1234

RODOS

1518 poruka u ovoj temi

@skined90 divan video. :rolleyes:

Hvala ti sto si podelio ovo sa nama. :rolleyes:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@skined90 Super vlog! Kako je lepa boja vode, jedva čekam Rodos sledeće nedelje =)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pozdrav svima,interesuje me da li neko moze da mi kaze kakvi sve izleti postoje sa rodosa i koje su otprilike cene tih izleta?hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 6 minuta, Сања Соларевић je rekao/la:

pozdrav svima,interesuje me da li neko moze da mi kaze kakvi sve izleti postoje sa rodosa i koje su otprilike cene tih izleta?hvala

Ми нисмо ишли ни на један излет али сам запамтио неке од њих са ценама оријентационо. Има острво Сими 47 евра, шетња кроз град 10 евра, Линдос око 35, Филеримос (не сећам се ни оријетационо)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, vratili smo se sa Rodosa pre oko dve nedelje i naravno odusevljeni smo. Ni na sta nemamo zamerke. Isli smo preko Argusa i cene izleta su bile povoljnije nego sto smo ocekivali. 

Tsambika 12e

Kalithea terme 7e

Razgledanje grada plus giros 10e

Lindos 29

U ponudi je bilo i ostrvo Halki, mislim oko 30 i nesto e i Simi 46e. Tamo nismo isli jer bi nam bilo previse a i u luci moze jeftinije da se nadje. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Predivne slike :cvetic:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Divne slike...samo me podseti zasto sam sest puta isla na Rodod...a mogla bi i sedmi put:rolleyes:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Rodos je zaista EXTRA !

Za sve generacije !

Za mlade koji vole lupovanje do ujutru, tu je Falirakli a i sam grad Rodos je fantastican i ima svoju Bar Street ! 

Na plazu je najbolje ici u Flirakli ( IMA GRADTSKI BUS ), jer je na istocnoj obali, gde vetar duva prema Turskoj i ne pravi talase a more je predivno ! 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@jelena p. Kako Vam se dopao muzej pčelarstva, mi se razmišljamo da svratimo? Ima li i degustacije i da li može da se kupi med?

Još jedna informacija, u velikom Carrefour-u na glavnom putu je kao kod nas u doba sankcija, pola rafova prazno, tako da je od velikih supermarketa ostao Lidl i neki Bazaar, koji ja nisam videla pre tri godine. Ima i neki Food market, ali do njega još nisam svratila.

Obišla sam dosta restorana koji su preporučeni ovde na forumu, ali mi je prosto neverovatno da niko nije spomenuo ovaj:

Drosoulites Rakadiko

https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g635613-d7715450-Reviews-Drosoulites_Rakadiko-Rhodes_Town_Rhodes_Dodecanese_South_Aegean.html

Najukusnija, autentična hrana po najpovoljnijim cenama =)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907220
    Ukupno poruka