turbododo

kroz/u Bugarsku kolima

4 poruke u ovoj temi

Molim nekog ko je išao kolima da bi kaže kako je granici, koliko se plaćaju autoputevi i ako je neko kolima vozio preko bugarske za Tursku da napiše kakva je situacija na toj granici. Hvala unapred...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

<_< Mi smo prošle godine išli kolima u Bugarsku pa ti mogu preneti svoje utiske. Od Beograda do Burgasa ima negde oko 800km ali se brzo stiže. Recimo u povratku smo krenuli oko 8h a već oko 19h smo bili kući. Putevi su ekstra izuzev dela od granice do Sofije ali su i to nešto radili pa verujem da su i to doveli u red. Putarinu plaćaš čim pređeš granicu za svo vreme dok si u Bugarskoj i bilo je nešto oko 10-ak eura. Vozi se dosta brzo, pogotovo Bugari. Nije ni čudo s obzirom da su iz lada i varburga odmah utrčali u dobre automobile. Za dobar odmor u Bugarskoj ti definitivno treba automobil i tu nećeš pogrešiti. Iako je dalje od Crne Gore ja sam se definitivno manje umorio i put nisam ni osetio.

Ako te još nešto interesuje slobodno pitaj.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mene interesuje dali te je zaustavljala njihova saobraćajna policija ph34r.gif i koliko su tamo kola sigurna od krađe? Iako bi išao u meni već poznat hotel, i znam da imaju svoj hotelski parking ipak se po malo pribojavam, a želeo bih da ove godine idem kolima i da ostanem tamo koliko ja hoću.

Izmenjeno (DraganV)
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nikakvih problema nismo imali niti nas je policija zaustavljala. Lično mislim da njihova saobraćajna policija ima neke instrukcije da turiste ne dira i da to striktno poštuju. Sto puta sam prošao pored njih i ne samo da me nisu zaustavili već su nas i pozdravljali. Kad budeš video kakve automobile sada Bugari voze u tim primorskim krajevima biće ti potpuno jasno da je tvoj siguran koliko hoćeš.

Ne znam ali ja mislim da ići u Bugarsku bez automobila predstavlja čist promašaj. Toliko ima mesta koja treba obići da je auto definitivno potreban.

Stvar je samo u tome što ako ideš kolima uopšte ne moraš da juriš hotele. Cene u hotelima su prepikane i ne vrede te pare. Imaš ekstra smeštaj i u privatnom smeštaju apartmanskog tipa a onda svaki dan gde god poželiš.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka