Saphira

Hotel Simeon, *** Metamorfosi

29 poruka u ovoj temi

Interesuju me mišljenja o ovom hotelu.

Da li ste letovali tamo ili nako od ljudi koje poznajete i kakvi su utisci?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Interesantno da do sada niko nije pokrenuo raspravu o ovom hotelu??? I ja sam ga gledao ali mi je cena bila prejaka (cca 35eur/osobi za pocetak septembra), ali da dobro izgleda to je sigurno, vise spolja nego sobe koje su dobre ali ne za padanje u nesvest..pise 3*, malo mi je cudno!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U kom smislu ti je čudno?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Vesna :) Videla sam to,ali su samo 3 utiska...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U kom smislu ti je čudno?

Grci pod 3* prilicno cesto nude nesto osrednjeg kvaliteta, ovaj hotel deluje luksuznije od nekih drugih koji su markirani sa 3*. Znam da postoji vise nacina davanja *, neki po broju stvari koje ti hotel nudi, neki po opremljenosti soba/apartmana, neki po velicini i broju soba itd...ne znam kojim sistemom se inace odredjuje broj * u Grckoj, kako kome padne na pamet ili se svi drze nekog propisa?

Imao sam priliku u mnogim evropskim zemljama biti smesten u 4* a da je hotel bio los, a 4* je dobio jer ima mnogo soba ili ima saunu (cak iako je 1m2) :)

Da ne idem dalje u off, samo sam hteo da kazem da je ovaj hotel dobar po mom misljenju, eto toliko...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sad sam uplatila za 20. avgust ovaj hotel.Sudeći po komentarima, trebalo bi da bude odlično.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cini mi se da sam negde napisao da je Simeon najbolji hotel u Metamorfozisu ako izuzmemo Blue Delfin koji je na 1 km od grada.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li mozete da kazete gde ste napisali ili da nesto od toga ponovite na ovoj temi.

Meni se priblizio termin odlaska u Simeon, pa me najvise interesuje kakav je izbor hrane u tom hotelu, jer vodim bebu od 20 meseci.

Hvala unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

i ja sam zainteresovana za ovaj hotel i to posle 15.09. ima li iskustva iz ove godine?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo iskustvo iz Hotela Simeon, ova godina, avgust mesec. Hotel se sastoji iz tri posebna objekta. Dva starija, koja su nekada ustvari bili Hotel SImeon, i jednog novog dela u koji je premeštena recepcija. Sobe u starom i novom objektu se, prirodno, razlikuju. One u novom delu su modernije, nov nameštaj i slično.

Mi smo iz nekog razloga (ne znam po kom principu se dobijaju sobe u novom ili starom delu, jer u agenciji nije bilo ponuđen smeštaj u novim ili starim sobama) bili smešteni u starom delu. Sobe su prilično skromne, bele boje, ne nešto kreativne. Kupatila su renovinara, postoji frižider, TV, klima, tv, ogledalo, neka vrsta police, i orman star minimum 15 godina (čija su vrata otpala) :)

Moram naglasiti da su sobe veoma čiste, svaki dan se čiste, tako da sa te strane problema nema, što je naravno jako važno. Prvi dan sam morao da odvrnem tuš jer je toliko kamenca bilo u njemu da voda nije ogla da curi. U roku od pola minuta došao je čovek i zamenio.

Bazen je prilično lep, sa ležaljkama sa strane, i barom u kojem možete naručiti kafu ili šta god.

Hrana je takođe dobra, mada prilično jednolična, sedam dana je bila prasetina/piletina, jedan dan riba i posle sve u krug. Ima izbora, slatko, slano, tako da osim nedostatka malo kreativnosti, hrana dobija veoma visoku ocenu.

Ono što je mene prilično nerviralo, jeste pristup internetu koji mi je treba zbog posla. Možda to nekom nije važno kada ide na odmor, ali eto ako nekom bude potreban da zna na šta će naleteti. Naravno sve wifi mreže su zaključane. U hotelu možete kupiti "ticket" 1e po danu, te se ulogovati putem lozinke. Problem je što je konekcija brzine 15kb/s i možete u isto vreme biti ulogovani samo na jedan uređaj (dakle telefon i laptop odjednom, nikako). Postoji mogućnost korišćenja neta na recepciji, koji se takođe plaća, gde je konekcija odlična.

Generalna ocena je odličan kada se pogleda odnos cene i kvaliteta. Moja najveća zamerka ide na račun izgleda soba. Ali to je moje subjektivno mišljenje, ne mora da znači da se nekom drugom neće svideti. Takođe, možda će neko biti smešten u novi deo, a onda je stvarno uživanje. Hotel inače prema dokumentaciji koja se nalazi u sobama ima dve zvezdice.

Ukoliko ima pitanja, postavite slobodno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

koja je cena u septembru

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala na informacijama

mislim da sam odustala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja sam se upravo vratila iz hotela Simeon sa porodicom.Potpisujem sve što je Oliver napisao. Mi smo imali sreće da budemo smešteni u novi deo i to stvarno jeste bilo uzivanje.Sve je bilo novo, a pritisak vode u kupatilu odličan.Higijena je na zavidnom nivou, pa mi nije smetalo ni to sto peškire i posteljinu menjaju na šest dana.

Pre dolaska, moja najveca briga je bila hrana zbog malog deteta, ali hrana je više nego ukusna. Oliver kaže da je jednolična,svakih sedam dana se ponavlja jelovnik, znači sedam dana je različita i ukusna hrana.Za malu decu je odlična,ima kuvanih supica, graška,musake,boranije i uvek možete dodati ukusno meso,salate svih vrsta i dezert u vidu sezonskog voća.

Moja preporuka jeste hotel Simeon baš zbog odnosa cene i usluge, mi smo izračunali da bismo sami više potrošili na ovako kvalitetnu i ukusnu hranu, nego što je to plaćeno kroz cenu aranžmana. Hotel je čist, bazen takodje.

Ako vas još nešto zanima, pitajte, rado ću vam odgovoriti.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka