Obaveštenje: Uskoro nova verzija sajta Putovanja.info

Tokom aprila možete da očekujete novu verziju sajta i foruma!
Radi se o velikim promenama koje nas čekaju pa smo želeli na vreme da vam predstavimo šta će se sve menjati :)
Pročitajte detaljnije šta će sve biti drugačije u sklopu posebne teme na forumu i recite nam svoje mišljenje o najavljenim promenama.

Noćni život:
Cene:
Šoping:
Zabava:
Meštani:
Transport:
Hrana:
Ukupna ocena:
(2) morate biti ulogovani
septembar 2012

Posle 22. godine smo ponovo otišli u NP i nismo posebno oduševljeni...I dalje je to mesto s dobrom plažom i ničim više. Gradilo se, produžavalo mesto ali je i dalje dosadno i bez ikakvog zabavnog sadržaja. Ko voli kupanje, šetnju uz more ovde će se lepo odmoriti.

Mesto koje krasi prelepa široka i duga plaža s puno leželjki, suncobrana i mesta za sopstveno postavljanje istih. Duž šetališta uz plažu su smešteni restorani, pizzerije, poslastičarnice i ostale prodavnice. Van tog dela ima još jednu široku ulicu s marketima, crkvom, apotekom, lekarima, krznarima, turističkim agencijama, pekarama i dr. 

Nisam primetila da ga ima..Jedino nam je muzika iz Marabua bila bučna nakon ponoći :(

Turističko mesto u Grčkoj sa cenama koje su više za namirnice nego u Srbiji što se može i očekivati. Jako skroman izbor u marketima koji su manji i pomali jednolični, ali nekako smo iskombinovali s pijacom i uličnom prodajom voća i povrća tako da smo uvek imali sve sveže.

Nekoliko suvenirnica, krznara i par prodavnica je sve što vam NP nudi. Jako skromno i nedovoljno :(

Za decu uvek ima zabave duž plaže u raznim autićima u luna parku.

U marketima i pekarama ne znaju srpski, ali su zato restorani snabdeveni menijima na srpskom i bar poneko od osoblja nešto zna da popriča sa vama. Ljubazni i uslužni, verovatno je septembar bio poslednji čas da se uzme još koji evro od turista :)

Postoji železnica i mogućnost odlaska u Solun ili Larisu u šoping. Do Platamona vozi vozić za 3 evra po osobi u jedom pravcu.

Voliomo grčkui kuhinju i uvek se trudimo da se tako i hranimo na moru. Dobar giros i suvlaki je svuda prisutan, dopsta grčke nacionalne kuhinje, velika ponuda sveže ribe i zavidan broj pizzerija. Ima i nekoliko poslastičarnica, nama se najviše svidela KIPOS na šetalištu izmedju VOLCANA i MARABUA. Pekara u blizini naše vile KIPOS je dobro snabdevena hlebom i ukusnim pecivom.

Voće i povrće je mnogo jeftinije na pijaci, ali je pijačni dan samo petak :(

(2) morate biti ulogovani