ivan

Krit 2006

20 poruka u ovoj temi

neka mi neko kaze nesto o kritu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

ja nisam mogla u Agios Nikolaos da se kupam, hladna voda, imaju reke i jezero ... inace je lepo mesto ali kao i na svim ostrvima dobro je imati kola

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Krit je prelepo ostrvo. Bila sam prosle godine i ponovo bih se vratila tamo, ali ima tako puno mesta za letovanje. Imas za obileske celo ostrvo...sve je zanimljivo Kanjon Samariu,prelepe plaze na jug ostrva, na severu bas i nisu tako lepe. Na jugu preporucujem Preveli (gde se reka uliva u more) Elafonisi sa stvarno nestvarno roza peskom i prelepom vodom. Ja nisam bila u Matali ali kazu da je super.Priroda je cudesna. Gradovi Retimo i Hanja su me odusevili sa svojim malim uskim ulicicama i lepim gradjevinama. Pa stari anticki grad Knosos..Njihova sela sa dobrom domacom kuhinjom. Ako budes mogao idi na ostrvo Santorini pored Krita-nisam bila ali sam cula sve naj naj i da tako nesto ne treba propustati. Prosle godine je izlet na jedan dan kostao 100 evra. Uglavnom kao sto vidis meni se vrlo dopalo. Ako budes isao sretan put i sigurno ces imati dobar provod.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zahvaljujem se na informacijama o Kritu...Već sam uplatila i idem tamo u avgustu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala za informacije o kritu,samo mi jos reci kakvo je vreme tamo.cuo sam da dosta duva vetar.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugarica je bila prošle godine u Hersonissosu na Kritu, i kaže ima vetra ,ali je jako prijatno jer ne osećaš vrućinu...

Mislim da je to inače prednost svakog ostrva...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Krit je poznat po vetru. Da li je neko bio u mestu Amoudara i koliko je zaista vetar jak, da li su talasi ogromni, da li moze da se pliva daleko od obale? Jos ako neko zna nesto vise o hotelu Lambi ili Ambis ili Lambis ( sve je to isti zdanje nego zavisi kako ga ko zove) bilo bi vise neko sjajno da napise utiske.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Krit je predivan i lep za istrazivanje, medjutim Amudara je selendra nevidjena i bez auta, tj. rent a car tamo ne treba ici ni pod tackom "razno". Plaza je nikakva i tamo sam se kupao samo prvi dan dok nisam uzeo auto. Pored plaze je velika elektrana sa 4 dimnjaka. Ja sam bio u apartmanima Gianna i oni su sasvim OK, ali znam da su se ljudi zalili na pomenuti hotel u kojem ja nisam bio. Secam se da su se zalili na klopu, ali opet podvlacim da ja to nisam video. Inace, Krit je prelep i ako se uzima auto uopste nije bitno gde ce te prenociti.

Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uzela sam danas argusov katalog i dopao mi se hotel BYZANTION (hersonisos ) kao i studio FRANK, deluje dosta povoljno i postoji mogucnost za doplatu pp.Ako neko zna nesto vise o ovim smestajima kao i o uslugama Argusa(ja nisam bas cula reci hvale pa bas iz tog razloga sada proveravam) !!!zhvala ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pazi da i tebi ne otkazu putovanje...kao sto su otkazali rodos,Zakintos...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam uplatio preko Belvija...27 Jul u Hersonisosu...apartman...

I ne mogu da docekam...rano sam ja to rezervisao...sagorecu...:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molio bih, nekoga ko je bio na zapadnom delu Krita, da napiše par reči o tome. Nameravam da iznajmim auto pa me interesuju plaže, atraktivne lokacije.. Idemo u septembru u mesto Platanias pored Chanie hotel Erato. Ako je neko bio tamo voleo bih da čujem komentar.

Hvala

Kosta

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za nedelju dana idemo na Krit, hotel je 8 km udaljen od Retimna. Zna li neko kakva je situacija sa talasima u tom kraju? Utesite me, nadam se nisu preveliki :rolleyes:

Naravno, ako je neko od forumasa bio u Retimnu, molim da mi napise utiske, preporuke...

Unapred da kazem - forum je iscitan "uzduz i popreko", ali jos neka informacija svakako ne bi bila na odmet.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidimo se tamo...mogu ti odande napisati...kako je...:D mada bicemo malo udaljeni...ja idem u Hersonisos...Lep provod...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pretpostavljam da se radi o "štrafti" poznatoj kao adele - prektično nastavak gradske pleže Retimna, gde se nalazi deo kalodoukasove ponude (sea front, jo-ann beach...). kolega sa posla je bio juna sa detetom i nije se žalio na talase. verovatno jeste pomalo vetrovito ali ne preterano. raspitaću se...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907231
    Ukupno poruka