•  Najava: Uskoro izmene na sajtu. Pročitajte više...          

 • Marija7

  Buenos Aires

  Autor Marija7, za destinaciju Buenos Aires,

  Datum boravka: 30.11.2009.
  Grad je predivan ljudi su predivni. Ovaj grad se ne moze opisati ovaj grad se mora doziveti. Sutra bih se preselila tamo. Posle ovog grada Rim, Pariz, London padaju u senku.
  Guest

  Buenos Aires

  Autor Guest, za destinaciju Buenos Aires,

  Datum boravka: 30.04.2002.
  Nezaboravna 4 meseca (zimska od aprila do avgusta) provela sam u ovoj predivnoj, ma sta kazem predivnoj, ali nema nasa rec za ono sto dozivite tamo. jednostavno fantasticno!!!!!
  Posetite obavezno: Kakamito, Tigre, Tangeru u njihovim klubovima, sve morate da vidite. Obozavaju decu, ona su tamo bozanska bica, pa obavezno povedite vasu decu u akvarijume, safari Zoo vrtove!!!!!
  Guest

  Buenos Aires

  Autor Guest, za destinaciju Buenos Aires,

  Datum boravka: 30.09.2007.
  U Argentini sam provela 2 meseca na razmeni studenata. To su mozda 2 najlepsa meseca u mom zivotu. Bila sam u Buenos Airesu, na Iguazu vodopadima i u Patagoniji. Ljubi su divni, topli, jednostavni, sve mi je tamo prijalo. Grad i priroda su fenomenalni, a 2 meseca nije dovoljno. Da nisam vezana za ljude ovde, preselila bih se tamo. Preporucujem svima koji mogu da odu tamo, jer mislim da je nemoguce da da se nekom tamo ne svidi.
  Guest

  Buenos Aires

  Autor Guest, za destinaciju Buenos Aires,

  Datum boravka: 31.10.2007.
  Bio 2x ali samo na nedelju dana. Prvi put u aprilu a poslednji u novembru. Imao sam tu cast da budem na super klasiku Boca-River i samo mogu reci da posle tog meca svi ostali su nezanimljivi. Gledao sam i Racing-Boca u novembru. Buenos Aires treba obichi sa "lokalcima" a nasima. Ima ih bome dosta. Sledeci put idem na mesec dana najmanje. Ne bih nista dodavao i oduzimao od onoga sto su ostali rekli na forumu. Jednostavno BA je grad koji morate videti.
  Guest

  Buenos Aires

  Autor Guest, za destinaciju Buenos Aires,

  Datum boravka: 30.04.2004.
  Buenos Aires je fantastican grad proveo sam u njemu dva puta ukupno skoro 7 meseci!! prvo 2 meseca pa sam se ove godine vratio na jos 5!! to dovoljno govori koliko privlaci kao i cela Juzna Amerika!! Ukoliko nekome treba bilo kakva pomoc nek pita, za bilo sta u vezi Arg. i ostalih granicnih zemalja jer tamo postoje stvari koje treba stvarno videti, bice mi drago da pomognem nekom nasem jer za sve to vreme tamo sve nacije sam sretao osim nase, ko ima malo para i slobodnog vremena treba otici!!
  Guest

  El Kalafate

  Autor Guest, za destinaciju El Kalafate,

  Datum boravka: 31.12.2004.
  jas isam bijo u argenitnu nikad ali dosta sam citao za to mesto , za kulturu , geografsko poziziju, i mnogu dr i hocu da outujem tamo ali zanimameme da znam dali treba viza sa makedonski pasosh , i gde ima ambasade ,