ledenica

Obilazak cijelog Egipta

11 poruka u ovoj temi

Pozdrav,

Planiram ove godine da odem u Egipat. Obilazak cijele drzave. Obilazak bi po mojoj procjeni trajao mjesec dana...

E sad, ko nije prijavljen obavezno treba da napravi nalog na Couchsurfing.org, za pocetak tamo mogu da se nadju ljudi koji ce da upute na sve zivo.

Temu postavljam da bih vidjela da li postoji jos neko zainteresovan da ide, da ne idem sama, kao i da oni koji su bili na slicno putovanje podijele korisne informacije.

Planiram cijeli put sama da organizujem, avio karta, voz, bus - sta god od prevoza do tamo, smjestaj, hrana i obilasci. Mnogo sam cackala po negu zadnjih godinu dana i ima svakakvih informacija, neke cak nasla i na ovom forumu.

Toliko za pocetak, pa izvolite... :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

au,cek cek,javite se clanu Vladi-on mnogo voli egipat i zene koje bi same da se smucaju,imace kojecega da vam kaze! :-)

salu na stranu,svaka cast kad ste se odlucili za takav poduhvat u ova nesigurna vremena u egiptu,ja,iskreno,nikad ne bih...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A put odlazem vec duze vremena, na kraju je pao dogovor, diploma u julu i mogu da idem. :D

Tako da odooooh! :D Bice samo dobro ako se vratim :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa lepo,svaka cast i na hrabrosti,a da li cete naci saputnika,to ne znam..imate sta i videti,sto jest-jest!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gde baš u Egipat,tamo su na glavnom trgu u Kairu silovali novinarku u uživo prenosu.Da tamo ode ženska osoba na putovanje od mesec dana,to je hrabrost,respekt :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nadam se da cu naci nekoga da ide sa mnom da ne idem sama, ili bar nekog tamo od povjerenja, u suprotnom bice zanimljiva avantura. :D

A znam za sve i svasta sto se radi po Egiptu, al me nece sprijeciti u tome da odem u zemlju koju obozavam od kad znam za sebe. :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

За Couchsurfing.org сам чула 2010. када сам путовала у Турску са девојком из Аустралије која је тако цео свет обишла. Буквално! Рекла ми је да зими предаје Енглески било где у школама страних језика ( тада је била код нас у Србији ), а од краја пролећа до јесени обилази свет на тај начин. Ако и не нађеш некога од наших да иде са тобом на овај пут или барем део јер месец дана је некима пуно да траже као годишњи, уз помоћ тог сајта би требало да нађеш друптво без проблема.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja isto dugi niz godina zelim u Egipat na nesto duze... mada mozda ne bas mesec dana,mada... Kao sto sam sad bio 15 dana u Maroko, ali Maroko je ipak druga prica...

Da nisam vec usao u pricu za Kanadu/USA ovog leta, ja bih ti se pridruzio 100%!

Ako ti to ne uspe ove godine...znaj da za sledecu mozes da racunas na mene!

p.s. Nisam bas ukapirao sta oko CS? Ja sam tamo clan

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja isto dugi niz godina zelim u Egipat na nesto duze... mada mozda ne bas mesec dana,mada... Kao sto sam sad bio 15 dana u Maroko, ali Maroko je ipak druga prica...

Da nisam vec usao u pricu za Kanadu/USA ovog leta, ja bih ti se pridruzio 100%!

Ako ti to ne uspe ove godine...znaj da za sledecu mozes da racunas na mene!

p.s. Nisam bas ukapirao sta oko CS? Ja sam tamo clan

Steta! :(((

Al valjda cu nadjem nekoga :D

Ako ne odem ove godine, onda sljedeca 100% :) Nego godinama odlazem pa vise ne mogu da cekam... :D

A CS je ql sajt :) Ljudi dijele razne informacije, mozes da nadjes saputnike, ljude da ti pokazu grad, kod nekih mozda i da se smjestis... :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da osvjezim malo temu, da je ne zaboravite ^_^

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gde baš u Egipat,tamo su na glavnom trgu u Kairu silovali novinarku u uživo prenosu.Da tamo ode ženska osoba na putovanje od mesec dana,to je hrabrost,respekt :D

pre bih rekla ludost :))

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904659
    Ukupno poruka