saxpvo

Hotel Vigo - Nesebar

23 poruke u ovoj temi

Čuo sam dosta stvari o letovanju u Bugarskoj i mislim da ima dosta komentara o lošim iskustvima naših ljudi ( za većinu smatram da su neopravdana,razmažena...) ali mi je opšti utisak da je mnogo više onih pozitivnih utisaka pa mislim da i nismo pogrešili što smo malo promenili destinaciju i iz Grčke ,jedno letovanje posvetili Bugarskoj.

Naime ove godine supruga,ja i dvoje dece od 4ipo godine idemo u Nesebar i hotel Vigo od 8.07 pa me interesuje mišljenje onih koji su posetili ovaj hotel o istom.Da li je stvarno toliko dobar kao na slikama,čistoća u hotelu i na bazenima,cene u hotelskom restoranu,da li su sobe pušačke,udaljenost plaže,cene suncobrana i ležaljki....i sve ostalo što vam padne napamet.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo bili dva puta u Vigu, 2010 i 2012. Prvi put smo bili oduševljeni u potpunosti. Imali smo sobu sa pogledom na bazen, što je odličan položaj. Strana sa pogledom na more je odmah do diskoteke, tako da tu nema spavanja(drugi put smo dobili upravo tamo sobu). Čistoća je na zavidnom nivou, sobe su ogromne,lepo sređene,kreveti udobni, LCD TV... izgleda baš kao i na slikama. Bazeni i ležaljke oko bazena su čisti i prijatni i uglavnom nema gužve. To je ustvari ogroman kompex sa apartmanima, tako da i ti gosti koriste sadržaje. Hotel poseduje i zatvoren bazen, na kome uglavnom nema nikoga, a osećaj imati bazen samo za sebe vredi sve novce. Razlog zbog kojeg smo odustali od Viga je masovni dolazak gostiju iz Rusije, a njihovo ponašanje je za svaku kritiku, tako da nam je to pokvarilo boravak. Nepristojni su za doručkom, halapljivi, bučni... Drugi razlog je to što Vigo nije bio na BOOkingu, a ja više u životu ne želim da negde putujem preko naših agencuja. Da nije tih razloga, vraćali bi se u Vigo još mnogo,mnogo godina,jer smo zaista uživali. Mi inače i ove godine idemo u Bugarsku, osmi put za redom hotel Arsena. Kao klinci smo stalno odlazili u Grčku, ali sa povećanjem godina života, rastu i standardi, tako da grčki paradajz turizam je daleka prošlost. Sigurna sam da ćete veoma uživati i u Nesebru i u hotelu, a ako vas još nešto zanima,tu sam.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala MRNJAO ,nadam se da nam rusi nece pokvariti uzivanje.A ako mozes malo o plazi i o koriscenju suncobrana i lezaljki,culi smo da je to dosta skupo.kao i o hotelskom parkingu,jel ima mesta i jel se placa? 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Vigo je na obali, ali tu nije plaža, već neuređeni deo,kamenit. Videla sam prošle godine da se i tu kupaju i to je raj za avanturiste. Južna plaža je par stotina metara na desno od hotela i brzo se stiže putem ili kroz park(koji se inače pruža ispred samog hotela i jako je lep, čak mi se čini da se zove dečiji park zbog mnoštva sadržaja za decu,kao i teretane na otvorenom). Ležaljke i suncobrani na plaži se naplaćuju od 5-7 leva po komadu, što je izuzetno skupo,pogotovo kad se poredi sa ostalim cenama u Bugarskoj, ali to je municipalni prihod od kog se finansira čišćenje plaže, tako da ćete svakog jutra videti buldožer koji odnosi nanetu travu, a tokom dana neprestalno cirkulišu radnici koji sakupljaju bačeno smeće,prazne korpe.. U svakom slučaju,veoma je čista i plaža, a i more. Suncobran možete poneti odavde, ili ga kupiti tamo za nekoliko eura i postaviti na free zone kojih ima dosta. Mi obično odlazimo do plaže samo da se iskupamo,ili prošetamo po pesku, a onda se popnemo na hotelsku terasu i elegantno,na ležaljkama pod suncobranima uživamo uz muziku i piće. Vigo zaista ima jednu od najlepših terasa i kompleks bazena.

Parking ispred hotela vodi neka druga firma (što je inače specijalnost u Bugarskoj, da renriraju dodatne sadržaje hotela drugima) i naplaćuje se mislim 5 eura dnevno. Auto stoji na ulici,ali ima 24h nadzor. Takođe postoji i podzemna garaža,cena je ista,ali tu morate svaki put tražiti nekog od osoblja da vam otvori vrata kad vam treba auto. Mi smo jedne godine ostavili ispred hotela, a druge u garaži. Mesta ima uvek i dovoljno. Ima i gradskih parkinga gde se plaća po danu i cene možete naći na site-u www.nessebarinfo.com .

Ako već putujete kolima,onda iskoristite odličan savet od jednog člana foruma(zaboravila sam ime, sorry)i menjajte novac na lukoilovim pumpama na auto putu, jer imaju odličan kurs, a dovoljno je da kupite npr.žvake, ako vam već ne treba gorivo, jer kusur uvek vraćaju u levima, bez obzira na apoen novčanice koju date.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala ponovo na informacijama.Jedino ću eure menjati za lev u Dimitrovgradu u menjačnici jer tamo već imamo rodbinu i odatle krećemo za Nesebar i tamo se vraćamo da završimo odmor.Tako da mislim da nećemo imati problema sa zamenom novca jer ćemo u Bugarsku već ući sa levima.Mada taj trošak oko parkinga i nisam baš planirao računajući da se hotelski parking ne plaća,bar ne gosti hotela ali sad šta je tu je.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Još jedna važna stavka koja mi je bitna.Da li ima šporeta ili rešoa u sobama u hotelu Vigo?Ja ne funkcionišem dobro ako ne popijem kafu kad ustanem.A ako moram da se oblačim i silazim u restoran da bi popio kafu onda to nije užitak.Ako nema da znam da ponesem neki mali rešo ili ono kinesko kuvalo.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ako ste uplatili HOTEL Vigo, onda naravno da nema ništa od tih sadržaja, pa ponesite kuvalo. Ako ste u app-hotelu Vigo, koji čini deo kompleksa, tamo imate potpuno opremljenu kuhinju. Savet za kafu;u ulici Han Krum pored niza restorana postoji mala prodavnica pića i cigareta u kojoj takođe prodaju kafu iz celog sveta,a samelju ono što je kupljeno kod njih. Najmanja količina ja 100 gr,tako da možete isprobati više vrsta. Meni je omiljena etiopijska i toplo je preporučujem. Cena za 100 gr se kreće od 1,80-2,50 leva, tako da je i cena odlična, a kvalitet neupitan.

Bugarsko pivo je veoma dobro, najkvalitetnija su kamenitza i zagorka, takođe postoje pirinsko i burgasko i ona su nešto jeftinija.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da,u Hotelu smo ne u apartmanskom kompleksu (dve dvokrevetne sobe) a tu prodavnicu u ulici Ham Krum cemo sigurno posetiti.Hvala puno.A o pivu cu razmisljati tamo,svakako cu probati vise vrsta.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@MRNJAO

Ukoliko se nije desilo neko čudo u zadnjih par godina, prva "free zona" nalazi se oko kilometar od Viga na proširenju kod parkinga. Druga je 500m dalje a posle je sve slobodno.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

N dimenzionalni podprostor nije mi samo jasno zasto su im toliko skupe te lezaljke i suncobrani?Ili smo mozda malo razmazeni onim cenama iste usluge u Grckoj?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Činjenica je, a odlično ti je zapažanje jer do sada niko nije tako razmišljao, da postoji totalna nelogičnost između cena smeštaja, hrane i pića čak i u restoranima u odnosu na cene ležaljki i suncobrana. Naš primer:

Dve ležaljke + suncobran = 15 leva

Dve pržole (presovana šnicla u maramici) od 300gr, u expres restoranu gde se čeka u redu, + škembe čorba + pivo = 15 leva.

Tautologijom bi mogli da zaključimo da iznamljivanje jednodnevnog kompleta za sunčanje vredi kao i obilna dobra večera, a tu bi već ušli u filozofske vode. Tačno ili netačno?

Izmenjeno (N dimenzionalni podprostor)
Fali jedan zarez.
1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Od prošlog leta su free zone između svakog hotela;tj pre i posle Mirage, između Arsene i Biljane...i tako do one velike zone kod parkinga. To su prostori od 5-6 metara celom širinom plaže, tako da ipak ima dovoljno mesta. Poređenje cene hrane u expres restoranu i ležaljki je apsolutno tačno, sa ličnim utiskom da je hrana neuporedivo bolja od suncobrana!

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ovo za slobodne zone je izuzetno bitna informacija.

Zamisli sad ljude koji iz principa neće da iznajme ležaljke, jer smatraju da je glupo bacati pare na puko korišćenje suncobrana od slame pod kojim izgoriš a nisi ni svestan, k'o crevce na žaru, i ležaljke koje mogu, a ne moraju, da imaju sunđere, kako šetaju kilometar po plaži a odseli su u Hotel Vigu koji je na samoj obali!

A hrana je...žena se uvek žali po povratku na nekih dva kila viška. Baničke tj. koma'če kako ga ona zove, za doručak pojede dve, umesto jedne kao ja, pa napravi Ajran od najboljeg jogurta sa hladnom vodom uz sve to, i onda kasnije ne uzme onu malu pržolu od 150 gr. nego onu od 300gr; kao, što ne pojede ostaće meni, ali to se nije desilo do sada. I onda šetnja Krumom do starog grada pored jel' poslastičarnice...

I za kraj sličica ispred Viga.

20160608_161100.jpg

20160608_161207.jpg

Izmenjeno (N dimenzionalni podprostor)
Fale dve zapete
1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

N dimenzionalni podprostor pa ta tvoja cena od 15 leva i nije tako strasna ako se uzme u obzir da su nam do sada govorili da su po komadu 8 leva.Znaci dve lezaljke i suncobran 24 leva,to je stvarno mnogo.Ne kazem da je i ovih 15 leva malo ali naspram tih 24 je jos i super cena.

MRNJAO nesto sam i nacuo ,posto mi idemo preko Alma Holidys agencije koja je inace bugarska agencija sa predstavnistvom u Beogradu,da oni obezbeduju neke popuste za te lezaljke za svoje komitente pa se nadam da mozda i nece biti toliko skupo ili u suprotnom kupujemo suncobrane i sirimo peskire na plazi.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

I mi smo išli preko Alma Holidays u Vigo, ali nam nisu nudili takve opcije, a ni ono što su nudili nisu do kraja ispunili. Nemojte se opterećivati time, jer idete u jedan od najlepših hotela u Nesebru, tako da suncobran ne može pokvariti letovanje. Uvek možete uživati na ležaljkama pored bazena, a u moru se kupati. Inače, videćete na plaži spasioce i zastavice na njihovim položajima i moram reći da su prilično neumoljivi kada je crvena zastavica, sve teraju iz vode,dozvoljeno je kupanje samo u plićaku. To je malo iritantno,ali obzirom da je bezbednost u pitanju,onda je sa razlogom tako.

Cene ležaljki i suncobrana se zaista razlikuju po zonama, tako da morate pogledati cenovnike koji su istaknuti kod svakog segmenta. Ali sve i da je po 5 leva, to vam je trošak od 70 eur za letovanje, a ja vam preporučujem da taj novac potrošite na kolače,koji su FENOMENALNI u poslastičarnci (pretposlednjoj gledano od pošte) u Han Krum!

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26984
    Ukupno tema
    905137
    Ukupno poruka