Obaveštenje: Uskoro nova verzija sajta Putovanja.info

Tokom aprila možete da očekujete novu verziju sajta i foruma!
Radi se o velikim promenama koje nas čekaju pa smo želeli na vreme da vam predstavimo šta će se sve menjati :)
Pročitajte detaljnije šta će sve biti drugačije u sklopu posebne teme na forumu i recite nam svoje mišljenje o najavljenim promenama.

Vila Edem
Grčka / Tasos / Limenas

Ove godine imali smo tu sreću da boravimo u vili Edem, vrlo lep i pristojan smeštaj za tu cenu. Vlasnica kuće Litsa je ljubazna...

Ove godine imali smo tu sreću da boravimo u vili Edem, vrlo lep i pristojan smeštaj za tu cenu. Vlasnica kuće Litsa je ljubazna i predusretljiva. Kuća se inače nalazi u mirnom delu Limenasa zaštićena od saobraćajne buke bogato okružena zelenilom a jedan slavuj nas je svako jutro budio svojom pesmom sa obližnjeg drveta. Postoji i parking za vozila. Od centra je udaljena nekih 300 m., od gradske plaže 600m., od tarzanas plaže 1000m.( što nama nije bio problem skuterom) a do najbližeg marketa 50m. Vila se sastoji iz dva objekta( većeg i manjeg) između kojih se nalazi bazen sa ležaljkama i kafe bar. Sobe su komforne i čiste, sa udobnim krevetima i prostranim plakarom, dva noćna stolčića i još jednim većim sa ogledalom. Zidovi su prilično izolovani pa se komšije uopšte ne čuju. Kuhinjica je skromno opremljena (sudoper, frižider, 2 ringle) ali smo imali sve što nam je potrebno za dvoje (4 čaše, 6 tanjira, 2 šolje za kafu i džezvu, 1 šerpu, 1 tiganj i dosta escajga) a morali smo dokupiti deterdžent za sudove i sunđer što je uobičajena stvar u Grčkoj. Kupatilo je nešto manje sa tuš kadicom i zavesom ali to ne znači da vode nije bilo po celom kupatilu posle tuširanja:( Tople vode je bilo celog dana. Posteljina i peškiri su menjani petog dana a svaki drugi dan su sobarice čistile sobu. Terase su sasvim ok sa sušilicama, mi smo bili na spratu i sunca smo imali samo rano ujutro pa nam klima nije trebala. Na vratima od terase postoje komarnici pa ni sa komarcima nismo imali problema. Prizemlje kuće je visoko, tako da se može uživati i na tim terasama bez ometanja. U suterenu kuće ima soba za odlaganje prtljaga pri dolazku i odlazku, sa tušem i wc-om, po meni super stvar. Preporučila bih ovaj smeštaj mlađim parovima kao i parovima sa decom ali sa nekim prevozom. Thasos je predivan i kakav god smeštaj dobili (a mi smo imali sreće) ne može da umanji njegovu lepotu, jer tamo i idemo isključivo zbog samog ostrva:)))))

pročitaj više »
mališić
2 rezultata
Sortiranje:

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar.   / Registrujte se

Kuća EDEM - Dvospratna kuća sa visokim prizemljem, koja se nalazi u širem centru, na oko 350 m od mora.

U sklopu kuće nalazi se bar, bazen i veliko dvorište.

Kuća poseduje studia za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (posebno se plaća), sef (posebno se plaća) i balkon ili terasu.

www.villa-edem.gr

Ocena putnika: 4.57/5
  • Cene5
  • Osoblje5
  • Hrana
  • Položaj4
  • Higijena5
  • Sadržaj5

Ocenilo : 2 putnika