milica179

Hotel za miran odmor?

12 poruka u ovoj temi

Ove godine, verovatno u septembru, suprug i ja planiramo da prvi put odemo u Hurgadu. Izbor hotela je nesto najteze... na forumima kako nasim tako i stranim misljenja su veoma razlicita. Mi bismo zeleli lep hotel (ne bas najskuplji), sa dobrom plazom i da ima dobru ALL uslugu... izleti nas posebno ne zanimaju, tako da bismo veci deo odmora proveli upravo u hotelu. Imate li neku preporuku za ovakvu vrstu odmora? 

Hvala, unapred.

Izmenjeno (milica179)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ukoliko želite miran odmor moja preporuka je hotel Magaviš. Radi ga agencija Ponte. Bila sam prešle godine i mogu da kažem sve najbolje i za hotel i za agenciju. Plaža ovog hotela je ubedljivo najlepša u Hurgadi. Dugačka je 2 km i svi vodiči preporučuju je ljudima koji su smešteni u centra. Hotelski kompleks je veliki i nemate utisak koliko je ljudi u hotelu dok ne odete na večeru. Tako da je veoma mirno. Što se tiče all inclusiva to biste morali da se raspitate u agenciji jer prošle godine su radili polupansion a vidim da ga ove godine rade kao all inclusive. U svakom slučaju nemojte nikako ići u neki hotel u centru a ako vas zanima još nešto o Magavišu pitajte.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala... uzecemo u obzir i ovaj hotel... jos neki predlog, ako ima neko? Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo jos jedan glas za Magawish. Bio prosle godine sa suprugom. Nemam ama bas nikakvih zamerki. Na nekih 200 metara od obale je pescani sprud sa bojom vode kao na rajskom ostrvu.

Klopa je odlicna. Isao sam preko Toptursa i ako izuzmemo nesposobnost vodica sve je bilo ok. Kao sto rece Bucolina ove godine ga radi samo Ponte (bar za sada) i to u AI ponudi. Ako ubedim zenu eto nas i ove godine tamo. Pitaj slobodno sta te zanima.

Postoji jedno nepisano pravilo za Hurgadu a to je da oni koji prvi put dolaze obavezno biraju hotel u centru dok se povratnici opredeljuju za juzni deo grada.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Neki drugi hotel ?!?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja predlazem hotel Marriott, Hurgada.

Hotel je jako dobar, zabava za sve uzraste, ali kako u njemu uglavnom borave arapi hotel je na jako visokom nivou, nema galame, jurnjave i tome slicno, usluga je bezprekorna kao i hrana. Ja sam prezadovoljna hotelom i rado bih se opet tamo vratila

Izmenjeno (ljerka)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo hteli u Desert Rose, ali zbog losih komentara u poslednje vreme se dvoumimo... posle sam videla Pyramisa Blue Lagoon, Aqua Blue , Coral Beach... :blink:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ove godine, verovatno u septembru, suprug i ja planiramo da prvi put odemo u Hurgadu. Izbor hotela je nesto najteze... na forumima kako nasim tako i stranim misljenja su veoma razlicita. Mi bismo zeleli lep hotel (ne bas najskuplji), sa dobrom plazom i da ima dobru ALL uslugu... izleti nas posebno ne zanimaju, tako da bismo veci deo odmora proveli upravo u hotelu. Imate li neku preporuku za ovakvu vrstu odmora?

Hvala, unapred.

Sto se tice mirnog odmora ja vam preporucujem hotel Sea Club Stella Di Mare, to vam je nedaleko od Kaira,mjesto se zove Stella di mare resort. Hotel je fantastican i idealan za tu vrstu odmora, smjestaj dobar, cisto je sto je naj bitnije. Ja sam bila tamo prosle godine u septembru, isla sam preko kontikija, i nikakvih problema nisam imala. Usluga je na bazi all i vjerujte mi da i previse dobijete. Ako se odlucite za ovu stranu Egipta, izaberite ovaj hotel, necete se pokajati.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovoga puta odlucili smo se za Hurgadu  :kez:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pre nedelju dana vratila sam se iz Hurgade.Hotel Marriot je odlican za pravi odmor bez buke.Pun je kulturnih Francuza,Italijana i normalno Rusa.Tamo je sve kako bih ja rekla na nivou.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907229
    Ukupno poruka