S_BG

Krstarenja

11 poruka u ovoj temi

Da li je neko bio na krstarenju, mislim po mediteranu ili tako nesto? Ako vas nesto interesuje slobodno pitajte. Meni je to jedan od omiljenih nacina putovanja. Najvise volim nove i velike brodove.

Nadam se da cu imati odgovore na vasa pitanja.

Slobodno pitajte sta vas zanima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

E super što si otvorio temu.

Mene konkretno zanima za početak znatno uža oblast - Jadran (mada i to spada u mediteran, zar ne?)

Dakle, da li neko radi ture po severnom i srednjem Jadranu i po kojoj ceni. Na net-u sam našao samo dve vrlo uopštene ponude - severni Jadran (Krk, Cres, Lošinj) i srednji Jadran (Brač, Hvar, Mljet..) sa nekim okvirnim rasponom cena 380- 1200 eura (prilično široko).

Ako imaš neke informacije ili lična iskustva - biću zahvalan.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja imam iskustva sa 2 velike kompanije a to su MSC cruise i Festival cruise. Festival vise ne postoji, bankrotirali su.

MSC curise je jedna od najvecih evropskih cruise kompanija. Sto se tice krstarenja, da oni izmedju ostalog krstare i jadranom.

Pocetne luke su im uglavnom Genova i Venecija, a luke na jadranu u koje svracaju su Dubrovnik, Split i Bari naravno zavisi od krstarenja do krstarenja (ne svracaju svi na svakom krstarenju u sve 3 luke).

Ukoliko mislis na one bas male brodice koji krstare samo jadranom, za to nazalost nemam iskustva.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Одушевила ме је тема,

па пошто не нађох на НЕТ-у ову компанију о којој говориш, ајде реци ближе-

Како до ње?

Колико је повољно јер крстарења која можеш наћи по агенцијама су сва преко 1000 јевреја ;)

Да ли раде Грчку (и које дестинације)?

Кажеш велики бродови, а мене занима крстарење на бродовима с десетак особа...па и одабраних. Да ли знаш неку компанију за таква крстарења?

Где си све био и каква су ти искуства?

Уууф ај ти сад полако...и баци коју фотку да видимо брод или постави линк за детаљне информације

:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja sam na krstarenju grckim ostrvima bila davno (pre desetak godina), i iskustvo je FENOMENALNO!

bili smo na jedrilici za 8 osoba (sto je najcesca varijanta)... za tadasnje cene se ne secam, ali je jedan poznanik slicnu turu isao ovog leta (grcki kikladi) i cena za mesto na jedrilici sa skiperom za 15 dana je 800e. dok poneses lovu za klopu i neku kupovinu ispadne 1200-1500e zavisno od potreba pojedinca.

moje preporuke su da ako neko krene na ovakav vid zabave, podje sa svojom ekipom jer postoje sanse da se bas 'ne ukacite' sa ostalim cimerima na brodu (koje nikada do tada niste videli a treba da zivite sa njima 15 dana), pa zna da bude nezgodno.... ali ako ste za avanturu i niste zahtevni i konfliktni, samo napred!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako nisi nasla MSC??? www.msccrociere.it Tu mozes videti cene, zasita nisu jeftini, ali veruj mi vredi svakog eura. Preporucujem brod "Musica" na kom sam bio, posto je brod jedan od najvecih na svetu 296m duzina i ima 15 spratova.

Inace on je potpuno nov, prvo krstarenje je imao tek pre par meseci.

Od tih velikih cruise kompanija, mislim da su najpovoljniji Royal Carebean cruise, oni idu na masu, i mislim da se njihova krstarenja mogu naci vec za 500-tinak eur po osobi 7 dana, ali su im brodovi malo kitcerica, ipak MSC brodovi su mnogo lepsi po meni. Mada Royal Carebean trenutno ima u vlasnistvu najveci brod na svetu za krstarenje, Freedom of the seas dugacak 335m i ima 18 spratova (malo veci od ovog gde sam ja bio).

Evo moje galerije fotki sa cruisera Musica:

http://smg.photobucket.com/albums/v449/Ste...6/MSC%20musica/

A evo i destinacija MSC cruise (ili MSC crociere kako hoces) kompanije

http://www.msccrociere.it/destinazioni/ris...d=1&page_id=193

Izmenjeno (S_BG)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

cena za mesto na jedrilici sa skiperom za 15 dana je 800e.

Ово мене заправо и занима јер се нешто с екипом полу-договарамо, ај Лидија приупитај пријатеља о детаљима.

Kako nisi nasla MSC??? www.msccrociere.it

еееее сад је већ све јасније, одлично изгледа, онако баш фенси- барови, базен, бљешти, шљашти, чега овде све има...ово, бре, после туга кући да се враћаш ;)

Улепшали сте ми вече

B)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nadam se da vam se svidjaju i moje fotke koje sam napravio na tom brodu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam samo krstario Dnjeprom, od Odese do Kijeva, ne i Mediteranom, na zalost.

Ako nekog zanimaju detalji tog puta, moze da se javi...

U svakom slucaju, osecaj neverovatan.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hey dodolina... javljam detalje uskoro....

bila sam na krstarenju Nilom, pa ako nekog zanima neka kaze

hm, a i tata mi je kapetan broda pa ako vas zanimaju neki detalji u vezi sa plovilom - pitajte ;)

inace s_bg, lepe su fotke, ambijent deluje mocno ali, moram priznati, nije po mom ukusu... ne zameri, arhitekta sam pa je to profesionalna deformacija :)

Izmenjeno (lidija)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Лидија, добила сам маил. Дивна си и хвала ти пуно...

С_БГ фотке су феноменалне, чак сам мало и шврљнула по Италији2006 :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907230
    Ukupno poruka