Aktuelne poruke na forumu

Aktuelne poruke se automatski ažuriraju   

 1. Prethodnih sat vremena
 2. JERISOS

  Hvalaaa
 3. Danas
 4. Albanija sa ili bez predrasuda

  ja sam preko njih rezervisala sad kad smo bili, odlični su, devojka je sa mnom pričala 45 minuta i sve mi je objasnila. bili, sve nas je sačekalo u hotelu kako smo se dogovorili. generalno sve pohvale za ljubaznost i pomoć
 5. Juče
 6. Egipat 2021- uslovi za ulazak PCR testovi i vakcine

  Evo @Krksi da se citiram od pre dva meseca:   Pozdrav iz Egipta. Samo vam pišem i odoh da uživam. U Regina swiss hotelu sam. Rekli su “da se bude u sobi do sutra ujutro” do rezultata ali se sme i po plaži i po akva parku. Obroke donose u sobu ali su mi rekli “ili dođi u restoran” haha Vi netestirani ostanete u avionu po sletanju (AirCairo!! za druge avio komp. ne znam) i na kraju vas odvezu na test. Ponesite 30$ ili 25e u kešu (ja nisam pa sam jurio bankomat). I izađete samo koji min. posle onih sa testom iz Srbije. Ja sam čaK i pre nekih od njih izašao. Sačekaju vas vodiči i voze u hotel.  eto procedure.  Hasta la vista.    Srećan put!
 7. KALITEA

  Gledaju zeleni sertifikat na granici, nema guzve bar za sada malo ljudi ima ovde, masku nosi kako ko, ali obavezna je, nema paranoje
 8. Kad bi postojao metro, valjda bi to uticalo na smanjenje broja vozila po ulicama pa bi i mostovi bili rasterećeniji, a ulice manje otrovne. Slażem se, svakako  da treba graditi mostove i integrisati Beovoz u neki sistem pozemno- nadzemne mreže... Ali, eto, ne stiže se od drugih   investicija. 
 9. Kolima u Grčku

  Kad se bude ulazilo sa evzonija u smkd dobija se kartica sa kreditom za putarina, samo iz tog pravca. 
 10. Kolima u Grčku

  Da li neko zna? Obzirom da je putarina kroz Makedoniju besplatna, da li na to imaju i srpska vozila koja u Grcku udju preko Bugarske, a vracaju se preko Makedonije
 11. Razumem ali vi samo tranzitirate. Svakako gluposti
 12. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 13. Kolima iz Srbije za Tursku

  dcveles Proputujem problematične deonice na Gugl mapama kod kuće i oslonim se na staračko pamćenje. Da žena ne bi sedela dokona utrapim joj neku svežiju kartu Turske i furamo.
 14. Kolima iz Srbije za Tursku

  Zdravo novajlijama. Što se tiče navigacija ja sam koristio google maps i funkcionisalo je odlično. Obišli smo Tursku uzduž i popreko sa njom i nikada nismo zalutali nigde. E sad postavlja se pitanje interneta. Ni ja nemam interneta u Turskoj, ali ima fora. A to je offline mode u google maps. Skinu se mape na telefon i onda možeš da voziš bez neta. Ako treba pomoć oko skidanja tu sam.   E sad što se čuvenog HGS-a tiče. Ja sam ga kupio tek kada sam krenuo kući. I iskreno nisam imao apsolutno nikakve vajde od njega. Jesam doduše dokačio dve kratke deonice auto puta, ali izgleda da ja to nisam bio dobro postavio na šoferku i to nije funkcionisalo. A moš zamisliti kako je kada staneš na rampu, a ona se ne diže, a iza tebe gomila besnih Turaka koja ti sve po spisku. Na kraju digoše rampu. Videli da ću da napravim medjunarodni incident pa pustiše budalu. Tako da još uvek na tom HGS-u imam sve pare. NIsam ni liru potrošio, ali sam potrošio auto. Otišao je sa sve HGS nalepnicom. Tako da sam rešio ja na njihov auto put više ni za živu glavu. Brze saobraćajnice su zakon. 
 15. Hotel LTI Pyramisa Beach Resort Hurgada

  Da li neko može da kaže kakva je situacija sa turistima koji odsedaju u Pyramisi, a uradili su PCR u Hurgadi? Da li se čeka u sobi 24h ili nema ograničenja?
 16. Koja banka uzima najmanju proviziju

  Uplata preko OTP banke 2700 provizija.
 17. Hurgada aktuelnosti

  I tako je došao na red poslednji dan ovog našeg puta.  Uplatili smo kasni izlazak u 22 h sa all incl. Tako smo umesto da izadjemo iz sobe u 12 h, otišli na ručak, pa na jednu kratku dremku (jer ćemo celu noć biti budni), zatim kupanje do zadnjeg trenutka, sredjivanje i pakovanje... Sad odosmo na večeru i na po jedno pićence na terasi gornjeg bara.  Oko 22 ćemo otići još jednom do sobe da predamo portiru kofere i na recepciji damo kartice od peškira i narukvice iiiii, gotovo! Mislim da se ova laganica isplatila! Vidimo se sutra u Beogradu!
 18. NEA IRAKLITSA

  Nasla sam smestaj kod naseg coveka koji ima svoja 2 apartmana. Lep apartman, cena pristupacna
 19. Риба се чисти од главе. Београд је толико заостао град, да је метро мисаона именица и није чак ни приоритет, зато што је много важније направити бар још два до три моста. Поређења ради, Будимпешта на потезу од 8км (4км северно од центра и 4 км јужно од центра) има 7 мостова и ту не рачунам мостове који служе као обилазница који се налазе ван тог потеза, као што не рачунам ни наш Пупинов мост који се удаљен чак преко 8км ваздушним путем од центра града или остружнички мост који је такође обилазница и удаљен скоро 14км од центра. У том случају Београд на чак две реке има само 5 мостова, од којих један нема скоро никакву функцију, а то је швапски мост т.ј. стари савски мост који је планиран да буде уклоњен, јер смета пројекту БГ на води. Дакле фактички имамо само 4 моста који се налазе у урбаном делу града, то је Бранков, Панчевачки, Газела и Мост на Ади као једини нови мост, али који је постављен на погрешном месту и који није довољно функционалан. Београду су неопходна бар још два моста, а најважнији је мост који би коначно спојио леву обалу Дунава односно Борчу са Старим градом или Новим Београдом или по пројетку Оље Ивањици и једном и другом општином, јер би био трокраки мост, као мерцедесов знак. Примера ради ... Борча се граничи са Старим градом и удаљена је око 450 метара колико је широк Дунав који их раздваја, али да би неко са том места у Борчи дошао до Старог града односно Дорћола, потребно је да копненим путем преко Земуна пређе 27км или преко Панчевца око 20км.   Други најважнији мост је још један мост на Ади, како би грађани Чукарице растеретили овај постојећи који не може да прими овилики прилив саобраћаја. Грађанима са Чукарице треба око 10 км да би прешли до блока 70 или 44.   Такође паметније и јефтиније решење у односу на метро је ширење мреже Бео-воза, посебно у срединама које још увек нису насељене и окупиране индустријским постројењима и где је данас лакше спровести неопходну ифраструктуру.  
 20. Kolima iz Srbije za Tursku

  Ja sam koristila Here We go Maps -off line i nemam zamerke.
 21. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 22. Ova poruka ne može biti prikazana jer je u temi za koju je potrebno imati najmanje 50 poruka kako bi joj se pristupilo.
 23. Uslovi za ulazak u Grcku, leto 2021.g.

  Biotek laboratorija je u pitanju.
 24. Uslovi za ulazak u Grcku, leto 2021.g.

  za koju laboratoriju ste se odlucili...   nista se ne menja do 21 juna...preuzeto sa Facebook naloga Grcke ambasade u Srbiji На основу заједничке министарске одлуке под бројем Δ1α/Γ.Π.οικ. 36848/11.06.2021 (ΦΕΚ B 2505/11.06.2021), од 14. до 21. јуна (до 06:00 по грчком времену) дозвољен је улазак у Грчку држављанима Републике Србије. О условима и детаљима уласка у Грчку посетите страницу: travel.gov.gr // Βάσει της ΚΥΑ Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 36848/11.06.2021 (ΦΕΚ B 2505/11.06.2021) από 14 έως και 21 Ιουνίου (ώρα 06:00) επιτρέπεται η είσοδος στην Ελλάδα των κατοίκων της Δημοκρατίας της Σερβίας. Για τους όρους και τις προϋποθέσεις εισόδου στην Ελλάδα επισκεφθείτε тo travel.gov.gr
 25. Imam kredit od 1.480€ kod Vuelinga koji ustupam za čak 20%popusta. Ne morate da uzmete ceo kredit ako vam ne treba.Ako planirate iz Beograda za Barselonu ili dalje za Španiju ovo je dobra prilika. Meni placate tek kad dobijete avio karte na svoj email.
 26. Imam kredit od 1.480€ kod Vuelinga koji ustupam za čak 20%popusta. Ne morate da uzmete ceo kredit ako vam ne treba.Ako planirate iz Beograda za Barselonu ili dalje za Španiju ovo je dobra prilika. Meni placate tek kad dobijete avio karte na svoj email.
 27. Uslovi za ulazak u Grcku, leto 2021.g.

  Ljudi,razmišljajte ozbiljnije da PCR testove radite u Skoplju.Tamo su cene više nego duplo jeftinije nego u Srbiji. Moja i još dve porodice putujemo u Nedelju i već smo zakazali testiranje u Skoplju.Čeka se 4h na rezultate testa i košta sa popustom oko 60 E za dvoje dece.
 28. Uslovi za ulazak u Grcku, leto 2021.g.

    Da li ste otišli na putovanje, pretpostavljam da je reč o Skijatosu, zanima me da li je realizovan aranžman ili je otkazan?
 29. Učitaj još poruka
 • Naši članovi

  • Ukupno članova
   187256
  • Najviše članova online
   1426

  RobertFaiff
  Novi članovi
  RobertFaiff
  Član sajta od: