•  Najava: Uskoro izmene na sajtu. Pročitajte više...          

 • Guest

  Tokio

  Autor Guest, za destinaciju Tokio,

  Datum boravka: 31.07.2007.
  Zemlja kojoj cu se uvek vracati, to sigurno!

  Ja bih se slozio skoro u svemu sa Vanjom osim u tome da je grad preskup, ja sam nasao sasvim pristupacan hotel u Tokiju, tri zvezdice, jeftiniji od nekih evropskih u kojima sam odsedao, hrana je svuda bila skroz pristupacna sa cenama, tako da sam se prijatno iznenadio kada sam se licno uverio da nije onako skup kako su pricali, a sto se tice Ginze, ona jeste skupa, ali Chanel, Dior i sl. nigde nisu jeftini :)

  Sto se mobilnih telefona tice, mogu funkcionisati samo oni telefoni koji su 3 band.

  Eto, ja samo hteo da se nadovezem na Vanjinu pricu, koju potvrdjujem.
  Ljudi, idite u Japan ako mozete, necete zazaliti nikako!!!

  Pozdrav svima
  Guest

  Tokio

  Autor Guest, za destinaciju Tokio,

  Datum boravka: 31.05.2007.
  Brz, prebrz, ali veoma lijep grad. Imacete utisak da ste na drugoj planeti i medju drugom vrstom bica. Zelenilo na sve strane razbija ocekivanu sliku sivila velikog grada. LJUBAZNOST stanovnika je rjesenje svih vasih problema. Odlicna i jednostavna saobracajna veza omogucava da se sa lakocom krecete po gradu. Brojne kulturno-istorijske lokacije natjerace vas da ne spavate u ovom gradu jer ni on nikada ne spava. Provod odlican! Obavezno posjetiti Sibuju!Vjestacki stvoreno ostrvo Odaiba ce vam uzeti cijeli dan. Vrijedi je posjetiti zbog plaze, Tojotinog izlozbenog salona i ugodnih restorana!Ne preskocite Tokyo tower. Lici na Ajfelov toranj, ali je visi. Sa 150 metara vidite Tokio. Izaberite suncan dan! Nemojte propustiti priliku da skocite do Hirosime i Kjota!Sinkasen vam je na usluzi!
  Ponesite mnooooooogo para!Grad je veoma skup!Idite u Ginzu, pa ce vam sve biti jasno!Ne nosite mobilni telefon jer je u Japanu neupotrebljiv!