Obaveštenje: Uskoro nova verzija sajta Putovanja.info

Tokom aprila možete da očekujete novu verziju sajta i foruma!
Radi se o velikim promenama koje nas čekaju pa smo želeli na vreme da vam predstavimo šta će se sve menjati :)
Pročitajte detaljnije šta će sve biti drugačije u sklopu posebne teme na forumu i recite nam svoje mišljenje o najavljenim promenama.

Vila Panos
Grčka / Solunska regija / Stavros

Vila Panos je na lepom, mirnom mestu, blizu obale i centra Stavrosa. Smestaj je cist, relativno nov, jednom recju, vise nego...

Vila Panos je na lepom, mirnom mestu, blizu obale i centra Stavrosa. Smestaj je cist, relativno nov, jednom recju, vise nego pristojan. Kuhinja je pristojno opremljena, kupatilo je cisto, terase velike. Postoje i televizori, ali su potpuno beskorisni jer nema kablovske televizije, a lokalni program je na nivou najgorih srpskih televizija (ako ste mislila da su samo kod nas na TV po ceo dan gatare, taratolozi i pozovo-me-devojke, pogresili ste. Bili smo smesteni u studiju na prvom spratu, gde su sobe bez klime (koja nam nije ni bila potrebna jer je vila jako lepo okrenuta, te sunce dolazi na prozore tek oko 7-8 sati uvece). Na drugom spratu postoje i klime. Ja bih izbegavao sobe na prizemlju, iz jednostavnog razloga sto se ulazi spolja, a vrata su okrenuta dvoristu ka ulici.
More je prelepo, precisto i pretoplo. Plaze su ciste, besplatne.
Ako se smestite u neki od barova na plazi, pice (sve je od pola litra) je 2. 5-3. 5 Eura, uz koje se dobije celodnevno koristenje lezaljke i suncobrana.
Karta redovnim prevozom do centra Soluna je 6. 5 Eura u jednom pravcu, a bus je svakih sat vremena. Preporucujem ovaj shopping izlet. Uvece u Stavrosu nema gde da se izadje. To je najveci problem. Ima bezbroj lepih taverni i mirnih mesta na plazi, ali sou-ludila nema.
Za izlet do soluna, jednu fensi vecericu, pristojnu hranu i pice, koristenje suncobrana svaki dan i setnju sa picem ili kolacicem svako vece, bice vam vise nego dovoljno 200 eura po osobi.
Uopste, Stavros je extra mesto za porodicni odmor, odmor sa dugogodisnjom devojkom ili novom ljubavnicom. Samo izbegavajte da idete tamo u potrazi za provodom.

1 rezultat
Sortiranje:

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar.   / Registrujte se

Trenutno nema informacija.
Ocena putnika: 3.4/5
  • Cene4
  • Osoblje2
  • Hrana
  • Položaj5
  • Higijena5
  • Sadržaj1

Ocenilo : 1 putnika