•  Najava: Uskoro izmene na sajtu. Pročitajte više...          

 • Guest

  Malhosmadulu

  Autor Guest, za destinaciju Malhosmadulu,

  Datum boravka: 31.05.2004.
  ne znam da li postoje reci koje komletno mogu da opisu moj dozivljaj tih predivnih rajskih ostrva. ovaj put je za mene bio iznenadjenje, tako da unapred nisam znala sta me ceka, pa je samim tim utisak bio jos impresivniji. na maldivima, tacnije paradise islands, sam provela 5 predivnih dana, u periodu kada su tamo ceste kise, ali to nikako nije uticalo na moj odmor. jer kisa zna da padne dva tri puta dnevno, po 5-10 minuta, a temperatura je naravno 30 stepeni. ostrvo je toliko maleno, da smo svaki dan sretali iste goste. raj, ukoliko zelite mir, uzivanje, romantiku. bili smo smesteni u prelepim bungalovima na samoj plazi, tako da iz sobe na samo par koraka se nalazi plaza, sa belim peskom, i providno tirkiz plava voda. bozanstveno. pored ovih bungalova veoma su atraktivni bungalovi na samoj vodi, gde iz spavace sobe stepenicama silazite u vodu. zar to nije lepo?za one sa malo dubljim dzepom. vegetacija je bujna, prava tropska, zelenilo, i cvece na sve strane. usluga vrhunska, kao i u ostalom, kod vecine azijata, koji su uvek nasmejani, i dragi. hrana perfektna, u vidu svedskog stola. od atrakcija su vam na raspolaganju ronjenje, koje nemojte da preskocite, jer je podvodni svet, svet kao iz bajki, pecanje, koje je takodje interesantno, voznja podmornicom..... do ostrva od glavnog grada malea se stize brzim gliserima tzv. jat boat. neopisivo, neopsivo. ako imate mogucnosti posetite ovo rajsko ostrvo. ja sam posetila i havaje, ali maldivi su neuporedivi.
  Guest

  Malhosmadulu

  Autor Guest, za destinaciju Malhosmadulu,

  Datum boravka: 31.10.2004.
  maldivi su kao veliki beli tanjiri prepuni zelene salate
  neponovljiv osecaj za mene je bio plivati pored svih tih riba koje prolaze pored tebe a ne grizu. sto se tice cena tamo pare bukvalno nemaju gde da se trose tako da vam samo ostaje da platite aranzman u nekoj agenciji i to je to.
  Guest

  Male

  Autor Guest, za destinaciju Male,

  Datum boravka: 30.09.2004.
  potpuno neverovatan osecaovaj kada se nadjete na ovakvom mestu. RAJ NA ZEMLJI/ USLUGA SAVRSENA /LJUDI DIVNI /MORA DA SE DOZIVI!!!