14 poruka u ovoj temi

Sada sam videla da Sabra nudi ovo mesto i hotel Dimitra. Na sajtu pise da je 4.5km od Vrahosa, 38 km od Parge, 32 km od Preveze, ima pescanu plazu.

Ima li neko iskustva...?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nema tu nekog sadržaja. Plaža je u Vrahosu daleko bolja, a dalje su i sve one lepe uvalice severno od Vrahosa. Jedino što koliko-toliko daje šmek tom mestu je crkvica pored mora.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A je li pescana plaza? Sta joj fali...:-)?Ima li lokalne autobuse? :thankyou:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma plaža je generalno O.K.. U stvari tu su 2 plaže, jedna ka Vrahosu i za nju bi mogli reći da je,kao, plaža u samom mestu, malo šljunak, više peska, a druga je južno od Ligije, skroz peščana. Zapravo, ni na ovoj prvoj se ne stiče utisak da je u nekom "mestu", jer Ligia i nije uglavnom uz obalu, nego nekako iznad. Ta južnija plaža je bolja, ali kod obe je problem što ih niko ne sređuje. I nisu posećene nešto posebno tako da nije toliki problem ono što ostave ljudi već više morska trava koju more nanosi a niko ne sklanja.

A busevi, ko zna, možda ima neki u toku dana, ali to je čista lutrija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala! Steta sto ne postoji bus :-(...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tokom letovanja u Pargi posetili smo plazu u Ligii. Secam se da smo nekoliko plaza za redom tu obisli i da su nam se svidele i ove godine bas planiramo da odemo tu, preko Sabre u Dimtru. Nama se tu jako svidelo :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poštovani forumaši,

ima li neko iskustva sa letovanjem u Dimitri? Kakva je plaža?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo ove godine odlucili da idemo na plazu Ligia.

Pronasli smo smestaj preko google maps :) krecemo za desetak dana.

Po slikama i mapama  stekli smo utisak da je veca "pustinja" od Skotine gde smo letovali prosle godine a bilo je odlicno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo ove godine odlucili da idemo na plazu Ligia.

Pronasli smo smestaj preko google maps :) krecemo za desetak dana.

Po slikama i mapama  stekli smo utisak da je veca "pustinja" od Skotine gde smo letovali prosle godine a bilo je odlicno.

Zao mi je sto pre nisam uspeo da napis nase utiske sa letovanja iz ovog malog mesta. 

Mesto i smestaj smo nasli uz pomoc Google maps-a.  Prvobitno odrediste nam je bilo Vrahos ali kako se smestaj pored plaze nije mogao naci ispod 400 e za jun odlucili da nadjemo mesto pored. 

Odseli smo u apartmanu Santa Maria rooms, od plaze udaljen za sirinu seoskog puta :) 

Plaza peščana ali je od ove godine ulaz u more iskomplikovan oblim stenama.  Talasi su zimus odneli pesak u sirini nekih 5 metara.  Posle tih stena je sitan sitan pesak i dubina mora je od 1.5-1.9 metara narednih 50-60 metara. 

I pored svakodnevnih prijatnih talasa koji se cuju i u apartmanu, nema trave u moru.  

Krajem juna kad je bila najveca guzva bilo je 9 suncobrana na oko 1 kilometar plaze.  Plaza je inace duga oko 3 km. Mesto ima nekoliko taverni i jednu prodavnicu.  Cene su pristupacne. 

Mi smo placali snestaj 30 eura.  I vlasnica Marija je jedna predivna osoba i za svaku preporuku.  

Postoji travnato dvoriste, sa drvenim klupama i stolovima ispred apartmana koje mozete da koristite kad god pozelite.  

Svi koji su bili kod Marije dobili su na poklon teglu meda i bocu maslinovog ulja (oni proizvode) 

Ko zeli miran odmor, daleko od guzve i svega svaka preporuka. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko skorije letovao u ovom mestu? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko skorije letovao u ovom mestu? 

Osim povoljan smestaj na ovom mestu nema nista tako da bez auto ne ni razmisljajte za tamo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bez auta ne razmisljamo ni za tamo ni za bilo gde :)

Na Google maps vidim da ima nekoliko kuca i restorana. Interesuje me kakva je plaza u mestu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Skoro pa nikakva, divlja, večim delom neuređena, puna suve trave i trske. Ko voli da se osami, možda mu se i dopadne.

Ali je zato iza „ćoška“ plaža mesta Vrahos odlična.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, Vrahos jeste lep, iz tog razloga sam pomislila da je mozda i Ligia slicna. Odustajem od nje za sad

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27043
    Ukupno tema
    906194
    Ukupno poruka