Opšte informacije:

Grad Skijatos, je glavni grad ostrva Skijatos i jedini grad na ostrvu.

Ustvari, na ostrvu ne postoje druga mesta, sem grada Skijatosa. Sve ostalo su apartmani, koji se nalaze u oblastima, gde su plaže.

Samim tim, možete da predpostavite, da se sve, ali, bas sve, nalazi u gradu.

Hrana i piće:

Grad Skijatos je prepun restorana, tavernica, fast food-ova, poslastičarnica, kafića, za svačiji džep, od elitnih do onih prilagodjenih prosečnom turisti.

Ima ih svuda. U glavnoj ulici, pored mora, zavučenih. Vi otkrijte šta je vaša, dobitna kombinacija. Neki od restorana koje preporučuju naši korisnici su i Anemos, gde možete probati odličnu ribu ili za ljubitelje jagnjetine, preporuka je taverna Stamatis.

Smeštaj:

Vila Sirios, se nalazi na odličnoj lokaciji, u blizini stanice br.3. Poseduje prostrane studije, lepo opremljene, sa svim potrebnim inventarom. Ima wi fi. Ne poseduje parking.

Vila Manolas, popularna vila medju našim turistima, na dobroj lokaciji. Vila ima jako lepo dvorište i malo stariji nameštaj. Čišćenje je svakodnevno, promena peškira na tri dana, posteljine na pet. Poseduje wi fi konekciju.

Vila Makis, se nalazi na uzbrdici, pa nije za preporuku starijima i roditeljima sa malom decom, koji nisu motorizovani. Ali, zato ima fantastičan pogled na grad i more. Studiji su standardno opremljeni, čišćenje na tri dana, promena peškira na pet. Jako loš wi fi.

Vila Pavlos Maria, lepo održavana vila, čista i uredna, sa svim potrebnim stvarima, za ugodan odmor. Mana može biti jedino to, što se nalazi u blizini aerodroma.

Vila Glifoneri, je odlično pozicionirana vila, preko puta početne autobuske stanice. Studiji su standardni, čišćenje je svakodnevno.

Vila Dimitris&Haris, lepa vila, sa kompletno opremljenom kuhinjom. Čistoća na nivou. Promena pečkira na treći dan. Poseduje parking i wi fi.

Vila Ftelia, nalazi se na dobroj lokaciji, u blizini grada i  poseduje studije, od kojih se većina nalazi na spratu, sa pogledom na more ili magistralu. Imaju lepu terasu, opremljenu kuhinju i čisto kupatilo. Čišćenje je svakodnevno, a promena posteljine na pet dana.

Vila Thymis Home, se nalazi na odličnoj lokaciji, poseduje manji bazen. Studiji su standardno uredjeni, čisti i uredni. Svaki studio ima terasu.

Vila Houlis, poseduje kompletno opremljenu kuhinju, sa kombinovanim frižiderom, kao i lepo kupatilo. Peškiri se menjaju na tri dana, a čišćenje je svakodnevno. Vila ima bazen.