pp ako hoces..Uglavnom, gazdarica apartmana je iz Kragujevca, extra je zena i moguc je svaki dogovor. Jedini problem cini mi se moze da ti bude pesacenje uzbrdo tih tri, cetiri, pet minuta sa klincima, jer se ide uzbrdo :) ali sve u svemu, mirno je i tiho, u okruzenju maslina..sto se tice plaza, Petrovacka plaza je izuzetno cista, i uredjena, tu nemas problema...u blizini ti je i plaza Lucice koja je takodje jako lepa :) dalje, prodavnice...sve sto ti treba imas u supermarketu Voli, i cene su iste kao kod nas u Srbiji, tu nema frke . Pitao si za buku nocu, setaliste nije mnogo bucno, mada postoje barovi gde je uzivo muzika i ako budes jako blizu, moze da smeta. Elem, mi to nista nismo culi zato sto su ovi apartmani malo u brdu gore, tako da je bas mirno i tiho.Iskreno, mislim da je 50 evra dnevno puno za apartman u septembru :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Super ako ste nasli tako jeftino....

Ja sam sad zvala Petrovac ovo sa interneta i ni jedan apartman nema ispod 35 eur pa sve do 70 eur sto je stvarno previseee.

Kako ste nasli preko preporuke,ili tamo na licu mesta?

Ima li negde nekih slika tog apartmana na internetu da vidim kako izgleda.

Reci mi gde je tacno ....negde gore iznad one crkve ili gde,....znam gde je posta,dom zdravlja,to znam gde je ....jedne godine sam bila gore uzbrdo iznad crkve znaci desno od autobuske stanice

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze li mi neko ponuditi smestaj u Petrovcu ili okolini za 10-ak evra po osobi, za porodicu sa bebom na lokaciji sa koje ne bi bio problem da se ide peske do plaze. Smestaj sa kapatilom i friziderom bi bio zadovoljavajuci.  

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U utorak putujem u Petrovac.. prvi put i bila bih jako zahvalna ako me uputite na neke lepe plaze.. Procitala sam gore da je plaza generalno lepa i cista, i da su negde blizu Lucice..

Kakvih jos plaza ima i da li su blizu? Mene najvise interesuju one mirnije gde nema guzve...

Takodje, da li imate preporke za neka lepa mesta, restorane...

Za one koje tek idu, bas cu pogledati kako raspolazu sa slobodnim smestajima i koja je cena.. pozz i hvala unarped :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo te dve plaze i postoje u Petrovcu,Lucice su juznije,nekih 15-ak minuta hoda.

E sad,ako ste hteli mirnije mesto ne znam kako se opredeliste za Petrovac osmeh1.gif to je malo mestasce i uglavnom dolaze porodice sa sitnom decicom,desava se da na petrovackoj plazi nema gde peskir da se stavi (i igla da se baci ubola bi nekog) a ta Lucice,isto ima guzve ali malo manje...Ja sam recimo svaki dan isla na Lucice

Pozdrav i lep provod!klap.gif

Izmenjeno (DraganV)
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Близу Лучица су и Буљарице. Мештани кажу да није далеко отићи пешке.

П. С. Плажа Лучице је заиста јако лепа. То је једна од две омиљене плаже (у ЦГ) моје деце.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ili tunelom do hotela "AS"

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

<_< Stvarno tolika guzva? Auuu ja nesto zamisljala Petrovac kao mirno malo mesto....

Tamo porodicni prijatelj ima stan koji nam je ustupio, tako da nisam mnogo ni birala :blush:

I ja idem familijarno, vise mi odgovara da plaza bude sto blize... posto mama ima nekih zdr.problema pa ne moze mnogo da pesaci...

Dakle - Lucice, Buljarice.. i hotel As... ne znam kakav je to hotel, tj kakva je plaza ... sad cu vec malo da izbuniram po netu... ;)

Hvala na odg. Ako jos znate neki lep restoran ili tako nesto - javite :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozda ove godine imas srece,malopre sam bas pregovarala za apartman i kazu da je losa sezona osmeh1.gif

Sa Lucica se moze peske kozijim putem kroz sumu preko brda za Buljarice,ja se licno nisam usudila s detetom da idem...nesto ne ljublju gmizavce i insekte sto puzU i gamizu laugh.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li Petrovac ima setaliste,da uvece mozes da se prosetas?

Da li postoje kafici na plazi,da kupis kafu,sok i uvalis se u udobne lezaljke sa suncobranima?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima šetalište ali dojadi posle dva dana (od plaže Lučice preko samog Petrovca pa kroz tunel do hotela As). Kafića ima ali su malo odvojeni od same gradske plaže, ima kao neki zeleni pojas koji odvaja. Ležaljke nešto nisam primetio doduše nisam ni bio skoro.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Treba mi pomoc...

Pregledala sam sve moguce sajtove za smestaj u Petrovcu i sve je ili skupo (preko 60e ili zauzeto)

Ako zna neko neki pristojan app za dvoje + beba od pola godine da ima kuhinju, terasu, klimu i svoje kupatilo, da je blizu plaze i da nije preskupo.. Idemo za 15 dana pa ako neko zna neki dobar smestaj javljajte :srce: :hvala:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka