milosssss

BECICI

27 poruka u ovoj temi

Potrebna mi je trokrevetna soba u Becicima,trazim nesto osrednjene,jer ja necu da budem u toj sobi po ceo dan,wec cu da uzivam po kaficima i plazi.....javite mi ako imate iskustava sa privatnim smestajem u Becicima,ostavite mailove,brojeve telefona i ostalo!!Ako neko ima ponudu do 10-14e neka se javi slobodno!!!Hvala unapred!!!

Izmenjeno (milosssss)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li bi neko mogao da mi preporuci smestaj u Becicima?

Treba nam dvokrevetni apartman, da je blizu plaze i da ima vode.

Zaboravila sam da napisem da mi treba i parking za auto.

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao svima,

I ja planiram da idem u Becice, pa me zanima cena trokrevetne sobe, ako imate nekih predloga saljite :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel bio neko u apartmanima Biser u Becicima?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam u becicima u elektrosrbijinom omdmaralistu kao i u nisovom odmaralistu. Oba imaju vodu stalno, toplu vodu stalno( grejana u solarnim panelima na krovu u slucaju edb i na krovu parkinga u slucaju nis-a). Nisovo odmaraliste ima i sportske terene, za kosarku odbojku i travnatu povrasinu za razne sportske aktivnosti. E sada jedino je problem sto morate da poznajete nekoga ko radi u nis-u ili elektrosrbiji, sto ja mislim da nije tesko, da bi ste preko njih otisli u odmaraliste. Znam cenu jedino za edb odmaraliste a to je 10 000 za 10 dana plus boravisna taksa, koja ja mislim kosta 1 euro za 1 dan.

Srecno svima, koji ce letovati u cg, jer ce vam sreca zaista trebati.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sve koje sam zvala u Becicima su puni, ne znam vise koga da pitam i kako uopste da nadjem smestaj, opet molim ako neko ima neke predloge za privatni smestaj neka mi napise, hvala vam puno!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel "Alet Moc", bio neko?

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakvo je trenutno stanje u Nisovom odmaralištu u Bečićima??? Da li se neko sprema za naredno leto da poseti Bečiće?? Da li nisovo odmaralište i dalje prima samo svoje zaposlene i ''treća'' lica, šta god im to značilo.

Neko mi reče da su ga prošle godine renovirali ili samo sređivali??? Ima li kakve istine u tome? Da li je na pomolu bazen u njihovom velikom dvorištu???

Molim za sve detalje o promenama vezanim za ovo odmaralište, jer ja sam poslednji put tamo bila pre nekih desetak godina ;-( I da li neko zna kakav link sa nekim sveživim fotkama ovog odmarališta???

Hvala unapred!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bila u krajem avgusta,kao treće lice.Kada sam ušla u apartman-horor.Toliko prljavštine na jednom mestu nisam videla!Soba ne očiscena,posteljina na krevetu,a na podu...Decu sam odmah izvela.Sve je staro,dotrajalo,vidi se da nije ulagano dugo.Treba da napomenem da sam ja dobila app koji pripada Kraljevu. Npr. app koji pripadaju Aranđelovcu su renovirani i dobro izgledaju.Posle dooobrog čišćenja vratili smo se unutra i naravno mi održavali do izlaska.Na recepciji su mi rekli da mi održavamo sobu što se podrazumeva ali nisam htela da uđem u tu prljavštinu tako da sam tražila da ga očiste što su i uradili. Cena je bila 240e+taksa za punoletne osobe,1e po danu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko skoro bio u hotelu "Alet Moc" u Bečićima, u kakvom stanju su sobe,da liu su čiste, kakva je hrana...Trebao bih da idem oko 20. avgusta.Pozz.

Izmenjeno (Tamilan)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam svratio tamo prosle godine, jer mi je to bio jedan od izbora. I bilo mi je drago sto se nisam odlucio. Dusa mi je bila u nosu dok sam se popeo da obidjem ceo kompleks. Video sam da nemaju sve sobe klimu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E Milane i ja sam bio u Aletu pre 10 godina i pretpostavljam da je tamo vreme stalo što se tiče soba i nameštaja. Cene svakako nisu na starom nivou. Čak je i vode bilo tu i tamo zavisi gde si smešten jer su sobe i apartmani na brdu. Nije loše zbog kondicije upražnjavati stepenište gore dole 4-5 puta dnevno. Do plaže se stiže ispod nadvožnjaka i direktno pored kanalizacionog filtera tako da je užitak potpun.

U Crnu Goru treba poneti dovoljne količine Orosala i komplet za ifuzioni rastvor uz prethodno položen kurs za prvu pomoć jer zbog Ekološke države lako dolazi do trovanja i dehidracije organizma.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za letovanje u Aletu/nekadasnji MOC/ nije dovoljno *svratiti*...Cinjenica je da nije,bas, uz more ali se do plaze lako i bezbedno dolazi.Doduse neuglednom stayom ali to je na dusu Opstine... Hotel je sasvim o.k. za taj rang i te pare/kad god bili/. Vode ima uvek i koliko hocete, peskiri se menjaju svaki dan,sobe ciste svakodnevno, okolina je veoma uredna...namestaj jeste malo stariji ali funkcionalan,osim u kupatili gde nema yavesa ya tus-kadu pa uvek sve iskavsite...Hrana je iyvrskna, raynolika i veoma uredno pripremljena i servirana. Osoblje veoma dobro i nema nikakvih primedbi osim na osoblej u Restoranu A-la cart gde je sve zastarelo... Sve drugo je sasvim pristojno i uredno,dovoljno ya jedno letovanje. Svaka soba ima terasu sa stolicama/bez stola/. Mi smo bili 5 puta i da nam nije dosadilo ,opet bi smo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav, idem u odmaraliste EPS-a nikada nisam bio pa ako neko zna kakvo je mogao bi mi reci?

Drugo pitanje, je da li se placa svaki izlazak na plazu?

Trece pitanje kakve su cene u apartmanima?

Pozdrav:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja stvarno ne znam, ali me zanima sta znaci dio da li se placa svaki izlazak na plazu?

s obzirom da predstavljam organizaciju koja se trudi da sto bolje informise i savjetuje goste Crne Gore koji ovdje ljetuju zelim da naglasim da je najstroze zabranjena bilo kakva naplata ulaska na gradske plaze. takodje, sve zakupljene plaze moraju da imaju 50 % djela koji se moze koristiti a da se ne iznajmi lezaljka, suncobran isl.

s postovanjem

NVO sutomore-info

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907229
    Ukupno poruka