Utisci naših članova

Napiši svoj utisak
x

Za postavljanje sadržaja, potrebno je da budeš član našeg sajta.

Za svega 2 minuta možeš da napraviš svoj nalog:

Registruj se

Ukoliko već imaš nalog:

Datum boravka:

18.07.2018

Ocena:

Smeštaj za ljude male visine, tesno, bez parkinga, klime se tresu, nema komarnika…idealno za migrante…internet je samo na metar od rutera…tv je veličine mobilnog telefona….

Datum boravka:

14.09.2017

Ocena:

Meni je smestaj bio OK.sem zamerke na tvrdje duseke. Wi-Fi je bio odlican jer nas je delio samo zid od rutera (soba br.3) Verovatno zbog termina boravka, nije bilo galame,niti saobracaja u ulici ispred vile.Posudje kompletno i ciscenje na 5 dana.

Besplatan Wi-Fi

Blizina centra

Blizina plaže

U mirnom okruženju

Datum boravka:

26.06.2017

Ocena:

Vila Olympion je kategorisana kao vila B kategorije.Kategorizacija je realna jer su studiji skromno opremljeni, stolarija je od drveta starijeg datuma,komarnici ne postoje, bračni krevet manjih dimenzija, samo jedan ormar,u kupatilu ne postoji zavesa za kadu, tuš crevo izlomljeno, kuhinja oskudno opremljena sa sudovima,na početku smene dobija se jedan toalet papir i mali sapun, ostalo kupujete sami. Prednosti vile su blizina centra i plaže, klima uređaj koji je uključen u cenu.Mana ima nekoliko. WI-FI je dostupan u prizemlju vile što povlači sa sobom da svi gosti često borave na recepciji da bi slušali muziku ili razgovarali preko viber-a.Na žalost,to se najčešće dešava za vreme popodnevnog odmora ili uveče, pa u studijima na spratu imate utisak da vam neko priča u krevetu, zbog odjeka u hodniku. Kada se zatvori prva ulica do mora,saobraćaj se preusmerava u ulicu u kojoj je vila.Parking je gde nađeš mesto na ulici.Izbegavajte studije 5,6 i 7, odmah su do stepenica i gledaju ka ulici.

Blizina centra

Blizina plaže

U mirnom okruženju