Miloš Lalić

Saveti i preporuke

2 poruke u ovoj temi

Ne valja kad se razgovor na namenskoj temi pretvori u razgovor o nečemu što sa tim baš i nema mnogo veze :)

Sezona odmora i putovanja je u punom jeku, pa sam želela samo da dam nekoliko smernica kod odabira partnera za putovanje. Pošto imam neka lepa iskustva, možda će nekom biti od koristi.

Možemo svi ispisati tabelarno karakteristike (tipa pol, godište, obrazovanje, zanimanje, interesovanja... bračni statis, broj dece, boja očiju, ... visina, težina, ... poreklo... želje, čestitke i pozdravi... ) i da hipotetički neko sve to zadovolji, ali da naiđemo na neodgovarajuću osobu. Zato u ovu priču krenite bez predrasuda i unapred zacrtanih karakteristika potencijalnog saputnika (u suprotnom ćete osati kod kuće ili, u boljem slučaju, otputovati sami)

1. Pre postavljanja posta razmislite dobro šta je ono što tražite i želite da nađete. Da li je to neko sa kim želite da delite troškove ili hoćete na putovanju da se intenzivno družite.

2. Ne opterećujte se nečijim godinama, obrazovanjem, strukom... pa ni polom. Osim ako nećete zajedno da jurite ribe/frajere, sasvim je svejedno da li je neko 5, 10 ili 20  godina mlađi ili stariji od vas. Jer, odrasla, zrela, samostalna osoba je odrasla zrela samostalna osoba (ako jeste) i ili nam njeno društvo odgovara ili ne. I to sa godinama upisanim u pasoš baš i nema mnogo veze. Takođe se na  putovanju/odmoru može i bez visokointelektualnih razgovora, a ako sa nekim delite sobu, važnije je da opere WC šolju posle upotreebe nego da "ne znam" piše odvojeno. Takođe, praktičnije ako je saputnik istog pola, ali ako sve drugo odgovara, može se i bez šetnje u donjem vešu po sobi.

3. Živi kontakt, razgovor, susret pre puta može puno da uradi. Moja napomena je da date šansu osobom koja vam možda i ne odgovara po svemu što ste zamislili pa ćete tokom ispijanja kafe, piva ili limunade napraviti bolju procenu. U najgorem slučaju će potvrditi da to nije dobar izbor.

4. Pre ulaska u ovakvu avanturu, budite svesni da se može desiti i da napravite loš izbor. Bez obzira na sve dogovore, koncipirajte svoj odmor/put tako da ga sasvim lepo provedete i sami. Sve što je izvan toga je čist bonus!

Srećno u potrazi i srećan put i lep provod svima!

4

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    27011
    Ukupno tema
    905864
    Ukupno poruka