Utisci naših članova

Napiši svoj utisak
x

Za postavljanje sadržaja, potrebno je da budeš član našeg sajta.

Za svega 2 minuta možeš da napraviš svoj nalog:

Registruj se

Ukoliko već imaš nalog:

Datum boravka:

24.08.2019

Ocena:

Išli smo sa bebom od 10 m I detetom od nepune 3 h. Hootel je dobar. Sobe se svaki dan čiste, sem nedelje. Menjaju peskire svaki drugi dan. Prilagođen je porodicama sa malom decom. Mi smo smešteni u objektu pored plaže i svuda oko hotela i do plaže možemo sa bebom u kolicima. Hrana je izvrsna i raznovrsna, na bazi švedskog stola, što je super, ako imate male izbirljivce koji neće da jedu (a ko ih nema) 😁. Bazen je čist. Dečije igralište je lepo i bezbedno.
Imamo samo dve zamerke. Prva se odnosi na plažu. Na toj plaži definitivno nema kupanja ako imate malu decu. U vodi je puno krupnog i oštrog kamenja, znači nema stajanja sa decom. Zatim ima jedan veliki kamen koji mogu odrasli da preskoče ali nakon toga je odmah dubina. Ovaj hotel se prodaje kao Beach hotel, ali do plaže na kojoj možemo da se kupamo sa decom smo morali da pesacimo. I još jedna zamerka koja se odnosi na sam hotel je da je prepun mačaka koje se šetaju oko stolova pored bazena za vreme doručka i večere.

Besplatan Wi-Fi

Čistoća

Ljubazno osoblje

Forumski utisci

ΝΑΙΑΣ je fenomenalan. Usluga je vrhunska. Sobe prostrane i prijatne. Imaju centralni klima uredjaj sa dva izduva, u kuhinji i sobi. Kuhinjica je dobro opremljena, sto je velika prednost hotela. Mmmmm dorucak, bezobrazno puta sam se vracao po jos. Inace traje oko 2.5 sata i sve je vruce i sveze. Dva bazena, veliki i mali sa delom za bas malene. Beach bar i restoran koji su za 10% skuplji nego u mestu. Igraliste za decu odmah pored plaze. Na plazi ima hlada… Jedino kvari utisak prokleti sljunak. Novi deo hotela je bolji, uvece mirniji, ako ste sa decom ima lift i veliko predvorje. Sobe se ciste svaki dan oko 25 minuta po sobi. Peskiri se menjaju svaki, posteljina svaki treci.

autor: bane1321