Putnica

PEFKI

3160 poruka u ovoj temi

U sred sezone !? Neverovatno ! Sad ce biti igranka sa vracanjem para...

Kada smo mi dosli bazen je bio bez vode i napunjen kamenjem da bi posle 4 dana nasuli i zemlju i napravili basticu :). Inace za vilu nemam nikakvih zamerki ...iskreno koliko para toliko i muzike

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Za te pare smestaj je fenomenalan. Na bilo kojoj drugoj lokaciji kostao bi duplo :) Ali ``zazidati`` bazen u sred sezone... to stvarno nije u redu. Neko je mozda bas zbog bazena hteo u tu vilu. Svako ima svoje razloge.

Koji lik je gazda =D =D =D ...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam odabrala Athineon bas zbog bazena , vila nije losa ...ali bilo je za te novce vila mnogo blize ,blize moru, zamislite sa dvoje dece i punom ratnom opremom za plazu ici svaki dan oko 600 m u jednom pravcu do prve pristojne plaze i tako 3 puta dnevno......posle par dana bas je dosadilo  ...SRAMOTA za agenciju Omniturs ......njihov predstavnik Mihailo je  na nase svakodnevne i moram naglasiti uvek uljudne  zalbe  povodom bazeba reagovao predlozivsi  da plivamo sa larvama komaraca u bazenu ako nam je bas toliko stalo do bazena i evo resenja na kraju .....bazen vise ne postoji ......:hahaha:

Izmenjeno (liliputanac)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam odabrala Athineon bas zbog bazena , vila nije losa ...ali bilo je za te novce vila mnogo blize ,blize moru, zamislite sa dvoje dece i punom ratnom opremom za plazu ici svaki dan oko 600 m u jednom pravcu do prve pristojne plaze i tako 3 puta dnevno......posle par dana bas je dosadilo  ...SRAMOTA za agenciju Omniturs ......njihov predstavnik Mihailo je nase svakodnevne i moram naglasiti uvek uljudne  zalbe predlozio da plivamo sa larvama komaraca u bazenu ako nam je bas toliko stalo do bazena i evo resenja na kraju .....bazen vise ne postoji ......:hahaha:

Tog Mihaila nismo videli ni jedan jedini put za 10 dana. Sramota je za agenciju koja dovede 3 autobusa ljudi u jednoj smeni  da ima takvog predstavnika.

Na kraju sam videla da je sivi punto koji je bio parkiran u ulici pored vile Meltemia njegov. Mi nismo ni usli u autobuse, a on je vec nekud odmaglio.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svašta sam video i čuo, ali da neko zatrpa bazen umesto da ga očisti to nisam. Što ga je uopšte pravio ako nije imao nameru da ga održava?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Trebalo je da agencija ako vec prodaje aranzmane za vilu sa bazenom definise ciscenje tog istog bazena sa gazdom i da predstavnik agencije reaguje kada se gosti zale....Ja nisam htela da se cimam sa povracajem novca  ,mada bi sada kada je bazen zatrpan iz inata trebalo svi koji su tamo da se udruze i da traze povracaj novca......pa da se nauce pameti za sledecu godinu.........:angry:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Treba ^ ! Kada sam mislila da cemo ici u Pefki, a ne u Neos Pirgos, takodje sam se zakacila za tu vilu, bas zbog bazena!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vili Savas preko Omnitursa?Ako moze koja informacija? thanks

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vili Savas preko Omnitursa?Ako moze koja informacija? thanks

Bili su moji rođaci u četvorokrevetnom apartmanu, jako su zadovoljni. Sobe su prostrane, dosta ormara, fioka... solidno je opremljen. Plaža je blizu, nekih 50-70m od vile. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili u Savasu od 13.7.u cetvorokrevetnom apartmanu broj 7.Apartman je bas veliki,ima 2 sobe sa bracnim krevetima,trpezariju,kuhinju koja je dobro opremljena svim posudjem.Kupatilo za grcke prilike ogromno.U kuhinji je prilicno star reso i frizider iz 8o ih godina.Radilo je sve ali nije bilo lepo za oko.Usli smo u ociscen apartman ali smo ga dodatno cistili(kuhinju i kupatilo).Mozda neko ne bi imao zamerki na higijenu ali smo se mi posle ciscenja bolje osecali.Posteljina i peskiri zamenjeni posle 5 dana.Tople vode je bilo stalno,pritisak je bio dobar.Bilo je jako vruce pa smo stalno bili pod klimom.Blizu je plaze i hotela Galini.Savas se u stvari nalazi u istoj ulici kao i Meltemija.Udaljen je od nje 150 metara.Za cenu koju smo platili,bili smo bas zadovoljni smestajem.

Izmenjeno (nesacaca)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odredjene agencije tvrde da je plaza delom pescana i to su dokumentovali slikama, ali ovde u temi niko ne pominje pesak. Od putnika koji su bili u Pefkiju molio bih za odgovor da li ima dela plaze sa peskom i da li u blizini mesta ima neka lepa pescana plaza posto idemo sopstvenim prevozom? Hvala 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vratili smo se iz Pefkija 4og avgusta, ustisci su fenomenalni. Mesto je malo ali puno taverni, more cisto, ljudi fini i ljubazni. Posto su i drugi pisali o mestu, iskoristio bih ovu priliku da ukazem na neprofesionalnost i laznu ljubaznost nasih turistickih vodica. Nikako nemojte da nasedate na njihove price. Izlete do Skijatosa imate i po ceni od 8 i 10 eura, u banji Edipso, koja je dvadesetak kilometara od Pefkija, imate izlete do Lihadonisije za 10 eura utorkom, cetvrtkom i subotom, dok nasi "sisanje" naplacuju 30 eura. Ukoliko, recimo, zelite da posetite plaze Elinika i Vasilika, od nasih vodica dobicete odgovor da "postoji jedan FANTOMSKI autobus koji ide u 6 ujutru a kojeg niko nikada nije video." Naravno cista nebuloza, autobus polazi u 7:45 iz Isteje i u Pefki stize oko 8h. U povratku, popodne imate dve linije, jedna je oko 15h a druga oko 17h. Karta u jednom smeru do Elinike je 1.80.. do banje Edipso je 3.10 i imate  liniju iz Pefkija u 9:10 sa presedanjem u Isteji. Dakle, ako zelite da provedete aktivniji odmor i vidite malo okolinu, nikako se nemojte raspitivati kod nasih vodica koji ce pokusati da vas ukljuce u izlete koji sami organizuju. Mozda ce neko reci - pih, I am to sexy for 2 euros. Ali 2 evra ovde, 15 tamo, 4 ovamo i jos ako ste u grupi, dodje se do nekih para koje nisu za bacanje. Dakle, najbolje bi bilo da lepo sednete u autobus, odete do Isteje i na glavnoj stanici raspitate se o terminima polaska. 

Izmenjeno (stefanm2510)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hmmm pesak...pazi ima `kao` pescana plaza malo izvan pefkija ali nije klasican pesak vec u kombinaciji sa sljunkom...iskreno plaze su po meni ok a ako hoces bas onaj zlatni pesak imas izlete na skijatos ...tamo je uzivanje

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odredjene agencije tvrde da je plaza delom pescana i to su dokumentovali slikama, ali ovde u temi niko ne pominje pesak. Od putnika koji su bili u Pefkiju molio bih za odgovor da li ima dela plaze sa peskom i da li u blizini mesta ima neka lepa pescana plaza posto idemo sopstvenim prevozom? Hvala 

Ivice, deo plaze sa peskom je mali, nalazi se do luke i po nekima je i najmanje lep. Meni je lepsi sljunak. U blizini je plaza Elenika,pescana je. Mi smoisli lokalnim prevozom,put nije bas sjajan ali brzo se stize. Iznad plaze je lepa taverna uhladu. Elenika je u stvari lepa uvala. Na ovoj plazi nema lezaljki,tuseva,itd.

Izmenjeno (Katarina Ristanovic)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaza u Pefkiju je sljunkovita.Postoji jedan manji deo plaze,blizu luke koji je peskovit.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907219
    Ukupno poruka