Nike

Tunis u Oktobru

24 poruke u ovoj temi

Detaljno sam procitala, pa moze se reci sve sto se tice Tunisa na ovom forumu: izleti, saveti oko lekova, baksis, hoteli... Na zalost, nisam procitala da li je neko '' letovao'' u Tunisu tokom poslednje nedelje septembra i prve oktobra? Takodje me zanima, da li mislite da je za par ok Yasmin Hammamet, ili preporucujete neko drugo mesto?

Uplatili bismo preko KonTikija ali citam i o agenciji Nomad...Imam dosta nedoumica jer naravno da zelim da nam sve bude tip- top!

Hvala unapred na sugestijama!

:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mislim da ti nece biti lose u tom periodu, samo se moze desiti da malo jace duva vetar.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tunis u oktobru... Da, da, da!

Da mogu da biram, isla bih tamo pocetkom oktobra.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Detaljno sam procitala, pa moze se reci sve sto se tice Tunisa na ovom forumu: izleti, saveti oko lekova, baksis, hoteli... Na zalost, nisam procitala da li je neko '' letovao'' u Tunisu tokom poslednje nedelje septembra i prve oktobra? Takodje me zanima, da li mislite da je za par ok Yasmin Hammamet, ili preporucujete neko drugo mesto?

Uplatili bismo preko KonTikija ali citam i o agenciji Nomad...Imam dosta nedoumica jer naravno da zelim da nam sve bude tip- top!

Hvala unapred na sugestijama!

:D

Ja sam bila pocetkom oktobra (u Susu), sve je bilo odlicno-vreme nas posluzilo (temp. oko 30 stepeni), nije bilo guzvi na plazama i na izletima......Dakle, oktobar, bez problema! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Joooj, hvala puno svima na odgovorima! Puno mi znaci i sada jedva cekam! Juuuxuuu! :srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja ću biti tamo poslednje dve nedelje septembra ;) Nadam se da će vreme da nas posluži jer mnogi kažu da tada već počinje da duva hladnjikav vetar...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto se mene tice vetar je sasvim ok. Ako nista drugo bolje se pocrni :bez-zuba: Vazno je da je more toplo, da moze da se pliva, i da nije prevelika guzva!

Tanja, jesi li vec uplatila arnzman, i ako jesi preko koga i u kom mestu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma biće sve super :cool: slažem se sa tobom što se tiče mora i gužve.

Ja sam uplatila preko Jolly-a Yasmin-Hammamet od 15-25. septembra i mogu ti reći da sam u poslednjem trenutku uhvatila hotel koji sam planirala (Vincci Taj Sultan) jer je u svim drugim agencijama bio rasprodat do kraja sezone.

Tako da ako znaš gde bi išla već je vreme da se raspitaš oko raspoloživosti mesta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E bash mi je drago sto idesh u Yasmin Hamammet! Mi isto planiramo to mesto, a taman kada se Ti/ vi vratite mi bi krenuli :D , te cu imati savete i utiske iz prve ruke!

Mi gledamo aranzman za 29. septembar, za hotel PRIMA LIFE IMPERIAL PARK. To je manje vishe nov hotel, i nema puno ljudi koji su boravili u njemu. Iskreno, mozda jeste riyik ici u neki nepoznat, ali nama odgovara po ceni, terminu, pa i mestu ( za sada).

Hvala za savet oko bukiranja termina! Koliko danas idem do agencije da vidim kako stoje stvari!

Ako vec nisi, procitaj temu SAHARA, ima vrlo korisnih info! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, da imaćeš info iz prve ruke, bez brige ;)

I ja idem sa dečkom, nismo do sada bili u Tunisu ali smo kao i ti pročitali sve teme vezane za njega i na kraju se odlučili za Yasmin. Mislim da nismo pogrešili :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili, videli, dopalo nam se! Ali moram napisati da je veeeliki rizik sa Tunisom u to doba i da se klima def promenila... Naime isli smo u periodu od 22. septembra+ 11 dana i verovali ili ne imali smo samo 4 - CETIRI suncana dana. Ostali su bili praceni ili oblacnoscu ili tropskom kisom kada je po ulicama bilo vode maltene do zglobova :( Sreca pa je hotel bio extra sa SPA centrom i zatvorenim bazenom. Takodje tura pre nas je SVIH 11 dana imala kishu i bili su potpuno neraspolozeni...

O tome kako je padalo govori i podatak da je slano jezero Shot El Jerim bilo pod vodom posle 20 godina, kao i da su u pojedinim oazama bile takve bujice koje su odnele i ljudske zivote :(

Ali sa druge strane nash prijatelj je isao u oktobru i imao po 3ostepeni C i sunce non- stop!

Dakle buducim putnicima zelim srecu i vedro i suncano nebo, a i jedan savet van teme- NE PROPUSTITE NI JEDANIZLET, vredi svaki Euro!

( kod nas u grupi je islo samo po 6 ljudova...osatli nisu ni svesni sta su propustili!)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tunis u Oktobru

ako hocete da se kupate

NE

mi smo isli do 5.oktobra prosle godine

imali smo srecu da je samo 2dana padala kisa, ali je zato samo 3-4dana bilo ceo dan suncano.

dok je nedelja pre i posle naseg boravka bila cela kisovita i oblacna.

u bazenu je moglo da se kupa, ali u moru je bilo plivanje zabranjeno (bila je stalno crna ili crvena zastavica), zbog velikih talasa.

bili smo u Yasmin Hammametu.

klimu u sobi nismo ukljucivali, a uvece nije bilo toplo za setnju u kratkim rukavima (mada u Tunisu ni u julu nije toplo bas nesto uvece).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tunis u Oktobru

ako hocete da se kupate

NE

mi smo isli do 5.oktobra prosle godine

imali smo srecu da je samo 2dana padala kisa, ali je zato samo 3-4dana bilo ceo dan suncano.

dok je nedelja pre i posle naseg boravka bila cela kisovita i oblacna.

u bazenu je moglo da se kupa, ali u moru je bilo plivanje zabranjeno (bila je stalno crna ili crvena zastavica), zbog velikih talasa.

bili smo u Yasmin Hammametu.

klimu u sobi nismo ukljucivali, a uvece nije bilo toplo za setnju u kratkim rukavima (mada u Tunisu ni u julu nije toplo bas nesto uvece).

Moram reci da je ovo sto ste napisali veoma relativno. Mi smo bili od 18. do 28. oktobra u Susu i vreme je bilo predivno. Temperatura nije prelazila 28 stepeni, noci su bile malo hladnije, ali prrijatne... Uzivancija! Dakle, sve zavisi kako vam se potrefi... Taj period moze biti propracen kisom i pljuskovima, ali isto tako moze biti lep i suncan. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moram reci da je ovo sto ste napisali veoma relativno. Mi smo bili od 18. do 28. oktobra u Susu i vreme je bilo predivno. Temperatura nije prelazila 28 stepeni, noci su bile malo hladnije, ali prrijatne... Uzivancija! Dakle, sve zavisi kako vam se potrefi... Taj period moze biti propracen kisom i pljuskovima, ali isto tako moze biti lep i suncan. :)

da, da

zavisi od sezone... bukvalno je kockanje...

ja sam otisla kraj septembra, pocetak oktobra.. jer sam citala da je godinu dana pre bilo suncano... al eto 2009. u Yasmin Hammametu je bilo prilicno lose vreme za Afriku.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planiram ponovo na more u oktobru mesecu i to u Tunis, da li mi neko moze reci kakvo je vreme tada i da li se moze kupati? Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907230
    Ukupno poruka