putnik sanjar

Iz Bugarske u Istanbul

26 poruka u ovoj temi

Zanima me sve od udaljenosti, prevoza (sopstveni,bus...), viza, isplativosti... Pozdrav! smile.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

organizuju lokalne agencije, ja sam isao sa nekim Rusima i Ukrajincima. Uvece bus nas pokupio oko 23h u Nesebru, a stigli smo oko 5-6 ujutru u Istanbul. Granica se brzo predje jer taj prelaz nije opterećen. Viza beše 12 dolara.

U Istanbulu panoramski obilazak istorijskog centra, obilazak Sultanahmet dzamije i Aya Sofia... prelazak na azijsku stranu na vidikovac... rucak u solidnom hotelu u istorijskom centru - svedski sto, dalje fakultativni izlet (mislim da je Tokapi palace) a ostatak ima slobodno vreme, zatim je bila poseta nekoj fabrici koze i predvece pred povratak poseta nekom tržnom centru i zabavnom parku Tatilia. U Nesebru smo bili oko 3h u noc. Mislim da je ekskurzija kostala nesto oko 30-tak evra. Od celog letovanja to je ipak bio najjaci utisak... Preporučujem. Tada je bilo i dvodnevnih tura, i šoping tura i neke ture brodom sa nocenjem...

Koju godinu kasnije sam posetio Istanbul na 5 dana a i to je malo da se vidi i oseti takav grad.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Увек бих препоручила. У случају да неко иде " на своју руку ", аутопревозник Метро је одлично покрио ту релацију. Ако се не варам, око 30 евра по особи изађе повратна карта са могућношћу " отворене " карте па хватате било који њихов бус за назад, недефинисано време - једино датум је назначен. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja sam bio zagrejan prošle godine da obiđem Istanbul tokom svog boravka u Nesebru, visio na netu i raspitivao se. Ali kad sam došao na lice mesta video sam da lokalne agencije nude jednodnevni obilazak Istanbula po 90 leva (60evra). To je prilično visoka cena. Plus što izgubiš dve noći i jedan dan od odmora, a za to vreme jaako malo vidiš i obiđeš. Ipak je Istanbul ogroman i zahteva više vremena. Mislim da ne vredi te pare, pre svega.

U ponudi su bili i dvodnevni obilasci Istanbula, kao i mnogobrojni, zanimljivi izleti u Bugarskoj (manastiri, nacionalni parkovi, ...).

Istanbul je fascinantan grad i svakako ga treba obići, ali ne ovako. Odvojite par dana i posvetite se samo njemu! A na moru uživajte u provodu! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja sam imao sličnu ideju. Ali ne za vreme boravka na moru, nego posle mora. Naravno, išao bih kolima...

Ako razradim ideju, javiću se osmeh1.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To je već druga priča. :cool:

Istanbul stvarno vredi obići, grad je fascinantan. Definitivno jedna od mojih budućih destinacija. Možda za Novu godinu.

A na letovanje, naravno, u Bugarsku. :srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Истамбул је најбоље посетити после летовања, ако идете сопственим колима.

Одвојите макар неколико дана. За један дан не можете ништа видети, а губите и дане на мору.

У Истамбулу има доста малих и релативно јефтиних хотела.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Daj mi adrese ili linkove za te jeftine hotele,ja bi otisao sa porodicom nakon letovanja u Bugarskoj.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Потражићу ових дана визит карте 2 хотела у којима сам био, па ћу Вам послати на ПП (да не би било схваћено као реклама).

Кад планирате да путујете?

Постоје периоди када је стравична гужва и када је тешко наћи место у хотелу, нпр. када се одржавају трке ФОРМУЛЕ 1.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

MINJA011, da li bi i meni mogao da posaljes info na pp za ta 2 hotela :)

Hvala puno!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Наравно.

Преко викенда нећу бити код куће, али идуће недеље ћу Вам сигурно послати.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni jedino odgovara da posaljes do sutra jer putujem nakon toga.... :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

krajem jula planiramo da palimo u Bulgariju na odmor, posle odmora znaci oko 15 avgusta.

Unapred Hvala za poruku.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jedy023,

Чини ми се да у том периоду нема никаквих већих догађаја и да није гужва (мада, није лоше проверити). Чим стигнем кући послаћу Вам контакт податке.

Смикице,

Жао ми је, али не постоји никаква могућност да пошаљем податке пре уторка пре подне. Просто, нисам код куће. Ако Вам накнадно буду требали, слободно ми се обратите.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Стигао сам и одмах послао информације о хотелима на ПП.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka