Obaveštenje: Uskoro nova verzija sajta Putovanja.info

Tokom aprila možete da očekujete novu verziju sajta i foruma!
Radi se o velikim promenama koje nas čekaju pa smo želeli na vreme da vam predstavimo šta će se sve menjati :)
Pročitajte detaljnije šta će sve biti drugačije u sklopu posebne teme na forumu i recite nam svoje mišljenje o najavljenim promenama.

Vila Kapsaski
Grčka / Zakintos / Laganas

Vila ima predivno dvoriste, rostilj moze da se koristi samo treba najaviti vlasniku. Ja sam svaki dan dva puta dnevno brala smokve...

Vila ima predivno dvoriste, rostilj moze da se koristi samo treba najaviti vlasniku. Ja sam svaki dan dva puta dnevno brala smokve koje su predivne, mogla sam i drugo voce(limun, nar) ali nije bilo zrelo. Kad smo tek dosli razoracarli smo se jer je uticnica od resoa bila izvaljena i jos jedna pored kreveta ali zovnuli smo gazdu pa je napravio i zameni reso koji je bio u ocajnom stanju. Inace je sve ostalo bilo u redu, najvise mi se svidja zbog dvorista i sto se ima gde auto ostaviti.

1 rezultat
Sortiranje:

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar.   / Registrujte se

Kuća KAPSASKIS - Jednospratni kompleks, koji se sastoji iz dva objekta sa prizemljem povezanih zajedničkim dvorištem, nalazi se u širem centru Laganasa i na oko 600 m od mora. Kuća poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, klima uređaj (posebno se plaća) i balkon ili terasu.

Ocena putnika: 3.67/5
  • Cene3
  • Osoblje4
  • Hrana4
  • Položaj4
  • Higijena3
  • Sadržaj4

Ocenilo : 1 putnika