Obaveštenje: Uskoro nova verzija sajta Putovanja.info

Početkom aprila možete da očekujete novu verziju sajta i foruma!
Radi se o velikim promenama koje nas čekaju pa smo želeli na vreme da vam predstavimo šta će se sve menjati :)
Pročitajte detaljnije šta će sve biti drugačije u sklopu posebne teme na forumu i recite nam svoje mišljenje o najavljenim promenama.

Vila Ammos
Grčka / Olimpska regija / Olimpik Bič

Vila se nalazi na odlicnom mestu i ima predivan pogled sa koje god ste strane smesteni(prema plazi ili prema parku). Bili smo...

Vila se nalazi na odlicnom mestu i ima predivan pogled sa koje god ste strane smesteni(prema plazi ili prema parku). Bili smo smesteni u trokrevetnoj sobi na trecem spratu. Treci sprat nije problem (cak se meni i vise svidja jer ima bolji pogled), problem je to sto je soba minijaturna. Soba je tako mala da je kretanje otezano. Namestaj je ok, kreveti su udobni (usprkos njihovom izgledu). Kuhinja je opremljena sa minimalnim brojem posudja. Kupatilo takodje vrlo je bez prozora sa ventilacijom- ma koliko se trudili da ne prosipate vodu tokom koriscenja kupatila ubrzo pocinjete da gacate po baricama. Terasa je dosta uzana tako da nemogu da stanu sto i tri stolice. U apartmanu nema peskira, wc papir, cetku za ciscenje i pranje poda. Tokom boravka ne menjaju posteljinu niti ciste apartmane. Kada smo tek stigli apartman nije bio sampion u cistoci.
Dobra stvar je sto se kuca nalazi u pesackoj zoni.
Vreme je bilo dosta varljivo cas cas sunce cas vrlo oblacno. Pri takvom vremenu vila pokazuje prednost mozete se okupati i odma doci kuci.
Plaza je pescana ni ona nije sampion u cistoci :po pesku ima puno pikavaca a u moru pliva trava. Na plazi postoje toaleti kabine i tusevi.
Sve u svemu odmor se moze oceniti pozitivno. Navedene mane nisu bitno uticale.
Savet za ljude koji vole da sitnicave ovo nije mesto za vas

5 rezultata
Sortiranje:

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar.   / Registrujte se

Trenutno nema informacija.
Ocena putnika: 3.37/5
  • Cene5
  • Osoblje2
  • Hrana4
  • Položaj5
  • Higijena3
  • Sadržaj2

Ocenilo : 5 putnika