Obaveštenje: Uskoro nova verzija sajta Putovanja.info

Tokom aprila možete da očekujete novu verziju sajta i foruma!
Radi se o velikim promenama koje nas čekaju pa smo želeli na vreme da vam predstavimo šta će se sve menjati :)
Pročitajte detaljnije šta će sve biti drugačije u sklopu posebne teme na forumu i recite nam svoje mišljenje o najavljenim promenama.

Hotel El Mouradi Skanes 4*
Tunis / Skanes

Ne preporučujem ovaj hotel! Smeštaj kao smeštaj je dobar bazeni su čisti, odličan animatorski tim pruža dobru zabavu tokom...

Ne preporučujem ovaj hotel! Smeštaj kao smeštaj je dobar bazeni su čisti, odličan animatorski tim pruža dobru zabavu tokom celog dana i večeri i to je sve što je dobro. Osoblje je polovično ima kulturnih ljudi ali većina je bezobrazna ili nekulturna, doživeli smo od bezobraznog konobara da nam gurne ruku kada sipamo sok ili pivo da oni prvo natoče -nekultura, osim toga posude za sokove na točenje će biti veoma često prazne i mora se opet čekati da donesu dosta vremena. Hrana je prosečna, ima najviše arapske kuhinje što je i podrazumevano (previše začinjena), problem je što ćete kod boljih jela uvek zateći prazne posude i čekati na to jelo i do 20 minuta u redovima koji budu dugački i do 20 metara, pa donesu na dno posude što se razgrabi za 2 minuta pa opet čekanje -STRAŠNO. Za doručak obično ima toster ali nema tost hleba itd. Snack bar postoji samo jedan pored glavnog bazena i služi se samo pica od testa kečapa i sira koja nije loša ali večito se čeka u red što zna da iznervira. Na plaži nema bar, od negaziranih pića ima samo pravljeni sokovi koji nisu ni lepi a u tetrapaku sokove ne toče. Kafa i mleko se u baru pored bazena toče iz manjerki što je veoma loše i često budu i hladni ili mlaki. U sobi smo za nas četvoro dobili jedan hotelski sapunčić, kada smo ostavili napojnicu dobili smo još jedan i mali šampončić ali samo taj dan -šta reći. Satelitsku televiziju zaboravite ima 15-ak kanala i svi su na nemačkom ili francuskom jeziku. MORE posebna priča večito je zamućeno, a pesak ako uzmete i pomirišete iz mora osetićete smrad na blato za šta je uzrok najverovatnije ispuštanje svih otpada termoelektrane u more. Osim toga more je uvek prepuno meduza koje nisu previše opasne ali znaju da lepo ožare i trave i raznoraznog đubreta kojeg ima pri obali. Četir hotela u okolini su zatvorena, čak i prvi do ovog hotela a ispred njega do plaže je ogromna gomila đubreta što vam dodatno govori da ovde nije ni približno dobro i lepo kao što bi trebalo. MI SE SIGURNO NE VRAĆAMO NI BLIZU OVOM HOTELU!!!

6 rezultata
Sortiranje:

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar.   / Registrujte se

Polozaj:

Hotel se nalazi u turistickoj zoni Monastira, u Skanes-u, udaljen 7 km od centra grada, transfer od aerodoroma traje samo nekoliko minuta. Nalazi se na samoj pescanoj plazi.

Hotelska ponuda

Restorani, barovi, bar na plazi, Mavarski kafe, bar pored bazena, snack bar, otvoreni i zatvoreni bazen, deciji bazen, igraliste za decu, mini klub, fitnes centar, sauna, masaza, tursko kupatilo, jacuzzi, talaso centar, nocni klub, sportovi navodi, programi animacije, tereni za tenis, stoni tenis, mini golf, odbojka na plazi, bilijar,
male prodavnice, spa centar, usluge frizera i kozmeticara, gimnastika u vodi. Nedaleko
se nalazi teren za golf.

Sobe:

Ugodne sobe sa klimom, kupatilom, toaletom, SAT TV-om, sefom, friziderom, balkonom.

Ishrana

All inclusive – ukljucuje tri glavna obroka dnevno na bazi svedskog stola, uzine, alkoholna i bezalkoholna pica u neogranicenoj kolicini.

Ocena putnika: 3.28/5
  • Cene3
  • Osoblje3
  • Hrana4
  • Položaj3
  • Higijena5
  • Sadržaj4

Ocenilo : 6 putnika