milke

Prolom Banja

32 poruke u ovoj temi

Planiram da za vikend skoknem do Prolom Banje sa suprugom. Planirao sam da obiđem Đavolju Varoš i da ujedno probam wellness u Prolom Banji za koji sam čuo da je solidan. Dali je možda neko bio u Prolom Banji na wellness vikendu i kakva su iskustva.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pretrazite forum i naci cete potrebne informacije!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili smo na Wellness vikendu u Prolom banji,u septembru 2009.Oni su jedini decidno na internetu naveli šta to sve podrazumeva,pa smo se zato i odlučili za Prolom banju.Za razumnu svotu imaće te solidan smeštaj,pun pansion,i po jedan tretman fizikalne med.Bisernu kupku,koja tako relaksira,segmentalnu masažu,đakuzi kadu,korišćenje bazena,bez ograničenja,ima tu još po nešto,sauna i đakuzi bazen koji se čistio.pa ga nismo ni koristili!!!!Kao i još neke masaže pomenute na internetu,ali ne i u direktnom kontaktu!Naša posla!Sve u svemu i nije tako loše.Obišli smo etno krčmu,u blizini hotela,nekako je mračno i zapušteno.Prijaće Vam šetnja do crkve Lazarice 2,4 km ,u popodnevnim časovima ,dok vas blago septembarsko sunce miluje .Obavezno svratite u ribnjak Božiji raj,gde će te uživati u prelepom ambijentu,mini zoovrtu ,dok deca se mogu zabaviti i u parkiću,namenjenom njima i naravno izvrsnoj pastrmki.Preporučujem Vam da obavezno posetite Đavolju varoš, koja je 30-tak km od Prolom banje.Kao i obaveznu posetu etno restoranu "Dva ambara" na 1 km pre Đavolje varoši.Tu će te uđivati u žuboru potoka,cvrkutu ptica,zdravoj hrani i izuzetno ljubaznim domaćinima.Pogledajte MFT!Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kad sam ja koristila velnes vikend u Prolom banji, to su u principu i bili tretmani i navedeni u ponudi. Ta ponuda postoji i sad na njihovom sajtu (koliko vidim samo cene se pomalo menjaju u zavisnosti od sezone) i to je to: biserna kupka, segmentalna masaza, aqua detox, djakuzi kada i bazen i sauna - nista drugo od masaza? unsure.gif

Izmenjeno (ljerka)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bila smestena u hotelu Radan u Prolom Banji stvarno je bilo super, i pravo uzivanje... Imaju bazen, masažu i saunu....To sam pronasla preko drugarice, mada sam videla i na sajtu da ima dobrih informacija o mestima gde se mozemo opustiti i provesti vikend :)

Izmenjeno (mirarbi)
nedozvoljeno linkovanje
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako ste mladji od 65 godina,ovo nije mesto za vas,sem ukoliko,daleko bilo,nemate ozbiljnih zdravstvenih problema.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni se Prolom banja jako dopala u smislu da je cisto, priroda u tom delu odlicna I svi su jako ljubazni.

sa Veterinarom se slazem da posle 3 dana ce vec biti dosadno.

po meni to moze biti baza za obilazak tog dela nase lepe zemlje. odatle skitati do Djavolje varosi, pogledati okolinu oko Prolom banje, mnogo su slatki te etno kafane sa ili bez ribnjaka, I mozda skoknuti do Lukovske banje koja je na nekih 58km *mada jedna deonica puta jako losa) a u trenucima odmora u Prolom banji plivanje. Spoljni bazen prelepo izgleda mada zbog loseg vremena nisam bila u prilici da ga isprobam.

Moja preporuka za neki minu odmor definitivno

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ko bude u blizini Prolom banje i Đavolje varoši, obavezno neka svrati u Etno restoran koji je na samom ulazu u banju. Prelepo je. Pored vode, pogačice ispod sača, domaći kajmak, vetrić piri... Milina.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko moze da mi kaze kakav je smestaj i hrana u "Garetovom konaku"? Kazu da imaju stari i novi deo. Kakav je taj stari deo, da li je lose? Treba mi za roditelje. Hvala vam.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko moze da mi kaze kakav je smestaj i hrana u "Garetovom konaku"? Kazu da imaju stari i novi deo. Kakav je taj stari deo, da li je lose? Treba mi za roditelje. Hvala vam.

15.7.-20.0.7.2014. bila sam u Prolom Banji u Garetovom konaku. Uplatila sam pum pansion za sebe koji iznosi u kešu 2000 dinara. Za dete je 70% jeftinije. Ova cena ne uključuje kupanje u bazenu koje se posebno može uplatiti i staje 300 dinara. Sobe u novom delu su uredne. Svaka soba ima svoju terasu, kupatilo, televizor i internet. Sobarica svaki dan čisti sobe i menja peškire. Ako se odlučite da idete na bazen tada vam daju bade mantile i papuče. Starijim osobama odgovara i korišćenje lifta. Pored smeštaja je Tržni centar i pijaca. Odmah iznad je izvor Prolom vode i hotel Radan. Vreme može da se popuni šetnjama uz putokaze koji vode do Lazarice, izvora, crkve sv. Petke, fabrike vode ili do Đavolje Varoši.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za uskrsnji raspust sam sa porodicom provela divan produzeni vikend u hotelu Radan.Posto smo iz Nisa put nam nije bio dalek . U subotu ujutru smo krenuli i posetili Djavolju varos.Lokalitet radi od 9 ujutru i karta je 350 din.Deca do deset godina ne placaju ulaz.Djavolja varos je lepo mesto za posetu i ovde u foto turama imate divne slike koje bas docaravaju utisak.

U hotel Radan smo stigli za rucak.U hotelu smo proveli dva dana, imali smo dva puna pansiona . Za decu ( jedno 3, drugo 9 god.)koji su spavali na zajednickom ležaju placali smo 50% cene pansiona.Koristili smo besplatno wellness centar: slana soba, parno kupatilo, sauna, djakuzi, tepidariju i imali koriscenje unutrasnjeg bazena sa Prolom vodom. Upotpunili smo vikend setnjom do male crkve brvnare Lazarice koja je udaljena oko 2.8 km do hotela. Na tom putu ima i vodopad , nije neko cudo prirode, ali je lepo videti.... Prolom banja je malo mesto , osim hotela i njegove okoline nema nesto posebno , u mestu imate i jednu malu crkvicu , i ako malo krenete u obilazak banje videcete da je to otprilike sve, ko je navikao na urbani provod ..... TOGA OVDE NEMA.....ALI PRIRODA JE DIVNA. Sve u svemu lep vikend......

Izmenjeno (liliputanac)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja planiram do odem do Prolom banje za 1.maj i natocim vode :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Božji raj uvaljuje smrznutu pastrmku pored svoje žive, čak i veterinarskom inspektoru 13.06.2015. godine.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planiramo posle nove godine ići par dana u Prolom banju, da li neko zna da li tamo ima snega u tom periodu i da li ima neki brežuljak za sankanje?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Brda ima koliko hoces a snega bi trebalo da bude ali to ni Kamenko Katic ne moze da garantuje. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka