ananikolic

Kušadasi vs. Marmaris

136 poruka u ovoj temi

Mozete li mi preneti malo vasih utisaka iz Kusadasija i Marmarisa? Zelela bih da se dobro provedem i da uzivam u Suncu i plazama. Mozete li preporuciti sta u kom mestu moze da zadovolji moja ocekivanja, kao i malo konstruktivnih saveta iz prve ruke... Bila bi vam zahvalna ako biste mi nozda neki hotel preporucili...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U Marmarisu nisam bila a u Kusadasiju sam bila dva puta i jedva čekam da opet odem. Tamo ti je sve super, od provoda, plaža, aquaparkova, izleta, shopinga. Ma All in one destinacija.Jedva čekam opet da odem tamo.

Pogledaj opise hotela na ovom sajtu pa kasnije kada se odlučiš za neke, slobodno pitaj, pokušaću da ti odgovorim kakvi su i gde se nalaze. Prošle godine sam uzela kartu Kušadasija na kojoj se nalaze lokacije hotela.

Pozdrav! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Neces da pogresis ako odes u bilo koji.

Ja licno volim Marmaris.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja sam 3 godine uzastopno isla u kusadasi. sjajno je. provod ekstra.

plaze ok,tu i tamo,nista posebno. meni se najvise dopala ladys beach.

mada ove godine sam odlucila da idem u marmaris da malo promenim. svi kazu da je jos bolje.....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naravno Marmaris ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Marmaris je prelep i nudi bogat provod, skuplji je od Kusadasija. U Marmarisu mi se plaza nije ni malo dopala ali je zato Icmeler blizu ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam se svojevremeno odlucio za Kusadasi jer je to ipak kao neki grad, ima luku, stari grad, istoriju, ulice i sokake, bazare, lokalce, pijace, tvrdjavu na ostrvu... Ima bar malo duse, one orijentalne (koliko mogu da je imaju turistima preplavljena mesta) tj. nije samo obicno hiper turisticko naselje. Mada, ne bih dva puta isao tamo. Ako prvi put ides u Tursku, onda ti je svejedno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juce mi je jedna drugarica rekla da nije bezbedno da devojke idu same na letovanje u Tursku...

Da li je to istina?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne bih rekao, podjednako je bilo samih devojaka, parova i samih muskaraca oba puta kada sam ja bio i u oba ova mesta.

Bitno je samo da ne odes prvo u Marmaris pa u Kusadasi, ja sam hteo da placem kad sam stigao u K. posle Marmarisa. :blink:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ananikolic, Ma bezbedno je, samo treba da znas da se ponasas ako turci pocnu da smaraju.

Bice ti super, i jel si se odlucila gde ces? :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ni jedan ni drugi,samo antalija ili alanja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Marmaris mi je mnogo lepši od Kušadasija, a Bodrum mi je najlepši ali je preskup, a tako mami. Ako osoba ne zna da se kontroliše(kao npr.ja) pitaće se poslednjeg dana gde su otišle sve pare :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Po pitanju bezbednosti: mislim da ne treba praviti sebi u glavi problem oko toga, ALI da neke elementarne mere opreza nisu na odmet. Dakle: ako je prevoz, onda pre dolmus nego taksi. Ako je kupovina-da je u sred neke guzve, nikako ne pristajati na pricu "Hajdemo do moje druge radnje..." Ali, mislim da generalno zene u svim tim zemljama imaju jako lep tretman. Bar one koje znam kazu da su se u tom smislu jako lepo osecale tamo.

I da jos jednom posle 3 dana pauze kazem da ipak mislim da je Marmaris lepsi, zanimljiviji, sadrzajniji...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko moze da mi kaze koja fakultativa se nudi iz Marmarisa ili Kusadasija i koje su cene?

Izmenjeno (nina kg)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Iz Marmarisa:

Fetije: obilazak grada, ručak, boravak na plaži Olu Deniz, poseta radionici za proizvodnju ratluka, u povratku lagani uspon do vodopada i jezera, kupanje...Oko 20€. Paraglajding mislim 50€.

Dalajan: vožnja brodom, ručak na njemu, kupanje u reci, obilazak nekog mestašca (neki su tu ručali), i Plaža kornjača... Isto 20€

Iz Kušadasija

Pamukale: oko 40€

Efes: 30€

I iz oba grada: krstarenje uz obalu, turska kupatila, turske noći, rent-a-skuter i slično.

Ima dosta agencija koje sve to organizuju, preporučujem da se dobro obiđe sve. Obično uz 2 kupljena izleta, jedan daju gratis.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka