Dodaj u omiljene
Hrana: Ukupna ocena:
(19) morate biti ulogovani
decembar 2011

1. Opšti utisak
  2. agencija msnga trip (nikom je ne preporucujem).. prvi dan,: krecemo iz beograda 32. 11. 2011 u 23h.. agencija nije kontaktirala 'granicu' zbog cega smo ceksli 12h na granici.. dolazak u hotel koji se nalazi na 30km od grada.. nismo mogli uci u sobu dok ljudi sa recepcije nisu pajserom obili vrata.. dogovora sa vodickinjama nije bilo, nakon toga sto su nam uzeli pare radile su kako ih je volja.. ispalili su nas za krstarenje, za novu godinu i sve ostalo zbog cega smo dosli.. jedino sto su vodico znali o bhdimpesti jeste da kazu : 'ovo je sjajan parking za bus..' ' ili na lijevoj strani vidite apoteku.. zalbi je bilo mnogo ali posto su vec uzele pare nije ih zanimalo.. pokrali su nas, autobus se raspadao, problemi sa grijabjem.. sve u svemu jedna velkka sramota za agencjju mamga trip-koju ako ste pametni zaobici u sirokom krugu.. sto se tice same budimpeste koliko smo mi mogli vidjeti lijepa je al nismo previse odusevljeni.. jos jednom ponavljam za sve ljubitelje putovanja da izbjehavaju mangu trkp ako zele dobar provod i prkje svega da nesto vide i saznaju o gradu.. toliko o agenciji koju su prestavljale 2'zene' koje su se bukvalnno svadjale oko istorije budapesta.. ni na jedno nasepiyanje nisu imale odgovor.. nadam se da ce ovo mnogima pomoci.. sto se tice same budimpeste jos jednom kazem da je vrhunska! mamga trip jednaka nuli-sramota.

(19) morate biti ulogovani
Komentari