Obaveštenje: Uskoro nova verzija sajta Putovanja.info

Tokom aprila možete da očekujete novu verziju sajta i foruma!
Radi se o velikim promenama koje nas čekaju pa smo želeli na vreme da vam predstavimo šta će se sve menjati :)
Pročitajte detaljnije šta će sve biti drugačije u sklopu posebne teme na forumu i recite nam svoje mišljenje o najavljenim promenama.

Hotel Orient Palace 5*
Tunis / Sus

Bila sam u ovom hotelu pre mesec dana.. Hotel je sasvim o. k. Svi koji idu u Tunis moraju biti svesni da njihovih pet zvezdica...

Bila sam u ovom hotelu pre mesec dana.. Hotel je sasvim o. k. Svi koji idu u Tunis moraju biti svesni da njihovih pet zvezdica uopste nisu iste kao zvezdice evropske kategorizacije. Sobe su ciste, posteljine i peskire su menjali svaki drugi dan koliko sam ja primetila, a sobe obavezno ciste svaki dan.. Hrana je sasvim o. k. Ima svega, jedino sto ima jako malo voca... i to sto ima je ocajno.. Kolaci su im predivni.. Bazen retko kad ciste, a plaza je bila puna meduza kad smo mi bili na odmoru.. Kazu da ih nema uvek.. e sad... Takodje, plaza je puna trave.. retko da je bilo cisto, pa smo se kupali na plazi susednog hotela.. samo uzmemo lezaljke u nasem hotelu, tu ostavimo stvari, a kupamo se na susednoj plazi.. U okolini hotela nemate gde da prosetate, osim da uzmete taksi i odete do Porta... U Sus ne idite nikako... Grozno je.. prljavo, smrdi, uzas jedan... Port je bar malo cistiji. Malo vise.. Uopste, bolje uzmite neki hotel u Portu a ne u Susu.. Moji utisci su: videla i hvala lepo, nikad vise u Tunis!!! Jer nije poenta ni biti samo u hotelu...

6 rezultata
Sortiranje:

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar.   / Registrujte se

Položaj: Hotel je smešten u blizini plaže Hammam Soussa, udaljen oko 4 km od stare Medine i samog centra grada Sus-a, isto toliko udaljen je od Marine Port el Kantaoui.  

Hotelski objekat poseduje oko 340 soba, sve sobe su klimatizovane i opremljene Tv-sat, kupatilom, balkonom ili terasom.

U okviru hotela osim pansionskog restorana u kojem se obroci služe po sistemu samoposluživanja (švedski sto) postoji i nekoliko ala-kart restorana i barova u kojima služi internacionalna kuhinja.

Veliki i lepo organizovan hotelski plac sa otvorenim bazenom udaljen je pedesetak metara od hotelske plaže.

Od sportskih i rekreativnih sadržaja hotel poseduje saunu, đakuzi i salu za fitnes, a za goste hotela na raspolaganju su razne vrste masaža.

Ostali sportski sadržaji obuhvataju tenis, odbojku, mini-golf i streličarstvo i razne sportove na vodi.

Ocena putnika: 3.77/5
  • Cene4
  • Osoblje4
  • Hrana4
  • Položaj3
  • Higijena5
  • Sadržaj4

Ocenilo : 6 putnika