cvishna

Na Eviu avionom

5 poruka u ovoj temi

Prosle godine smo prvi put letovali u Edipsosu. S obzirom da smo odusevljeni Edipsosom, u ove godine smo se odlucili da tu letujemo. Medjutim, put sa autobusom je dug i naporan, pa se interesujemo da idemo sa avionom.

Molila bih ako je neko isao avionom da podeli svoja iskustva. Znam da se ide fo Atine, jer Evia nema aerodrom.

Hvala unapred.

Izmenjeno (cvishna)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

I ove godine smo bili u Edipsosu, ali opet autobusom.

Posle ovog puta smo definitivno rešili da ćemo ići avionom.

Pa da osvežim temu.

Vidim da i Skiatos ima aerodrom, a nije daleko.

Molim Vas ako neko ide avionom da podeli svoja iskustva, hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juče sam se vratila iz Edipsosa, išli smo autobusom. Kada nađem vremena, napisaću utiske. 

Na plaži sam srela naše ljude iz NS koji su putovali avionom iz BG do Atine, od Atine do Arkitse taksijem za 180e, pa potom trajektom do Edipsosa. Za mene lično skupo i previše cimanja za Edipsos. Nisam pitala kako se vraćaju. Eto da znate da postoji i ova opcija. Možda vam odgovara.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema ekonomskog rezona za tako nesto. Previse je to novca i cimanja, za tu destinaciju. Sa Skijatosa se ne moze, jer nema karata u slobodnoj prodaji, samo paket aranzmansa smestajem. Avion do Atine je skup, a tek transfer do severne Evije. Sve to zajedno izadje kao 20-30 dana u Edipsosu. Najbolje je svojim autom, uz jedno nocenje u Makedoniji.

iz Atine je bolje ici na juzni deo Evije, koji je verovatno bolje povezan jer je blizi aerodromu, a samim tim i jeftiniji je transfer od aerodroma

Izmenjeno (drug.lukic)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne mogu da pričam iz ličnog iskustva, ali od ljudi iz moje blizine znam da su avionske karte do Skiatosa duplo skuplje u odnosu na cene karata za npr. daleko dalji Iraklion na Kritu. Potpuno neisplativo dakle. Jedino da se pokuša preko neke domaće agencije da se vidi da li bi prodali neki jeftiniji čarter let do Skiatosa odvojeno od punog aranžmana za Skiatos (dakle samo cena avionske karte, a ne avionska karta + smeštaj). Kako god, potpuno neisplativo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907231
    Ukupno poruka