rea

AGIA TRIADA

214 poruka u ovoj temi

Za 1.maj idem sa drugarima u Agia Triadu, hotel Galaxias beach, oko 19 km od Soluna. Aranzman traje 5 dana, pa bih htela sto racionalnije da iskoristim vreme. Da li neko zna:

- Sta je ta Agia Triada (predpostavljam neko selo) i da li ima bilo kakav sadrzaj? kakva je plaza? Da li ima kupanja u to vreme B)

- U blizini je mesto Perea, pa me zanima koliko je daleko i kako izgleda?

- Koliko kosta taxi do Soluna? Sta ne smem da propustim? Gde da izadjemo?

Javite ukoliko imate bilo kakve informacije vezane za Solun ili Agia Triadu.

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sto se Soluna tice, zavisi kakve su ti aspiracije. Grad je lep, uredjen, ima tamo svacega da se vidi, razne neke crkve, muzeji, iskopine... mi smo samo prosli pored toga i zaglavili se do mraka u feeenoomeenaalniiim buticima!

Ali, to smo samo mi... :P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

el bio neko u ovoj agia triadi ili u mestu perea...

koliko sam shvatila, relativno su blizu soluna...

koliko mozze da bude taksi od mesta do soluna?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,

kakvi su ti utisci o hotelu Galaxias Beach i o samoj Agia Triadi? To mi je jedna od opcija za letovanje, a ne nalazim bas puno informacija o tom mestu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li bilo ko ima neke informacije o kampu koji se nalazi u Agia Triadi (nedaleko od Soluna)? Trebao bi mi broj telefona, fax, e-mail... Hvala unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li bilo ko ima neke informacije o kampu koji se nalazi u Agia Triadi (nedaleko od Soluna)? Trebao bi mi broj telefona, fax, e-mail... Hvala unapred.

Cao iwana

imam informacije, ali lose

prosle godine bio sam u A. Triadi, prolazio sam pored kampa koji pominjes ali ga nikom ne bih preporucio... bio je sav zapusten, zarastao i korov i bez gostiju. I to krajem jula.

mada, tad sam cuo od mestana u AT da se planira sredjivanje kampa, ali zaista ne znam da li je u medjuvremenu nesto radjeno.

Sto se tice same AT preporucio bih je kao jeftino mesto za odmor, sa lepim plazama pogodnim za klince, more je toplo i cisto, i naravno blizina Soluna... ali nekako nema onaj morski smek kao npr. Tasos

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel ti to pričaš o kampu u sklopu hotela "Sun beach"? Prosto ne mogu da verujem da su ga zapustili!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li neko informacija o hotelu Sun Beach? Cini mi se da je pristojan, bar po slikama, ali pomalo me buni cena jer nije mnogo skup. Osim toga, volela bih da znam ponesto i o samom mestu. Odgovara mi neko mestasce za odmor, ali ne bih bas da "zaglavim" u totalnoj pustinji ili selu bez mesta za izlazak, poucena jednim takvim iskustvom!

Kakva je plaza?

Hvala unapred!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U toj regiji hoteli nisu uopste skupi ,ali cena svakako ne odredjuje,u ovom slucaju kvalitet,jer je hotel vise nego dobar.Plaza je sasvim solidna,sljunkovito -pescana.Jedini ,po mom misljenju ,nedostatak ovog hotela je to sto je malo izdvojen iz samog mesta ali ako neko zeli miran odmor i jos je na letovanje dosao kolima ni to nije nikakav problem.Samo mesto Agia Triada je slatko,malo,tipicno grcko mesto...Spaja se sa drugim znatno vecim i zivljim mestom koje se zove Perea.Agencija mladost turist ima jos jedan ekstra dobar hotel u ponudi u mestu Agia Trias,a takodje nudi jos dva fenomenalna hotela u mestu Perea ,pa ako vas zanima sve dodatne informacije mozete pogledati na sajtu gore navedena agencije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala! Mislim da je vas opis pomogao da se odlucim jer meni zapravo i treba mirno mesto za odmor. A ako je hotel kvalitetan, onda, nadam se, nemam za sta vise da strepim.

Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drago mi je da sam vam pomogla.Lepo se provedite !Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi na putu do Halkidikija obavezno prenoćimo u ovom hotelu. Hotel je super. Mislili smo ove godine da ostanemo par dana u mestu, ali pošto nismo još videli plažu odlučili smo da ove godine overimo plažu pa ćemo možda sledeće godine. Do plaže se stiže kroz susedni kamp. Ne deluje da je daleko. Toliko o stvarimo koje ne znamo, a sad malo o onome što znamo ;). Hotel sam slučajno našao na Booking.com pošto sam pre par godina odustao od ideje putovanja noću. Sada lepo krenemo kolima iz Novog Sada dan ranije kad se natenane probudimo, najedemo i spremimo. Stignemo u hotel kasno uveče. Doručkujemo, malo do Carrefour-a i pravac Halkidiki. Izabrao sam ga zato što je relativno jeftin i zato što je check-in i check-out 0-24, tj. dođeš kad hoćeš, odeš kad hoćeš. Takođe odgovara nam lokacija, pošto je blizu Ikee, Carrefoura i Halkidikija. O hotelu sve najbolje. To nam je uvek jedan od najboljih detalja na letovanju. Ne može da se poredi sa smeštajem koji kasnije imamo na Halkidikiju, ma koliko ovaj drugi platili skupo. Mislim da je relativno tih, put je u blizini ali nije strašno. Bazen je super sa džakuzi odeljkom. Posebno lepo izgleda noću, pošto je okružen separeima sa svećama. Uveče je to popularno mesto za svadbe i veselja ali ne boj se, nisu to srpske svadbe. Mi smo klopali samo doručak koji je fenomenalan. "Od ptice mleko". Nismo nikad ručali ili večerali, ali vidim da se stranci na TripAdvisory žale da se klopa ponavlja. Mada, ja to ne bi lično uzeo kao ozbiljnu primedbu, pošto se "englezi" žale na sve i svašta. U sobama je "centralna" klima koja radi OK. Hotel je po mom mišljenju prave 4 zvezdice. Pored bazena je i fenomenalan Lounge bar, gde obavezno popijemo kafu posle doručka uz sjajnu Chill Out muziku koja nam kaže da smo već stigli na odmor i da slobodno možemo već da se opustimo. Eto, nahvalih ja hotel, možda je to malo i subjektivno ali stvarno mi je tamo sjajno bilo svaki put. Od mene, svaka preporuka za hotel. Evo, zakačiću i jednu sliku sa pogledom na bazen iz Lounge bara. Ima još slika i video snimaka pa ako te interesuju mogu ti ih poslati.

post-3054-1211911801_thumb.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u Agia Triadi? Posebno me zanima kakva je plaza i uopste samo mesto a posebno da li je neko bio ili video renovirani hotel Galaxias Beach (ima ga trenutno u ponudi Kon Tiki-a). Hvala na odgovoru unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,

kakvi su ti utisci o hotelu Galaxias Beach i o samoj Agia Triadi? To mi je jedna od opcija za letovanje, a ne nalazim bas puno informacija o tom mestu.

Nažalost, ima loših vesti o tom hotelu :(

Blic, 02.08.2008

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo,upravo se vratih iz Agia Triade iz hotela Sun beach.Hotel je super, pravi sa 4*,znaci svaki dan po 3 peskira svakom plus na bazenu peskiri za plazu u pletenoj korpi,pa se posluzis,a kada ides vracas u korpu sa prljavim peskirima.Ovo sam vidjala u hotelima u Egiptu i Tunisu a u Grckoj bas i ne. Recimo obisli smo hotel GALAXIAS isto u blizini ,on je 4* cak dosta skuplji i pansion i van pansion(kafa 5e,u SUN B je kafa 3e) taj hotel ne nudi gostima peskire za plazu,i bazen im je dosta manji i nema djakuzi.Naime,hotel SB ima jako ljubazno i vredno osoblje,cisto je da se sve blista.Jedina zamerka je bila plaza ispred hotela koja je bila neuredjena jer je pripadala kampu(dok ga je bilo),ali i to se promenilo pre 5 dana,uredili su super plazu sve ono,suncobrani lezaljke i sve besplatno.Znaci hotel je super za bracne parove,ili one sa malom decom,za one koji zele ludi provod nije ni Agia Triada ni Perea koja je isto slatko mesto sastavljeno sa AT jer su vise porodicna mesta.Prednost je blizina Soluna i trznih centara,do kojih imate gradske buseve za0.60e.Pozdrav od zadovoljne putnice.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907231
    Ukupno poruka