Obaveštenje: Uskoro nova verzija sajta Putovanja.info

Tokom aprila možete da očekujete novu verziju sajta i foruma!
Radi se o velikim promenama koje nas čekaju pa smo želeli na vreme da vam predstavimo šta će se sve menjati :)
Pročitajte detaljnije šta će sve biti drugačije u sklopu posebne teme na forumu i recite nam svoje mišljenje o najavljenim promenama.

Hotel Rujna Zora
Srbija / Šumadijski okrug / Aranđelovac

Sinoć smo se vratili od eksurzije i prespavali smo baš u ovom hotelu. Bilo nam je užasno! Sobe su bile prljave, jastuk na...

Sinoć smo se vratili od eksurzije i prespavali smo baš u ovom hotelu. Bilo nam je užasno! Sobe su bile prljave, jastuk na kom sam spavala bio je pocepan (sunđer je ispadao) i sa jedne strane požuteo! Moja drugarica nije imala posteljinu na čime bi spavala! Ručak nam je bio užasan (meso nije bilo dovoljno pečeno). Sa nama je bila još jedna ekskurzija tako da je u hotelu bio haos! U sobi nismo imali svetla nijedna sijalica nije radila i dok smo se mi spremali za "diskoteku" oni su nam popravljali sijalicu...A o kupatilu da ne govorim, nismo imali sapun a kada (đakuzi) bila je praljavava!!! Tako da ni u kakvom slučaju ne posećujte ovaj hotel

pročitaj više »
anjadonic
3 rezultata
Sortiranje:

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar.   / Registrujte se

Nalazi se u podnožju planine Bukulja, na 300 metara od parka Bukovičke banje u Aranđelovcu.

RUJNA ZORA poseduje smeštajni kapacitet od 100 ležajeva u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kao i apartmanima od 5 ležaja.

U sklopu objekta nalazi se bazen sa toplom vodom, sauna, sala za masažu, konferencijska sala od 50 mesta i restoran koji može da primi 600 gostiju. Pored bazena nalazi se kafe poslastičarnica gde se možete osvežiti i terasa za sunčanje, a u samom restoranu ambijent oplemenjuje fontana. Za sve goste je obezbeđen i parking sa garažom.

Ocena putnika: 2.67/5
  • Cene3
  • Osoblje3
  • Hrana3
  • Položaj3
  • Higijena3
  • Sadržaj3

Ocenilo : 3 putnika