abmarija

OLIMPIADA

109 poruka u ovoj temi

Je li ko isao u Olimpiadu?

Kakve su plaze, kakav smestaj, gde ste odseli?

Ne vidim je uopste u ponudama, bar za sada. Kakve su cene?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mesto je prelepo ali malo , nalazi se izmedju Stavrosa i Uranopolisa, ususkano, mirno more, cista plaza ali ponavljam izuzetno malo mesto. Ako se ipak odlucis pokupila sam vizit karte nekih baka koje imaju kuce na samoj obali kazu da ce poslati sve papire samo da im neko dodje, jedna od njih je poreklom Bugarka pa nas dobro razume.

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Fantasticne plaze,ali na izlazu iz mesta,prolazi se pored "stare Stagire",grada u kome je rodjen Aristotel-danas ostaci,..pa jedna za drugom slede veoma lepe plaze,do kojih se dolazi spustanjem niz kratke 'kozje" staze,..a na kraju "Vinna beach",velika sredjena plaza sa restoranima i suncobranima,predivnog peska i divnog prozirnog mora,...dakle nikako se ne kupaj na gradskoj plazi...ne gubi vreme.Pozdrav.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam prošle godine u ovom malom mestu, samo kratko i jako mi se svidelo za odmor.

Interesuje me da li neka agencija nudi smeštaj u tom mestu.

Mesto se nalazi između Satavrosa i Stratonia ka Svetoj gori.

Svaka informacija bi bila dobro došla.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam prošle godine u ovom malom mestu, samo kratko i jako mi se svidelo za odmor.

Interesuje me da li neka agencija nudi smeštaj u tom mestu.

Mesto se nalazi između Satavrosa i Stratonia ka Svetoj gori.

Svaka informacija bi bila dobro došla.

Cini mi se da je prosle godine to mesto radio Unis tours

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cula sam da su tamo lepe plaze ali da je mesto jako malo. Moze li neko malo vise da opise sta sve ima u okolini, da li ima komaraca... gde u obilaske i sl?

Miletovmile, ocekujem tvoj malo podrobniji izvestaj :kez:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ova plaza mi je davno zapala za oko. Zanima me da li iz okolnih mesta kao sto su Stavros, Nea Vrasna, Asprovalta voze neki brodici do nje?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moje iskustvo je jako skromno, jer sam tu bio jako kratko. Jedan sat pre podne oko 11 i u povratku na plazama ispod Olimpijade i to opet nekih sat, sat i po. Mesto jeste malo i pretpostavljam da nema vece zabave ili dogadjanja. Recimo da ima 7-8 restorana pored obale i to je sve sto sam video. Preko puta je ostrvo na koje verovatno moze da se ode iz lokalne luke, a iznad mesta se nalazi stara tvrdjava sa koje se pruza divan pogled.

Negde sam procitao samo da imaju 7 jula festival posvecen skoljkama, koji treba videti. Nazalost nisam posetio.

Ah da za plaze ispod Olimpijade obavezan je neki prevoz, jer su ipak daleke za setnju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

maleno, dosadno i lepo, zavisi sta ocekujete od odmora, za nas nije

plaza jeste lepa, i sve je super, ali ideja o voznji do Stavrosa da bi prosetali,

pala je u vodu kad smo videli put, jos ono prolazenje kroz sumu koja bi mi pre 10 godia bila romanticna, a sad sam razmisljala sta ako se auto zaglavi i deca krenu da vriste, zaboravi.

Uostalom uvek mozes uzeti renta car i otici na ove plaze iz Stavrosa.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I je l' konacno neko letovao u Olimpijadi? :)

Ako jeste, neka podeli utiske. Ima li nekih aktivnosti uvece, makar za setnju?

Je l' tesko naci smestaj na licu mesta (u drugoj polovini avgusta recimo). Ja gledam nesto po netu ali slabo..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Olimpijada je jako malo lepo mesto,uvece nema nekog provoda,mislim da je bolje biti smesten u Stavrosu ,Vrasni ili Asprovalti i napraviti nekoliko puta izlet do Olimpijade i okolnih plaza.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko je Olimpijada udaljena od Stavrosa,Asprovalte..?Da li je u tom delu more lepse nego u potezu N.Kalikratia-N.Mudania?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od Stavrosa do Olimpijade ima 14.7km, a do onih lepih plaža još oko 2 km više (ide se prema Stratoniju glavnim putem, ustvari samo se obiđe se oko tvrđave iznad Olimpijade)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala!Pogledah neke video zapise malopre....puno trave na obali ujutru...Znaci da je prethodno popodne bila u moru?!?Planiram sasvim kratko "letovanjce"u Gr.pa razmisljam da li ovaj potez ili oko N.Kalikratie?(za ostrava je premalo dana,Halkidiki smo apsolvirali pre nekoliko godina,oblast Paralia-Leptokaria itd.nas ne vuce...)Teske muke,he..:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi svake godine dok letujemo u vrasni odemo do Olimpijade lepo je ali jako dosadno mesto

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka