Forumski utisci

Smeštaj je baš kakav je na sajtu, dvorište predivno, održavano, čisto. Svaki dan spremačica čisti sobe, po potrebi menja peškire, posteljinu. Plaža je bukvalno na pola minuta od soba. Terase gledaju sa obe strane, i na more i na dvorište (prvi i drugi sprat), tako da smo uveče uz čašu vina ili pivca posmatrali decu kako se igraju po dvorištu – mnoštvo kućica za decu, penjalica, stoni tenis, bilijar…itd. Bilo je gomila dece, što starije, što mlađe, tako da društva na pretek :) 5+ od nas :)

autor: Anita Pešić

Mi smo odusevljeni, sada smo se vratili iz Theramvosa. Na plazi ispred su samo gosti iz smestaja iz okolnih kuca, jako su fini domacini, o svemu vode racuna. Plaza je cista, ovo je prvi put da nisam imala alergije. Sobe se ciste na 4 dana i to bas fino, tom prilikom menjaju posteljine i peskire. Sef, klima, parking i wifi su ukljuceni u cenu. Uvece je jako lepo i prijatno, puno je dvoriste stolova i stolica, ljudi peku rostilj, deca se igraju.  U kuhinji imate sporet sa rernom, ja sam na spratu imala veliki kombinovani frizider (170cm) a moji roditelji su na prizemlju imali jedan mali frizider i jedan veliki kombinovani, taman da se lepo hlade lubenice :D Sto se tice posudja, sve imaju.  Stvarno odlicno za odmor!

autor: LaFolie

Par reči o samom smeštaju, ako nekoga bude zanimalo. Bili smo smešteni u prizemlju, soba br.1. Moram reći da je smeštaj dobar ali je studio zaista mali, 3 kreveta, jedan bračni i ispod njega singl sa prolazom između od nekih 15cm, inače tuda se izlazi na terasu koja je pristojna (oko 8m2). Zamerka je takođe za kupatilo koje mislim da jedva ima 2m2. E to je ono što je loše ali kada imate ogromno dvorište sa igračkama za decu i parking pod vinovom lozom, kada vam je plaža preko ulice i kada na istoj nema gužve, možete poneti ležaljke sa sobom koje se nalaze ispred smeštaja s tim da ih vratite uveče……sve to kada sumirate dođete do zaključka da je zaista prelepo i da bi se verovatno ponovo vratili tamo. Takođe smo videli i app koji se nalazi na spratu i koji je sasvim druga priča, ima 2 spavaće sobe (prva soba je 1+1 a druga je francuski +1) kupatilo je prostranije, ima kuhinju sa trpezarijom i veliki balkon koji gleda ka moru.

autor: osmi_putnik