•  Najava: Uskoro izmene na sajtu. Pročitajte više...          

 • Guest

  San Huan

  Autor Guest, za destinaciju San Huan,

  Datum boravka: 28.02.2005.
  Old San Huan jednom recju-PREDIVNO MESTO!
  Old San Huan je nastanjen jos u 15. veku. Dve tvrdjave koje se nalaze na ulazu u mali zaliv su u odlicnom stanju. Ulaz je 3$ ima zaista sta da se vidi. Puerto Rico je pod protektoratom USA tako da mozet videti ogroman uticaj US ali sa lepim latino smekom. Ali jedan mali detalj, za ulazak na ovo ostrvo potrebna vam je USA visa. U jezgru Old San Huan mozete da odete do bara koji je izmislio koktel "pino colada". U samom centru se nalaze sve dizajnirane radnje Ralph Lauren, Gant, Gues... po fabrickim cenama.
  Iz Old City-a mozete trajektom do Bacardi fabrike. Stalno se organizuju ture do kisnih suma.
  Plaze se nalaze na drugom delu ostrva koje su zaista prelepe(kao i na ostalim karibskim ostrvima)
  Old San Huan je prepun crkava i to veoma starih.
  Cele godine je 28 stepeni.
  Trenutno je zaista povoljno za Evropljane posto je dollar 1$=53. 00din ili 1euro=1. 44$
  Preporuka!!!
  Guest

  San Huan

  Autor Guest, za destinaciju San Huan,

  Datum boravka: 31.08.2006.
  San Juan je veoma interesantno mjesto, mjesavina spanske kulture i zapadnjacke americke influencije, veoma dosta starih istorijskih objekata i gradjevina od kojih su neke cak izgradjene u davnim 1500tim za vrijeme spanske vladavine, nebih preporucio san juan kao mjesto za godisnji odmor, ja inace dolazim u puerto rico od 1999 godine i provodim barem 4-5 mjeseci u PR godisnje, za romanticne odmore i relaksaciju je puno bolje da se trazi aranzman u lokacijama kao sto je isla verde carolina, fajardo, palma del mar, dorado del mar i td... Preporucio bih vam isto tako da bar 3-4 dana prkrstarite otokom i obidjete dzunglu (junke) koja posjeduje nevjerojatnu floru i faunu. Moje licno misljenje je da je puerto rico "pre napuhano" mjesto za godisnji odmor i veoma skupo ako ne i preskupo kada se uzme za primjer santo domingo koji je barem 5 puta jeftiniji po pitanju aranzmana a bar 10 puta bolji sto se tice usluge i servisa!!! U svakom slucaju ako vas vode nanesu u puerto rico preporucio bih vam da uplatite puni aranzman jer su cjene previsoke npr. heineken kosta $6-$9 USD, vecera za dvoje i boca vina $250 USD (nista ekskluzivno!!!)
  Preporucio bih hote intercontinental ili el san juan hotel u isla verde jer su najpoznatiji i najposjeceniji hoteli od strane poznatih licnosti ((prije 2 dana sam vidio marc anthony) i smjesteni su na predivnoj pjescanoj plazi!!!
  Nadam se da ce da vam se svidi!!