Utisci naših članova

Napiši svoj utisak
x

Za postavljanje sadržaja, potrebno je da budeš član našeg sajta.

Za svega 2 minuta možeš da napraviš svoj nalog:

Registruj se

Ukoliko već imaš nalog:

Datum boravka:

28.06.2019

Ocena:

O vili Prokopis u Sartiju sve najgore.
Kuca je stara, i u sobama se oseca uzasan smrad na staro. Vrata ne smeju da budu zatvorena. Kuca je prekrecena, ulazna vrata i vrata od terase zamenjena, sto se verovatno racuna kao renovirano.
Mi smo bili smesteni u takozvanoj trokrevetnoj sobi na potkrovlju koje je sklepano naknadno.
Takozvana soba se prodaje po istim cenama kao i nove kuce, sto je nedopustivo.
Sobicak 3 sa 3 u kome 2 osobe ne mogu da prodju jedna pored druge. Ulaz u tu prostoriju je nesto sto nigde nisam videla, jedva moze da se prodje izmedju ormara i zida od kupatila. nema ni 1m. A u takozvanoj sobi 2 kreveta sa gvozdenim naslonima, s tim sto je jedan postavljen do zida, tako da mora da se preskace druga osoba da bi se sislo sa kreveta. Duseci su toliko neudobni, da je mucenje lezati na njima. Jastuci istroseni, mekani izmedju 2 kreveta nema ni 1 metra razmaka.
Kupatilo je smejurija. Nema normalnih vrata, jer nema mesta za otvaranje, umesto toga neka kao harmonika koja ne moze da se lepo ni zatvori.
Jedino svetlo je mala lampica na visecem kabinetu koje je minimalno. Nocu mora da se drzi otvorena harmonika inace se nista ne vidi. Jedina dobra stvar u celom tom smestaju je otvor na kupatilu, sto bi trebalo da bude prozor, ali prozora nema, na nizim spratovima ih ima.
Tople vode cesto nije bilo ni pre nevremena koje je zadesilo Grcku. Vlasnik iskljucuje toplu vodu, onda mora da se zove predstavnik agencije kako bi se obezbedila topla voda.
Peskira u ovom smestaju nema, sto nigde do sada u Grckoj nisam videla.
Koliko je ovaj smestaj mali, ni vrata od frizidera ne mogu da se otvore normalno od kreveta. Kuhinjski deo je isto jako mali. Terasa jeste prostrana, umesto plafona je neki lim koji prokisnjava.
samo da napomenem, mi smo bili u broju 7.na zalost moram da dam 1 zvezdicu, iako ne zasluzuje ni jednu.