DIVLJAK

Zlatni pjasci-hotel Dana place park 3*+

3 poruke u ovoj temi

Ja idem 29.08. u ovaj hotel. Zanima me kakav je hotel? Kakvi su Zlatni pjasci? Ako neko ide u tom periodu vidimo se! :bez-zuba:

Izmenjeno (DIVLJAK)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo bili na istom mestu, u sličnom terminu, ali pre tri godine. Ne znam da li se nešto promenilo, nama je bilo super. Nisi pogrešio, hotel je fin, daleko od buke, ima lep bazen. Malo se pešači do plaže (7-8 min), ali to nije problem. Neki hoteli su sa druge strane magistrale, i kad napišu "500m od mora", stvarno je tako, ali do plaže je triput toliko. Uopšte, Pjasci su super, izabrao si ok hotel, samo se opusti i uživaj.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Upravo sam se vratio iz Pjasaka.

Sto se samog mesta tiche, iskreno ocekivao sam vise. Od ponude nocnih izlazaka, preko zabave na plazi do ponude na kioscima brze hrane (sve sami girosi, mislim da ih ima vise nego u Grckoj). I u razmeni misljenja sa ostalim Srbima iz nasheg hotela, svi smo se slozili da je Suncev Breg daleko bolji ( i jeftiniji).

Sam hotel Dana PP je super, u centru je mesta, nema puno da se pesaci do plaze. I pristojno deluje. Takav je bar utisak na prvi pogled.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905059
    Ukupno poruka