DrDent

Kalendar ko, kad, gde,-Tunis

188 poruka u ovoj temi

26.7 Saadia, Wayout

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sta je ovo? Zar je moguce da nema nikog? :lud:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo i mene, zabrinute! Ja rezervisala preko Sun line za 7.jun(Port el K.), ali su mi u agenciji rekli da zovem ambasadu Tunisa u Bg da proverim da li je nekim slucajem potrebna viza za osobe koje imaju stari, plavi pasos.Moj momak ima plavi, a nije u mogucnosti da vadi crveni do tad nikako(dolazi iz inostranstva 2 dana pred put)! Jaoo, sad strepim da mi sve ne propadne....Nisu valjda ovih dana nesto menjali u vezi sa tim plavim pasosima vezano za Tunis?! Ja sam baksuz vazda bila...:tuga:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni su u Wayout-u rekli da izgleda vaze za Tunis plavi pasosi do kraja godine:) za svaki slucaj, zvrcni ambasadu i otkloni sve sumnje osmeh1.gif

Izmenjeno (ljerka)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni su u Wayout-u rekli da izgleda vaze za Tunis plavi pasosi do kraja godine:) za svaki slucaj, zvrcni ambasadu i otkloni sve sumnje osmeh1.gif

Nadam se da je tako! Do sutra sam sva k'o na trnju! Javljam...:tuga:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nadam se da je tako! Do sutra sam sva k'o na trnju! Javljam...:tuga:

Zvala ambasadu. Sa plavim pasosima u Tunis do kraja godine bez ikakvih problema!:klap:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Super klap.gif

Izmenjeno (ljerka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sta je ovo? Zar je moguce da nema nikog? :lud:

Verovatno Hamamet polovinom juna. Nismo jos odlucili koji hotel.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Krajem juna Sus :) samo jos da mi neko na drugoj temi pomogne oko izbora agencije i hotela :muzika:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Iz licnog iskustva Wayout, e sad, valjda ima i drugih agencija podjednako dobrih. Sto se hotela tice, zavisi sta te zanima?

Izmenjeno (ljerka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slazem se za Wayout, bila sam sa njima prosle godine u Egiptu. Preko njih bih i isla ali nemaju u ponudi hotel Marabout :( Takav mi odgovara (u centru i na plazi i ima dobre komentare i cenu od oko 400e). Vec sam pitala na drugoj temi, pa hajde i ovde osmeh1.gif Da li je neko imao iskustva za Nomad agencijom?

Izmenjeno (ljerka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam u Susu, i iskreno, ne bih bio ponovo, uvek bih pre izabrao recimo Port ili Skanes. Vidi El Hanu, sasvim pristojan hotel sa odlicnom lokacijom i lepom plazom.

Izmenjeno (ljerka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Misljenja za Sus su podeljena. Neko se odusevi neko razocara, ali ja volim da osetim taj smek kakav god da je :) Ne volim mesta sredjena za turiste bezobzira sto su urednija. E sad, ne mora da znaci ni da ce mi se dopasti ali videcemo :) Sus mi deluje najzanimljivije...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da naces pogresiti sa izborom Sus-a, Port je daleko mirniji, a i toliko su blizu da mozes ici taxijem, vozicem itd. Razlika je ogromna je Sus je grad u pravom smislu reci, ima stari i novi deo i daleko je zivlji od Porta. No to je stvar ukusa. Ja sam prosle godine bila

( sa Jolly-em koji vise cujem ne radi)u Riadh Palms hotelu, ali kada bih isla ponovo izabrala

upravo Marabout zbog dobre lokacije i odnosa cena-kvalitet. Koliko znam daleko najpovoljnije cene, ali samo za elMouradi hotele ima agencija Sun Travel, i sa njima su bili jako zadovoljni ljudi koje sam tamo upoznala, a nikad pre nisam cula za tu agenciju. El Hana kompleks je bio bas do nas, i ja nisam bila nesto odusevljena, mislim da se prelazi ulica do plaze.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, da Sunline je specijalizovan za Tunis. Cula sam za njih i ok su im cene. Hvala na savetima, mislim da cu da pojurim Marabout jer ga cak i na Trip Advisor-u hvale :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka