Vila Bella Maria

Metamorfozis / Halkidiki - Sitonija / Grčka
Komentari za hotel
ocena putnika
5/5
  • Cene5
  • Osoblje5
  • Hrana
  • Položaj5
  • Higijena5
  • Sadržaj5

1 rezultat
Sortiranje:

Morate biti ulogovani da bi ostavili komentar.   / Registruj se

Sadržaj i opis

Lokacija: Vila Bella Maria luxury apartments spada u kategoriju najluksuznijih u ovom delu Halkidikija. Nalazi se u mestu Metamorfozis na Sitoniji, drugom prstu Halkidikija, na oko 90km od Soluna. Smeštena je na samo 200m od centra i 120m od peščane plaže. Vila je potpuno nova i smeštena u sredini predivne bašte.

Bazen: Ispred vile nalaze se tri bazena, jedan veliki dimenzija 9mx4m, jedan bazen za decu dimenzija 3,2mx2,6m i jedan Jacuzzi bazen za 6 osoba dimenzija 3,2mx2,6m.

Opis vile: Bella Maria apartmani sastoje se od 5 apartmana za tri do četiri osobe i 5 apartmana za pet osoba. Svi apartmani poseduju odlično opremljenu kuhinju (šporet sa dve ringle, mikrotalasna pećnica, frižider i bojler), kupatilo sa tuš kadom. Takođe u sobama se nalaze LCD televizor sa SAT TV, klima uređaj (uračunat u cenu), fen za kosu, pegla sa daskom za peglanje. Svaki apartman ima balkon sa garniturom.Vila poseduje bazen sa delom za decu (koji će biti izgrađen do 01.05.2011.) i poseduje sopstveni parking.

Opis soba: apartmani 3+1 se sastoje od spavaće sobe sa dva ležaja, SAT TV-om i dnevne sobe u kojoj se nalazi kuhinja, kanabe i pomoćni ležaj (po želji). Petokrevetni apartmani su isti kao trokrevetni, s tim što u svom sadržaju imaju odvojenu sobu na spratu sa dva ležaja.