Utisci naših članova

Napiši svoj utisak
x

Za postavljanje sadržaja, potrebno je da budeš član našeg sajta.

Za svega 2 minuta možeš da napraviš svoj nalog:

Registruj se

Ukoliko već imaš nalog:

Datum boravka:

22.06.2019

Ocena:

Pozdrav, ja sam bio u ovom smestaju 2019 godine, pre kovida, bio sam u pridzemlju i delio sam terasu sa drugim sobama. Da li e neko bio na spratu ? Znam da neke sobe gore imaju pogled na more, da li je terasa zajednickka i na spratu ili…?

Datum boravka:

17.09.2017

Ocena:

:), ne mogu da razlucim da l sam bila preumorna i zeljna odmora, ili je smestaj taman? u svakom slucaju, mislim da necete pogresiti ako se odlucite. Naime, Neos kao izbor, pao je neplanirano-trebao je odmor, i trazena je jeftinija destinacija , i to na kraju sezone.11 dana, u vili „Artemis“, Neos Marmaras, od 17/09/2017. Vila je smestana u blizini plaze, i u blizini centra. bile smo smestene u sobi br.5 s pogledom na more, i mogu vam reci da je to neverovano prijalo! smestaj je bio prostran, jer je u pitanju bila trokrevetna soba, a nas dve, sa osnovnim delovima namestaja.takodje, soba ima jos jednu terasu koja gleda na ulicu-ali samo ustajanje i prvi pogled na more, je nezamenljiv! takodje,smestaj je bio cist, posteljina, peskiri. od sudova, taman toliko da mozete pripremiti hranu. za 10dana, imali smo dvaputa menjanje posteljina i peskira.Gazda je jako fin covek, koji nas je iznenadjivao maslinama u posudici izjutra. moje preporuke

Besplatan Wi-Fi

Blizina centra

Blizina plaže

Ljubazno osoblje

Datum boravka:

01.07.2017

Ocena:

Vila Artemis je odlicno pozicionirana vila u Neosu.Nalazi se odmah uz dva marketa,ambulantu i u samoj blizini gradske plaze.Na prizemlju gde smo mi boravili deli se terasa sa jos dve sobe.Ima malo dvoriste sa kornjacama.U sobi ima tv,reso,velika kuhinja,klima uredjaj i postavljeni su na vrata komarnici.Kupatilo je po mom ukusu dosta lose iz razloga sto nema kada ili tus kabina vec samo plocice sa tusom,pa narucito za manju decu moze biti jako nezgodno.Domacin Apostol jako ljubazan.

Besplatan Wi-Fi

Blizina centra

Blizina plaže

Čistoća