Airbus A380

Rent a car u Atini

4 poruke u ovoj temi

Planiram da odemo na desetak dana u Atinsku ili Korinstku regiju, jer imamo jeftine karte do tamo. Problem je što niko od nas nema kreditnu karticu, već samo debitne. Vidim da veliki međunarodni rent a car lanci svi listom zahtevaju kreditnu karticu čak i ako se uplati full osiguranje i/ili imate dovoljno novca na debitnoj da pokrijete sav excess limit. Gledam sad postoje neke manje domaće kompanije koje nisu značajno skuplje od velikih...Ima li neko iskustva sa rent a carom u Atini i uopšte na kopnenoj Grčkoj, pošto su sve rent a car teme ovde vezane za ostrva, a na ostrvima sve može i sve prolazi. U Atini je izgleda drugačije....

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ako je samo obilazak Atine nije potreban rentacar, metro radi savrseno

Metrom je pokrivena cela Atina ukljucujuci aerodrom Pirej i Glifada nedeljna karta sa neogranicenim brojem voznji je oko 15e

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ne, plan je da idemo u Lutraki ili neko slično letovalište, da se baziramo tamo i idemo u Atinu možda jedan ili dva dana.

 

Nekad je postojao voz direktno od Aerodroma do Korinta, sad vidim da je ukinut i da se preseda u Pireju. A problem je jer imamo malo dete i sa prtljagom je jako komplikovano bazirati se na javni prevoz, osim možda do negde gde ima direktno sa Aeorodroma....nekad je kažem moglo do Korinta pa odatle taxi...ispadne povoljno. Dakle cilj je da budemo negde na plaži ili blizu plaže, grad nas sada i ne zanima previše.

Bio samprilično zagrejan za kombinaciju rent a cara i nekog jeftinog smeštaja, ali mi terms and conditions rent a car agencija ubijaju u pojam....jeste da iznajmljuju nešto što mnogo vredi, ali izgleda da si bez kreditne kartice automatski viđen da ćeš ukrasti auto, odvesti ga u Albaniju i tamo rasturiti u delove :)

Izmenjeno (Airbus A380)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ne bi bilo loshe imati i formular za rezervaciju vozila. Proslog mjeseca, kad sam ishao na odmor u Mexico, sam prvi put uzeo rent-a-car i sve sma uradio preko neta, na aerodromu samo preuzeo auto. Oki, znam da je za Srbiju placanje problematicno, ali bar rezervacija da covjek zna da ga auto sigurno ceka.
I .... btw. cijene su ubitacne

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


 • Posetili nedavno   0 članova

  Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

 • Naša statistika

  26591
  Ukupno tema
  891378
  Ukupno poruka