suki

Parga-smeštaj

2474 poruke u ovoj temi

Da, nažalost, terase su većinom spojene, ili su odeljene tek sa malo rešetkica.

Što se tiče parkiranja, moći ćeš da ostaviš kola ispod terase, ako vas ne dodje baš puno u tu vilu sopstvenim prevozom. Mislim da ispred nje mogu da stanu dvoje kola. Parga je mala i brdovita, mi nismo bili kolima, ali koliko smo videli parkiranje jeste problem. To nekoliko parkinga što smo videli uglavnom su bili krcati. U blizini vile je saborna crkva, i mnogi parkiraju u njenoj velikoj porti, pa će ti to biti opcija ako ne uspeš da zauzmeš mesto ispred vile.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li je neko bio u vili Diogenis, mi idemo 28.6

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li je neko bio u vili Diogenis, mi idemo 28.6

Cao, ja sam prosle godine bila sa dragim tamo, vila je zaista skroz, skroz ok, ima prelep sopstveni bazen usred maslinjaka i divno dvoriste, tri put su nam menjali posteljinu, cistili sobe svaki dan, i menjali peskire, ja sam bila vrlo prijatno iznanadjena jer u odnosu na cenu nisam ocekivala nesto posebno. Inace nama se Parga toliko dopala, da razmisljamo da li opet da idemo i to u bas tu vilu ili da idemo u Kefaloniju, Diogenis vila je blizu najvece i najlepse plaze u Pargi plaze Valtos, na ove dve druge koje su blize samom centru grada, ne vredi ni ici jer su krsh i ne mogu da se Porede sa Valtosom, a sve druge vile su predaleko od Valtosa da bi isao svaki dan do nje jer je mesto dosta brdovito, od Digenisa ti je centar malo dalje, recimo nekih 15-20 min hoda, ali prve prodavnice imas i na 10 min od vile. Po meni je ta vila na najboljem mestu u Pargi od onoga sto se kod nas nudi od apartmanskog smestaja u Pargi.

U svakom slucaju moja preporuka, ja bih ponovo otisla u isti smestaj, sto ce i biti slucaj ukoliko ne pronadjem dovoljno ohrabrujucih aduta za Skalu u Kefaloniji :)

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li je neko bio u vili Lemona? Zanima me polozaj u odnosu na magistralu. Inace deluje daleko od plaze..

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala puno na odgovoru u vezi vile Diogenis, zanima me jos samo da li ova vila ima podled na more(iznajmili smo onaj cetvorokrevetni apartman na spratu), negde sam procitao da ima a ovi iz agencije mi bas i nisu dali neki konkretan odgovor, i ima li mogucnosti da se auto parkira ispred vile ili negde u blizini, isli bi svojim prevozom. U kom ste terminu vi bili, mi idemo 28.6, pa se plasim da zbog dece ne bude malo hladna voda na Valtosu u tom periodu.Hvala jos jednom, i mi smo se dvoumili izmedju Parge, Lefkade ili Kefalonije ali je za ovu godinu Parga odnela pobedu s tim da cemo minimum jedan dan odvojiti za izlet na Lefkadu ili Kefaloniju. Pozdrav i zelimo vam ugodan odmor

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo bili krajem avgusta i voda je bila zaista krasna cak i meni koja sam pomalo zimogrozljiva, inace bili smo bas u apartmanu pored vaseg, tu do nas su bili bas neki ljudi sa malom decom i imali su auto koliko se secam parkirali su ga odmah ispred vile. Inace ima pogled na more , ne vidi se bas plaza sa terase, jer je sakrivju masline ali pucina se vidi i to vrlo lepo :) Verujem da ce vam biti super jer imate i auto, pa mozete da odete i negde drugde, plaza Sarakina, koja se nalazi iza Valtosa, je takodje prekrasna, ali do nje idite autom :)

Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

za Molder-a 78

Vila Gabriel je skromna vila koja se nalazi na odlicnoj lokaciji. Sto se tice smestaja nista spektakularno, bas kao i na fotografiji u Argusovom katalogu.

Studiji su mali, dva kreveta spojena (u mom slucaju), dva nocna ormarica, veliki ormar sa ofingerima. U jednom uglu je mini kuhinja (stara) koja sadrzi frizider i reso sa dve ringle kao i sve potrebne sudove za odgovarajuci broj osoba.

Takodje u studijiu ima i sef (mislim da smo platili 5e za ceo boravak), klimu nismo imali a i nije bilo potrebe, noci su malo sveze i lepo se spava.

Posteljinu i peskire su nam menjali 4-5 dana. Sve u svemu ok.

Sto se tice plaza, do gradske plaze vam treba 10 minuta pesaka, isto toliko, malo napornijim putem (bar za mene koja nisam u kondiciji) do velike i najlepse Valtos plaze a do centra Parge 5 min.

Sve u svemu, Parga je prelepa...uzivajterolleyes.gif

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Citala sam komntare o smestaju u Pargi, i izgleda su najbolje vile Giohana i Elpida. Cula sam da Giohana ima parking za kola, ali mene interesuje Elpida i DA LI NEKO ZNA IMA LI KAVIH MOGUCNOSTI ZA AUTO DA SE PARKIRA PORED ILI U BLIZINI E L P I D E? Mozda neko ko je vec bio u njoj?? U ponudi je i neka nova kuca TOULIPOUS, pa bih bila zahvalna na komentaru ako je neko cuo nesto o njoj ili mozda cak bio u istoj? Sutra idem da rezervisem smestaj, pa bih zamolila za misljenja... unapred hvala!

mi smo prosle godine bili u vili elpida, vila je nova i bas je lepa....sto se tice parkiranja posto je to mala uska ulicica i vila elpida je bas na jednoj krivini nemoguce je tu parkirati, ali ako se krene uz ulicu malo navise ka posejdon vili ,tu oko te vile , i uopste u celoj ulici, ili jos malo navise ima improvizovani parking, pa neka kao sumica ,ima mesta za parkiranje ( a sve je to na oko 100 m od elpide ka vili posejdon ili ka vili gabrijel)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zanima me da li je neko bio u vili Poseidon i kakvi su utisci?Hvala

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U vili Poseidon sam bila smestena prosle godine u septembru. Objekat je na dobroj lokaciji, 2-3 minuta od centra. Smestaj je veoma skroman! Namestaj i kupatilo su poprilicno stari, a u citavoj kuci se oseca miris vlage. Kuhinja je solidno opremljena, mada smo je mi retko koristili. Ako se odlucite za ovaj smestaj preporucujem da ponesete svoje cebe/frotir posto su oni u apartmanu prljavi i stari. Sobu su nam cistili 2 ili 3 puta za vreme boravka. Vila je ok ako krenes sa ne bas velikim ocekivanjima, a cilj ti je da na smestaju ustedis novac. Cini mi se da u ponudi nasih agencija ima i nesto lepseg smestaja po slicnim cenama. Inace, Parga je prelepa i za svaku preporuku.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

moze li neki predlog oko neke vile koja je malo blize plazi od posejdona,gabriel itd. sto nudi argus, 450m od mora je stvarno daleko,postoji li neki smestaj koji je blize ka centru i plazama????

,bio bih zahvalan na svakom odgovoru ...

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

ok,koja kuca bi onda bila na ok poziciji u mirnijem delu da moze da se spava,mislim slucaj kada imamo auto sa parkingom i bez auta ....mnogi su pisali da elpida nema parking,mislim na argus smestaj prvenstveno ? i ako moze ukratko koje cene se krecu renta cara i koje agencije su najbolje ? taxi boat i slicno ?... prosle godine na zakintosu je moglo za 20e na dan da se iznajmi auto,ali kazu mnogi da je parga dosta skuplja ....

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Blue boy

Sve kuce su ti otprilike na slicnoj poziciji,u smislu parkinga,mira,...samo je Giohanna na ravnijem delu a Elpida,Poseidon i Gabriel su na blagoj uzbrdici i blize su Valtosu.Ni jedna vila u principu nema svoj parking vec se snalazis,parkiras gde mozes,...to je malo bzv u Pargi ali takve su ulice,uzasno uzane...Rent-a-car jeste skup i to dva puta u odnosu na Zakintos,sto znaci oko 40e dnevno.I generalno je sve skuplje,nema vecih marketa tako da....Jedino sto nije skuplje je giros,kafici i obroci u tavernama,cene su kao u ostalim delovima Gr.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sa deckom sam za avgust uplatila vilu Sakis. Bila bi od pomoci svaka informacija u vezi iste. Hvala unapred! :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Buba 82 da li je neko mozda bio sa lui travel agencijom i koristio smestaj vile diamanto ili apostolis,nije mi jasan njihov opis '' DO NAJBLIZE PLAZE'' ,koje plaze ima ih vise? :lud: :lol:

Ima vise plaza u samoj Pargi se nalazi gradska plaza,zatim plaza Valtos na na 2km od centra,Lihnos na 3km,Sarakiniko plaza malo udaljenija oko desetak km,do nje se moze brodicem ili ti taxijem.

ma sve mi je to jasno,ali agencija je samo navela da je 500 metara od glavnog mola i 550 od najblize plaze,a znam da ima piso krioneri i valtos...zato pitam da li je bilo ko isao sa lui travel agencijom...pomagajte:lud:

Izmenjeno (buba82)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26983
    Ukupno tema
    905065
    Ukupno poruka