Aleksat

AlHambra

19 poruka u ovoj temi

Ćao! Da li neko može da nam preporuči neki siguran i proveren sajt za kupovinu karata za AlHambra palatu u Granadi? Unapred hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Oficijelni sajt na kome mozes naci informacije za kupovinu karata je:

http://www.alhambrad...Entradas_en.asp

U dnu stranice ti je link za kupovinu internet karata:

http://www.servicaix...p;SERVICE=VENDA

Cena karte je 12 evra. Placas karticom, dobijas vaucer koji zamenjujes za kartu na salteru.

Dobro obrati paznju kad rezervises vreme za Nasridovu palatu, jer u nju mozes uci u samo naznaceno vreme. Mozes rentirati elektronski vodic, ali nisam sigurna koja je cena.

Druga varijanta, koju smo mi koristili jer smo zakasnili da na vreme izvrsimo gore pomenutu rezervaciju (Nasridovu palatu moze da poseti samo 300 ljudi na sat), je da koristis lokalnu agenciju koja ce te pokupiti u hotelu, imaces obilazak u trajanju od nekih 4 sata u pratnji vodica, i vratice te u hotel njihovim busom. Ta varijanta je naravno skuplja, i cini mi se da je bila oko 49 evra (naravno sa ulaznicama). Bitno je da grupe svuda imaju prednost. Ne cekas ogroman red koji se stvori na glavnom ulazu, vec sa grupom ulazis na drugi ulaz. Sto se tice agencije, mislim da je bio Viator, ali nisam sigurna.

Da li je bolja ova varijanta? Jeste. Elektronska sprava ne moze da ti zameni vodica, pogotovu ako je veoma strucan kao sto je nas bio.

Da li je neuporedivo skuplje? Jeste.

Ne znam kada planirate da posetite Granadu i da li ste zakasnili za ovu jeftiniju varijantu. Mi smo skuplju morali da koristimo jer smo imali vec isplaniran put, rezervisan hotel i nismo mogli drugacije da se organizujemo.

Ako te jos nesto interesuje slobodno pitaj.

Izmenjeno (DraganV)
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala mnogo na informacijama. Već sam bio na tom sajtu, ali nisam bio siguran da li je pravi. Mislim da ćemo da rezervišemo jeftinije karte jer ćemo tamo imati rent a car. Da pitam još nešto. Da li u samoj palati ima neki vodič ili si prepušten sam sebi kad uđeš? Imaš li još neki savet šta da se ne propusti na celoj obali (Costa Del Sol)? Još jednom, hvala mnogo.

Izmenjeno (DraganV)
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posto cete ici na jeftiniju varijantu, preporuka je da ujutru dodjete sto ranije (ne mislim bas u cik zore) zato sto se formiraju ogromni redovi. Parkinga ima dovoljno.

Oni nemaju organizovanu klasicnu vodicku sluzbu, vec na ulazu mozes uzeti tzv. elektronskog vodica. Ne znam koliko on konkretno kosta u Alhambri, ali na drugim mestima smo ga placali od 3 do 7 evra. Na njemu je nasnimljen tekst o najvaznijim stvarima, pa onda tokom obilaska ukucas broj lokacije na kojoj se nalazis i slusas pricu o tome.

Na zalost nismo imali vremena za obilazak Costa del sol, vec smo se bazirali na vece gradove Valensiju, Barselonu, Granadu, Sevilju, Kordobu i Madrid.

Ako imate vremena obavezno posetite Valensiju i Grad Nauke i Tehnike sa Okeanografikom.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pomagajte oko Alhambre. Kupila sam karte Alhambra General ( ukljucuju Nasrida) preko ticketmaster- a za dvoje odraslih i dete. Tek kad sam obavila kupovinu, shvatila sam da cemo zbog decije karte koja je sa popustom morati da idemo na glavni ulaz da bi dete pokazalo ID... Da li to znaci da moramo da cekamo u redu za kupovinu karata ili mozemo da  preskocimo red? Koliki red da ocekujem popodne u januaru? Nas izabrani dan je vec skoro rasprodat online.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imate posebni šalter na glavnom ulazu na koji se podižu karte koje se kupe online. Nema nikakve gužve, ispred nas je bila jedna osoba.

Izmenjeno (libodar)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na ulazu u Alhambru postoje i brojni automati preko kojih mozete podici karte ako su kupljene on - line  platnom karticom. Da bi vam automat "izbacio" karte, mora se upotrebiti ista credit /debit  platna kartica kojom ste platili karte na netu. U slucaju da je nemate,ili je kupljena tudjom platnom karticom, karte se podizu na salteru sa  booking ID brojem koji ste dobili  i pasosem. Mi smo dan ranije, predvece podigli karte sa automata, i ujutro bez problema, odmah po otvaranju usli na lokalitet. Brzo se ulazi bez obzira na broj ljudi, bar je to  ranije bilo  dobro organizovano.Samo pazite da dodjete malo pre zakazanog vremena za ulaz u Nasridove palate, da ne zakasnite.  

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala, ljudi. Listajuci razne sajtove saznala sam sledece-  Bez obzira gde odstampamo karte, karta za dete od 12-15 godina nema barkod i mora se odneti uz deciji pasos na glavni ulaz gde se taj barkod dobija. Meni nije bilo jasno da li za to postoji poseban red, salter ili sta god, ili moramo da stanemo u red za kupovinu karata i   , ako je guzva, zivi se pojedemo sto smo uopste kupovali "reduced ticket". Karte sa punom cenom vec  imaju barkod i sa njima se ne mora na glavni ulaz, moze se uci i na Puerta de Justicia. Mi cemo karte odstampati u Corral del Carbon, jer nam je u komsiluku. Onda cemo na glavni ulaz, pa kako bude...u Palatu idemo tek  na kraju, u 5 sati, to je bio jedini slobodan termin za taj dan...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel može neko da mi objasni za šta se zakazuje tačno vreme?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za ulazak u Nasridove palate.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Avio karte su kupljene pre par meseci. Karte za Alhambru obezbedjene. Smestaj rezervisan preko bukinga., itinerer razradjen, vodic proucen. Trebalo je da budemo u avionu za Malagu...upravo SADA. Umesto toga, aterirala sam u krevet u pratnji gripa. Tako da ce moj doprinos ovoj temi do daljeg ostati teorijski :'-(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Baš mi je žao, ali ko zna zašto je to dobro. Možda ćete poći u maju ili septembru, kada je najljepše vrijeme za putovanje ;)  

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zvanican sajt za kupovinu karata

https://tickets.alhambra-patronato.es/en/tickets-alhambra-general/

Procitala sam na forumu na drugoj temi, pa da podelim ovde jer je meni pomoglo. Karte se rasporodaju i po dva meseca unapred ALI ALI karte mogu da se vrate pa tako svako malo iskoci po nesto slobodno. Znaci, ako vidite da nema karata za vas termin samo proveravajte sajt svaki dan, posebno u prepodnevnim casovima dok ne ugledate svoj dan :)  Satnica je bitna za Nasridovu palatu, van toga setate koliko zelite. Cak i ako ne kupite kartu lepo je otici do tamo, i deo okolo koji je besplatan je lep. To sam uradila prosli put kada sam bila, a kada nisam znala za ovu foru za karte pa ostala bez istih.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Karte za Alhambru su bile prodate od pred dva meseca za periodu kojoj ja idem , krajem mesec Maj, ali ja sam svaki dan po nekoliko puta proveravala sajt i  evo upravo sad sam kupila karte :)  jeeee isplatilo se, tako da ne odustajte od karte i posetu Alhambru i Nasridovu palatu :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kupio sam 3 karte za posjetu Alhambri, ali pri kupovini u fazi selekcije države umjesto Montenegro, odabrao sam Monteserrat :angry:

Nacionalnost i broj pasoša su ispravni. 

Šta mislite, da li ću imati problema pri ulasku u Alhamru. Pisao sam  https://tickets.alhambra-patronato.es/?ca=1&lg=en-GB  ali niko ništa ne odgovara.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka