Dendza

autom na odmor u bugarsku

23 poruke u ovoj temi

devojka i ja smo uplatili aranzman za hotel kotvu od 21.08. i sad me interesuje da li da idem svojim autom ili da ipak idemo autobusom. cuo sam da tamo jako puno kradu kola pa mi je iskreno malo frka.. jel neko imao neko ne prijatno iskustvo ili slicno???

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Okreni se malo oko sebe pa vidi gde živiš ! Trebalo bi već jednom da priznamo sami sebi da živimo u najnebezbednijoj zemlji. Imamo ubedljivo najbedniju putnu infrastrukturu, nejveći broj poginulih u saobraćaju po glavi stanovnika, najveći procenat ukradenih i nikada ne pronađenih automobila ...

Opusti se čoveče ideš u EU biggrin.jpg

Izmenjeno (DraganV)
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

... i još nešto. Da li poznaješ nekoga kome je ukraden auto u Bugarskoj... ili nekoga ko poznaje nekoga a da mu je ukraden auto... ili nekoga ko poznaje nekoga koji je čuo da je nekom ukraden auto....... :P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nemam sta da dodam.Sve je receno. biggrin.jpgbiggrin.jpgbiggrin.jpg

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja idem 11. avgusta kolima u svom aranzmanu i potpuno sam opusten. Nisam nikada cuo da se nekome to desilo. Tj cuo sam, ali to je bilo devedesetih godna.

Tako da, samo opusteno i bez presije!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mi idemo 11-tog ! U koliko sati planirate da pođete?

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ziveo sam u eu, i bugarska nema veze sa eu... to sto su postali clanovi nista ne menja, oni ce i dalje biti bugari... a svi znamo sta to znaci.

uzgred cuo sam nekoliko prica da su kradeni automobili prijateljima mojih prijatelja, pa sam zato i postavio ovu temu.. meni je iskreno malo frka, jer nekako sam ubedjen da ce izmedju mog i auta sa bugarskim tablicama nekak pre ukrasti moj... ako to vec zele.. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

..zaboravio sam da pitam... jel ide mozda jos neko 20.08. u suncev breg?? :)))

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:P :D Ja sam za to da se mi izmedju sebe dogovorimo da svi idemo zajedno na divlje u Bugarsku mesto nije problem dogovorimo se pa sta bude.Ima nas dosta kako bi isli to je stvar dogovora ali sto nas je vise to smo sigurniji..Manje nas para izadje kad nas je vise..Ja sam dao predlog a vi momci razmislite!Naprimer dogovorimo se da idemo zajedno sto pre da krenemo to bolje da ne rizikujemo zbog vremena....Pozdrav svima!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mi već uplatili vilu Nađa u Nesbru plezko.jpg , ali generalno je dobra ideja ( za sledeću godinu)

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

OK.Palo mi na pamet to za zajednicki odlazak na more pa rekoh da podelim ideju sa vama.Ko zna mozda isto neko ide na bum pa rekoh da probam nikad se ne zna!Pozdrav

iz Stare Pazove

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam da Bugari nisu isto sto i EU, ali ipak moraju da postuju neke standarde... Kradje automobila ima i po Srbiji, pa to moze i da se desi i u Bugarskoj... Sto se tice njihovih glavnih saobracajnicu, tu problema nema jer imaju patrole milicije na svakom koraku (gledao sam SAT patrolu), moze biti problem ako se ide nocu po neki seoskim putevima, mada ja licno ne znam nikoga ko je imao problema... Sto se tice mora i gde parkirati auto...Pa najbolje je na nekom cuvanom parkingu platiit lepo i nema sta da se brine

Mogao bi neko da napise neki izvestaj za put do Varne ako je isao preko Velikog Trnova, posto ja idem tim putem 11.8.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Пут до Варне је ок и нема застоја, за разлику од онога према Бургасу, на коме свакодневно има некаквих радова, гужве, семафора, и задњих стотињак километара се прелази ужасно споро.

И зато, путуј игумане-не брини за манастир.Срећно ! biggrin.jpg

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

devojka i ja smo uplatili aranzman za hotel kotvu od 21.08. i sad me interesuje da li da idem svojim autom ili da ipak idemo autobusom. cuo sam da tamo jako puno kradu kola pa mi je iskreno malo frka.. jel neko imao neko ne prijatno iskustvo ili slicno???

Evo svezih informacija, elem sinoc stigoh iz Bulgarie. Presao sam kolima 1949 km, bukvalno uzduz i popreko i odmah da kazem nikakvih problema nisam imao , policijsku patrolu videh svega 2 put.

U odlasku sam se strogo drzao uputstava emisije SAT i mnogo mi je pomoglo. Samo da napomenem da sam prespavao u Dimitrovgradu pa ranom zorom oko 5 sati usao u Bugarsku. Oko Sofije severnom obilaznicom pa onda odlicnim autoputem do iza Plovdiva skoro do Zagore i onda oko stotinak kilometara odlicnom magistralom do Burgasa, a onada 35km do Nesebara-vila Nadja na obali mora.Kola sam parkirao ispred vile bez ikakve nadoknade.

Kolima sam obisao Burgas i Suncev Breg i Sveti Vlas.U povratku sam isao preko Varne jer sam hteo da je obidjem, pa onda od Varne prema Sumenu, Targoviscu, Ormotug, STARO TRNOVO (bila mi je zelja da ga obidjem) pa Sofija gde sam prenocio, sledeceg dana obilasci i kupovina i onda nazad.

Zakljucak , ubedljivo je bolja juzna trasa preko Plovdiva.

Koji su glavni problemi u putu automobilom ?

1. Slabi putokazi ,i kad ih ima jako mali i neocekujte kao kod nas da vas vise puta

obavestavaju o nailazecem skretanju. Znak je na samoj raskrsnici ako ga ima i ako

idete brzo necete stici da reagujete.Inace neustrucavajte se da pitate za informaciju

vrlo su ljubazni.

2. Pored puteva nema kao kod nas lepih restorana koji prosto mame turiste. Ako ih i ima

veoma su mizerni.

Inace video sam gde je hotel Kotva sa prelepim bazenom i veoma je blizu Nesebara komotno mozete doci i vratiti se peske.

Srecan Vam put i nebojte se, ali naravno uvek uz dozu opreza jer u svakom narodu ima svakakvih a na koga cete naleteti to samo svevisnji zna .

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala sto si odgovorio dobro ce nam doci sveza infomacija!Kakvo je vreme bilo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907234
    Ukupno poruka