MartinTrajkovic

KRIT-opšta tema

2411 poruka u ovoj temi

Pozdrav svima...citam ovu temu od 66 strane i vidim da je stav vecine prema Heraklionu negativan. Opet nema vecih opisa, komentara, samo ma on je za muzej i da se prosetas. Mi smo rez Haniju 8 noci, hocemo jos 4 negde, pa ako bi neko ko je bio u Heraklionu dao savet, da li je zaista bzvz ici tamo na 4-5 dana ?  Imamo auto, 

Pozdrav svima...citam ovu temu od 66 strane i vidim da je stav vecine prema Heraklionu negativan. Opet nema vecih opisa, komentara, samo ma on je za muzej i da se prosetas. Mi smo rez Haniju 8 noci, hocemo jos 4 negde, pa ako bi neko ko je bio u Heraklionu dao savet, da li je zaista bzvz ici tamo na 4-5 dana ?  Imamo auto, 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

heraklion je luka, glavno mesto, guzva. za jedan ima sta da se vidi zajedno sa knososom. bolje je onda negde u blizini biti gde si na moru, a sa autom uvek mozes do grada. 

bolje je mozda tih 4-5 dana provesti u agios nikolaosu ili elundi. ili ako volis partije i ludnicu onda neko od mesta na obali istocno od herakliona

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svideo nam se bas na slikama, ali kontam kada svi kazu da nije bas opcija, onda odustajemo. Hvala na savetu :) Razmatrali smo da odemo mozda i u neko manje mesto 4 noci, da se malo odmorimo i samo plazama posvetimo, jer u povratku idemo u Naflio 3 dana, pa bice tu nocne bleje, plus tih 8 noci u Haniji. Hvala puno svakako. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ako bi bas hteli par dana odmora onda nadjite smestaj u elundi. odatle mozete na spinalongu, selo krissa, zevsova pecina, agios nikolaos. u elundi je plaza bez vetra i talasa, bas da se covek onako lepo odmori, a ima u okolini sta da se vidi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posle 15 godina evo opet na Kritu. Stugali juce i talasi nas sacekali i crvene zastave na plazi. Smesteni u A kampos pored Retimna. Onako prvi utisak cene pica zdravo pameti 5€ casa  vina i soda, frape 3€, cocacola 2.5€ dok je cena hrane slucna u bgd. Kleftiki 8€ pizza 7€. Cene rentacar danas cu krenuti u trazenje a koliki sam video da su svi izlepili neke popuste sto daju. E da hotel palladion vise nego korektan, soba prostrana i cista, hrana 5+,

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posle 15 godina evo opet na Kritu. Stigli juce i talasi nas sacekali i crvene zastave na plazi. Smesteni u A kampos pored Retimna. Onako prvi utisak cene pica zdravo pameti 5€ casa  vina i soda, frape 3€, cocacola 2.5€ dok je cena hrane slicna u bgd. Kleftiki 8€ pizza 7€. Cene rentacar danas cu krenuti u trazenje a koliki sam video da su svi izlepili neke popuste sto daju. E da hotel palladion vise nego korektan, soba prostrana i cista, hrana 5+,

Izmenjeno (cevap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znaci crvena zastavica....nadam se da ce narednih dana biti ok...da li je more toplo? Mi idemo 03.07., u Retimno. Pretprosle godine smo bili u istom periodu, talasi i crvena zastavica su nas pratili veliki dio letovanja. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Elounda izgleda makar na slikama ekstra, blizu nam je i Krisi, bogami pao je izbor na nju. Hvala puno @Rosbahcer!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni se recimo Agos Nicolaos uopste nije dopao i ceo taj potez istocno od Herakliona do Agiosa.Kratko sam bila u samom Heraklionu ali mi se svideo 

"Zaboravih ,pored Amoudare plaze u Nikolaosu skroz levo tj prema gradu imaju stepenice gde mozete sici na malu kamenu plazu sa prirodnom hladovinom i nestvarnom vodom.Na plazu dolazi komsilik ,svi se poznaju i malo ce biti iznenadjeni strancima"

Zanima me koliko je teško pronaći ovu plažu i da li postoji neki detaljniji opis? Da li je ucrtana na nekoj mapi Nikolaosa?

Pa nije tesko ako se obrati paznja,tu pocinju kuce.Bukvalno sa puta su stepenice izmedju drveca a pored ulaz u kucu

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Elounda izgleda makar na slikama ekstra, blizu nam je i Krisi, bogami pao je izbor na nju. Hvala puno @Rosbahcer!!!

obavezno idite na ostrvo spinalonga. moze se ici iz elunde camcem ili jos blize iz plake. 

takodje vredno posete je manastir panagie kera (kardiotissa). nije bas u neposrednoj blizini (50km) ali je predivan manastir kao i pogled. ima lep prilaz autom

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posle 15 godina evo opet na Kritu. Stigli juce i talasi nas sacekali i crvene zastave na plazi. Smesteni u A kampos pored Retimna. Onako prvi utisak cene pica zdravo pameti 5€ casa  vina i soda, frape 3€, cocacola 2.5€ dok je cena hrane slicna u bgd. Kleftiki 8€ pizza 7€. Cene rentacar danas cu krenuti u trazenje a koliki sam video da su svi izlepili neke popuste sto daju. E da hotel palladion vise nego korektan, soba prostrana i cista, hrana 5+,

Koje su cene rentiranja kola?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi,

Molim vas za savet koja je alternativa u blizini za kupanje, ako u samom Retimnu bude crvena zastava?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dakke 4 dana sam uzeo nisan micra, nov auro za 110€. ima i jeftinije ali sam trazio da i dobio osiguranje bez mog ucesca, svasta nesto je striklirao ali ne i voznju po makadamu.  Danas lepo vreme i suncano i toplo. Obisli hotel Kalipso i skuuuupo. 10€ lezaljke 3€frape 1 € bocica vode i prazno osim par grka niko vise. Malo me podsetilo na LaGrotu na Krfu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni se recimo Agos Nicolaos uopste nije dopao i ceo taj potez istocno od Herakliona do Agiosa.Kratko sam bila u samom Heraklionu ali mi se svideo 

Veoma interesantan grad Heraklion. Nisam želeo da deseti put ovde ponovim, ali kad si već navela, podržavam taj raritetni stav :) 

Ali je svakako to stvar interesovanja. Ako neko želi samo vreme na plaži, HER nije dobar izbor. Posebno bez kola. 

Posebno me "raduju" sugestije da se može sagledati za jedan dan...

Izmenjeno (stariteti)
edit
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili smo u Agiosu Nicolausu 2006. i moram priznati da nisam odusevljena, ali smo se zato Retimnu vracali vise puta. Potpuno dva razlicita mesta...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907224
    Ukupno poruka